- 15 Mayıs 2010
- 6.716
- 5.836
- 723
- Konu Sahibi Deli_manya
-
- #2.961
Çok şükür canım iyi olmaya calılıyorum. Evde sıkılıyırum artık okul açılsn istiyorm. Sende yoğunsun demekki sıcakları hşç sorma burda buhar olcaz yakındaCanım bi ara sayfayla alakalı sıkıntı vardı bende şimdide internetle sıkıntıdayım çıldırma noktasına getiriyor bazen valla iki gündürde misafir geliyor öyle işte koşturmaca sen nasılsın allah kolaylık versin canım tez zamanda rahatlarsın inşallah
ooyyy iki taraflı kaynaşıyorsunuz bir aldılar bir veriyorlar eşinin ailesi desene :))
Hayırlı akşamlar herkese fazla giremiyorum köyde çekmiyor Meltem, şemsime sizin için okudum Rabbim hayırlı evlat versin inşallah
Oh iyi çok canm sevndm.Çok şükür tabi Rabbim isteyen bekleyn herkese de nasip etsn inşallah.Çok şükür canım, baya baya azaldı. Doktor kan ilacı verdi, sabah aç karnına onu içiyorum ondan sonra baya kötü oluyorum. Elimde poşetle bekliyorum hatta o kadar fena. Ama sonra geçiyor. Çok şükür. Bulantılara da çok şükür, herşeyine de çok şükür. Rabbim herkese nasip etsin inşallah
Canm inşallah mucizeni hayrsıyla gönderir bu ay Allahm.güzel haberlerini bekliyorz.selam kızlar giremedim bayadır işten güçten... yeni gelen arkadaşlar olmuş hoşgelmiş :) nasılnız? ben bu ay klomene başladım hayırlısı bakalım...
Canm benmde aynen devam hatta bu hafta sanrm pik seviyeye ulaştı.iki gündür hastanede yatıyorm bugün çıkıcam.Rabbim yardmcınız olsun Allah isteyen herkese de nasip etsn bu minik mucizileri inşallah.Merhaba arkadaşlar ben çok giremiyorum bulantıdan uykudan kafamı kaldıramıyorumevde iş güç yapıyoRum akşama kadar yatıyorum biraz ağır geçiyor hamilelik veya herkesinki böyle bilmiyorum.. Sizler nasılsınız A anneveoglusu hastaydın düzeldin mi??
@burciss canım klomene başlamışsın hayırlı olsun inşallah ikizlerin olur
M miyaz sen nasılsın canım pek giremiyorsen herhalde
D Deli_manya senin sıkıntılar geçti mi
ardemir taze annecik sen nasılsın
P pastadelisi senin testlerin sonuçları nasıl
MeLMuR_2016 hayırlı olsun nişanınuz
Canm hayrlı olsn nişanınız ne de güzel olmuş :))Aynen canım kaynaşıyoruz
Allah razı olsun canm ya hakkınızı helal edin ben iki kişiyi okuyabildim diğerleri kaldı kndime gelemedm ki okuyayım yaD Deli_manya 731 Ya Halık, 213 Ya Bari,336 Ya Musavvir okudum canım. Rabbim evladını sağlıcakla dünyaya getirebilmeni nasip etsin.
Oh iyi çok canm sevndm.Çok şükür tabi Rabbim isteyen bekleyn herkese de nasip etsn inşallah.
Canm inşallah mucizeni hayrsıyla gönderir bu ay Allahm.güzel haberlerini bekliyorz.
Canm benmde aynen devam hatta bu hafta sanrm pik seviyeye ulaştı.iki gündür hastanede yatıyorm bugün çıkıcam.Rabbim yardmcınız olsun Allah isteyen herkese de nasip etsn bu minik mucizileri inşallah.
Canm hayrlı olsn nişanınız ne de güzel olmuş :))
Allah razı olsun canm ya hakkınızı helal edin ben iki kişiyi okuyabildim diğerleri kaldı kndime gelemedm ki okuyayım ya(
Amin Allah kabul etsin ağzına yüreğine sağlık canım benimHayırlı akşamlar herkese fazla giremiyorum köyde çekmiyor Meltem, şemsime sizin için okudum Rabbim hayırlı evlat versin inşallah
canım hastanedemi yattıyorsun allah tez zamanda şifa versinKuzular günaydınn.Naslsnz bakalm.Rabbim inşallah sizede göndersin miniklerinizi beklerknde sabrını versn inşallah lütfen umutszluğa düşmeyin zamanını bekletiyo Rabbim.Yeter ki can sağlığı olsun hepsi gelir.
Günaydın canım iyiyim bu ay boş geçtiği için stressiz bi şekilde adetimi bekliyorum. Senin de az kaldı nasil hissediyorsun kendini?Merhabalar hanımlar nasılsınız
Yoğunum valla canım bugünde hastanedeydim babamı götürdüm daha öğle sonu bide yarın yine gidecez tıklım tıkış bide oturmayı geç adım atacak yer yok valla bezsik sıcaktan ya okullar ne zaman açılıyor kuzuÇok şükür canım iyi olmaya calılıyorum. Evde sıkılıyırum artık okul açılsn istiyorm. Sende yoğunsun demekki sıcakları hşç sorma burda buhar olcaz yakında
Günaydın canım, çok şükür iyiyiz. Bende doktordan geldim ve ikili testi yaptırmak istemediğimi söyledim. Rabbim inşallah sağ salim sağlıklı bi şekilde kucaklarımıza almayı nasip etsin, isteyen herkese de bu duyguyu tsttırsınKuzular günaydınn.Naslsnz bakalm.Rabbim inşallah sizede göndersin miniklerinizi beklerknde sabrını versn inşallah lütfen umutszluğa düşmeyin zamanını bekletiyo Rabbim.Yeter ki can sağlığı olsun hepsi gelir.
Merhaba Kuzumm, ne zaman test yapacanMerhabalar hanımlar nasılsınız
Ayyy bu hastsne işleri, insanı çileden çıkarır valla. Allah yardımcın olsun canımYoğunum valla canım bugünde hastanedeydim babamı götürdüm daha öğle sonu bide yarın yine gidecez tıklım tıkış bide oturmayı geç adım atacak yer yok valla bezsik sıcaktan ya okullar ne zaman açılıyor kuzu
canım yarın test günü ama ben cumaya kadar adet olmazsam o zaman yapacağımMerhaba Kuzumm, ne zaman test yapacaninşallah güzel sonuçlar alırız. Ölüyorum heyecandan
Günaydın canım iyiyim bu ay boş geçtiği için stressiz bi şekilde adetimi bekliyorum. Senin de az kaldı nasil hissediyorsun kendini?
Sağolasın şemsimem Ağzına sağlık Allah kabul etsin inşallahD Deli_manya günaydın canım rabbim o bulantilari bize de yasatsin inşallah. Senin de inşallah en kısa zamanda azalır bulantin ama biz pinpirikliyiz ya bu seferde niye azaldı deriz
MeLMuR_2016 canım hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin inşallah.
ardemir arzucum duani okudum rabbim sağlıklı hayırlı uzun ömürlü evlat nasip etsin. Sağlıkla kucağına aldığın günleri göstersin inşallah canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?