- 8 Ocak 2008
- 490
- 258
- 303
- 45
- Konu Sahibi Deli_manya
-
inşallah cnm normal değerler çıkar hayırlısı ile.. yazarsın bekliyoruz bizdeeAz önce verdim kanı kızlar rica ettim hemen işleme aldılar dua ediyorum şimdi değerler çok yükselmiş olsun diye
Ayy yanlış yere yazmışım heyecanıma verin canlar
Hadi inşallah canım haber ver bize tabi dayanamadın yine stres oldunAz önce verdim kanı kızlar rica ettim hemen işleme aldılar dua ediyorum şimdi değerler çok yükselmiş olsun diye
Canım değerin çok yükselmiş olmaz ki hemen neden böyle yapıyorsun iki günde iki katı olurAyy yanlış yere yazmışım heyecanıma verin canlar
Aynen öyle valla, çok haklıymışsın.Aynen bak üzüldüğüne değmedi değil mi kuzu doktordur herşeyi bilir diye bişey yok
Aynen öyle valla, çok haklıymışsın.
@yagmur_20 ya evveli okudum canımRabbim kabul etsin.
En güzeli canım, iyi yapıyorsun. Ben kesinlikle çok inandım dualara. Ve duanın bittiği gün öğrendim hamile olduğumu çok şükür. Rabbim sana da nasip etsin inşallah. RabbimisteyeherkesenasipetsinSelam arkadaşlar bende bu ay bütün bitkisel olayları bıraktım maneviyata yoneldim bende pastadelisi gibi ayetel kürsü. Tertibi fetih suresi tertibi yapıyorum ve hatim bitmek üzere o bitince hepinize dua edicem inşaallah birde ya evvel okuyoruz bu ay hamile kalırım inşaallah hepimiz kalırız inşaallah
Yok canım yaa haftaya çarşamba çağırdı. 1 hafta daha bekleyecem. Ama zaman geçmiyor ki. Her güne ait bi senaryom bi korkum varSen daha gitmiyon mu doktora bayan panik :))
O bende hala ağrıyor canım korkma. Dün bile karnın belim aynı adet ağrısı gibi çok kötüydü valla. Ara ara geliyor öyle. Yatıp dinlenince geçiyorKızlar yaa adet olacakmış gibi kaşığım ağrıyo
Amin canım Rabbim sizlerede banada hayırlı evlatlar versinHalim rabbime malum canm maneviyata geçmekle iyi ettin Allahm gönlüne göre versn bütün dualarını kabul eylesn
Sağol canım Rabbim sanada kucağına sağ salim almayı nasıp etsin inşallahHalim rabbime malum canm maneviyata geçmekle iyi ettin Allahm gönlüne göre versn bütün dualarını kabul eylesn
Aynen kuzum bende merak ettimebru19 sonuclar nasil cnm??
Şimdi aldım sonucu kızlar değerim 7.3 e düşmüş çok canım sıkıldıAynen kuzum bende merak ettim
Bikac gun sonra tekrar yaptir bakalim. Ignenin etkisi miydi acabaaaŞimdi aldım sonucu kızlar değerim 7.3 e düşmüş çok canım sıkıldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?