- 28 Mayıs 2012
- 3.972
- 2.656
- 373
- Konu Sahibi Deli_manya
-
- #2.981
Ayy canim inşallah bu ay da senden gelir güzel haberlerevet stres olmadan adet beklemek ne güzel bunu kürtaj sonrası adet beklerken hissetmiştim
yıllardır hep her ay acaba oldumu stresi
hiçbirşey hissetmiyorum canım yaa olumlu olumsuz belirti yok
MeLMuR_2016 canım hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin inşallah.
Herkese günaydın kızlar
Ayy canim inşallah bu ay da senden gelir güzel haberler
canım hastanedemi yattıyorsun allah tez zamanda şifa versin
bulantılar çok fena demekki rabbim dayanma güce versin inşallah
D Deli_manya günaydın canım rabbim o bulantilari bize de yasatsin inşallah. Senin de inşallah en kısa zamanda azalır bulantin ama biz pinpirikliyiz ya bu seferde niye azaldı deriz
MeLMuR_2016 canım hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin inşallah.
ardemir arzucum duani okudum rabbim sağlıklı hayırlı uzun ömürlü evlat nasip etsin. Sağlıkla kucağına aldığın günleri göstersin inşallah canım.
Günaydın canım, çok şükür iyiyiz. Bende doktordan geldim ve ikili testi yaptırmak istemediğimi söyledim. Rabbim inşallah sağ salim sağlıklı bi şekilde kucaklarımıza almayı nasip etsin, isteyen herkese de bu duyguyu tsttırsın
selam nasılsınİYİYİM BURCU ŞÜKÜR CANIM
HAYIRLI HABERLERİNİ ALIRIZ İNŞALLAH
KONTROLE GİTTİN Mİ YUMOŞLAR NASIL
hayırlısı olsun canımselam nasılsın
var mı heyecan
ben de regl oldum bugun :)
ahaha güldürdün benihayırlısı olsun canım
heyacan yok desem ayıp mı ederim
hatta evde orkid kalmamış gidip almam gerek onu düşündüm az önce
vallahi durumumuz vahim arkadaşım yaaahaha güldürdün beni
ben de kan testınden bırkac gun evvel ped aldım:)
inşallah sana gerek kalmaz kullanmaya:)
Ayyy hadi bakalım inşallah gelmez de cuma günü güzel haberi alırız, hayırlısıylacanım yarın test günü ama ben cumaya kadar adet olmazsam o zaman yapacağım
çünkü negatif görmekten sıkıldım geliyorsa adet gelsin öyle yüzleşeyim diyorum
sen yıne anneliği tatmıssın şükür kivallahi durumumuz vahim arkadaşım yaa
baksana artık kabulleniş var sessizden
akşama ne yemek var
Çok geçmiş olsun canım inşallah tez zamanda şifanı versinOh iyi çok canm sevndm.Çok şükür tabi Rabbim isteyen bekleyn herkese de nasip etsn inşallah.
Canm inşallah mucizeni hayrsıyla gönderir bu ay Allahm.güzel haberlerini bekliyorz.
Canm benmde aynen devam hatta bu hafta sanrm pik seviyeye ulaştı.iki gündür hastanede yatıyorm bugün çıkıcam.Rabbim yardmcınız olsun Allah isteyen herkese de nasip etsn bu minik mucizileri inşallah.
Canm hayrlı olsn nişanınız ne de güzel olmuş :))
Allah razı olsun canm ya hakkınızı helal edin ben iki kişiyi okuyabildim diğerleri kaldı kndime gelemedm ki okuyayım ya(
Geçmiş olsun canım baban içinYoğunum valla canım bugünde hastanedeydim babamı götürdüm daha öğle sonu bide yarın yine gidecez tıklım tıkış bide oturmayı geç adım atacak yer yok valla bezsik sıcaktan ya okullar ne zaman açılıyor kuzu
Sakinem Allah kabul etsin inşallah Ağzına sağlık canım.. hep beraberardemir arzucum duanı bitirdim, Rabbim inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Amin duygucan inşallah bütün hastalara daÇok geçmiş olsun canım inşallah tez zamanda şifanı versin
Amin kuzu cümlemizin sen nasıl oldun iyi misinAyyy bu hastsne işleri, insanı çileden çıkarır valla. Allah yardımcın olsun canım
Ohh afiyet olsun şimdiden kuzu. allah razı olsun canım çok sağolGeçmiş olsun canım baban içinokullar bayramın hemen ertesi açılıyo inşallah bende bugün domates aldım kışlık sos yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?