- 25 Mart 2017
- 7.178
- 12.648
- 248
- Konu Sahibi Deli_manya
-
- #3.001
Amin canım amin inşalllah hepimiz sağlıkla kavuşalım yavrularımızaSakinem Allah kabul etsin inşallah Ağzına sağlık canım.. hep beraber
Çok şükür canım ya, iyi diyelim iyi olalım inşallah. Bulantılar baya zorluyor beni. Tam azaldı geçiyor dedim, şimdi de kan ilacıyla beraber tekrar başladı. Yine de çok şükür, sonunda sağlıkla kavuşaym da 9 ay çekmeye razıyım valla.Amin kuzu cümlemizin sen nasıl oldun iyi misin
cnm benim misafirim vardi giremedim benim kist olusmus ignelerden dolayi transfer 8cin beklemedeyim halaHoş geldin canım Merak ediyordum bende seni ve yağmuru.. hadi bakalım hayırlısı olsun inşallah güzel haberler alırız.. çok istiyorum çoooook
Geçer Allahın izniyle canım az daha sabır zaten 3 ayin diliyor doktoruna şöyle ilaç verebiliyor bende almıştım ama gerek kalmadı çok şükür azaldiÇok şükür canım ya, iyi diyelim iyi olalım inşallah. Bulantılar baya zorluyor beni. Tam azaldı geçiyor dedim, şimdi de kan ilacıyla beraber tekrar başladı. Yine de çok şükür, sonunda sağlıkla kavuşaym da 9 ay çekmeye razıyım valla.
sen yıne anneliği tatmıssın şükür ki
ben hiç tadamayacağım sanıyorum
akşama yemek yok , kahvaltı ederiz :)
sizde ne var
benim evimle işim arası çok uzun
45 dakika ya da bir saat arac sürüyorum
KıZlar zükirler gecikti biraz kusura bakmayın bugün ancak okumaya başlayabildim üç kişinin okumuştum zaten dört oldu burcu ile okuyup bitirecem inşallah
cnm benim misafirim vardi giremedim benim kist olusmus ignelerden dolayi transfer 8cin beklemedeyim hala
inşallah bakalım :)çok şükür rabbim sanada nasip edecek inşallah
bende nohut vardı bu gün sulu köfte yapacağım kıyma çıkardım
arası varmış evinle işin
günaydın canım benim adım fulya senin sakıncası yoksa öğrenebilirmiyiminşallah bakalım :)
oo marifetlisin sen.
bana iş ve yoldan snr o kadar detaylı yemek işi zor geliyor
dün trafik vardı aksam 7 bucukta evdeydım.
eşim tost yaptı onu yedik aksam
ece benim adım.günaydın canım benim adım fulya senin sakıncası yoksa öğrenebilirmiyim
çok geç bir saat yaa o saatten sonra yemekte yapılmaz haklısın
hafta sonunda depolayacaksın veya sabah erken kalkıp yapacaksın kışın ben sabah erken kalkıp yapıyorum yemek sonra banyo işe gidiyorum
bende memnun oldum Eceece benim adım.
memnun oldum .
sabah erken kalkıp yemek asla yapamam :)
buzluga kolay seyler atıyorum işte ve düdüklü tencere kurtarıcım oluyor:)
Çok şükür canım ya, iyi diyelim iyi olalım inşallah. Bulantılar baya zorluyor beni. Tam azaldı geçiyor dedim, şimdi de kan ilacıyla beraber tekrar başladı. Yine de çok şükür, sonunda sağlıkla kavuşaym da 9 ay çekmeye razıyım valla.
Günaydınlar hanımlar
naber tatlım nasılsınGünaydn fulya ablacm
Hemen atarsin inşallah yağmurcum dün dua okurken aklıma düştün gene dedim günler oldu nerde bu kız? Neyse iyi ol da sorun değil..cnm benim misafirim vardi giremedim benim kist olusmus ignelerden dolayi transfer 8cin beklemedeyim hala
günaydın bir tanem naberHerkese günaydınlar hanımlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?