- 24 Şubat 2016
- 533
- 623
- 103
- Konu Sahibi Deli_manya
-
- #3.021
Genelde herkese veriliyor canım, benim de demir depolarında azalma olmuş, hamilelikle birlikte çoğu kişide oluyormuş. O yüzden verdi. Tam geçti derken, onu içince perişan oluyorum. Onu içene kadar iyiyim, o da sabah aç karnına içilmesi gerekiyormuş, yoksa gece yatarken içerdim vallaBu kan ialcı herkese verilio mu senn ki mi düşük canm.inşallah geçer canm ya deme öyle 9 ay falan
Hoş geldi sabah bulantıları stylegünaydın bir tanem naber
Naber tatlım?Günaydınlar canım
Kan ilacını ben kahvaltıdan 2 saat sonra içiyorum böylede icilebikiuormus cnm haberin olsunGenelde herkese veriliyor canım, benim de demir depolarında azalma olmuş, hamilelikle birlikte çoğu kişide oluyormuş. O yüzden verdi. Tam geçti derken, onu içince perişan oluyorum. Onu içene kadar iyiyim, o da sabah aç karnına içilmesi gerekiyormuş, yoksa gece yatarken içerdim valla
Genelde herkese veriliyor canım, benim de demir depolarında azalma olmuş, hamilelikle birlikte çoğu kişide oluyormuş. O yüzden verdi. Tam geçti derken, onu içince perişan oluyorum. Onu içene kadar iyiyim, o da sabah aç karnına içilmesi gerekiyormuş, yoksa gece yatarken içerdim valla
D Deli_manya canım duani okudum sağlıkla kucağına almayi nasip etsin rabbim.
Ablacm şükür diyeyim biliyosn durmlarımı işte.Çok zorluyo.Allahm sabr versn hepimizedenaber tatlım nasılsın
Hoş geldi sabah bulantıları style
Ama iyiyim kuzum şükürler olsun Sen nasılsın
Allah kolaylık versin canım sanadaÇok şükür canım ya, iyi diyelim iyi olalım inşallah. Bulantılar baya zorluyor beni. Tam azaldı geçiyor dedim, şimdi de kan ilacıyla beraber tekrar başladı. Yine de çok şükür, sonunda sağlıkla kavuşaym da 9 ay çekmeye razıyım valla.
Ablacım bu ara gelen gidendi hadtane işleriydi bitmedi sıcakta ayrı bunaltıyor bi arada migrenim tuttu kaldı da kaldı bugün de yine sabah erkenden babamı götürdüm hastaneye tekrar gün boyu hastanedeydim yeni geldim eve ve yine migren çekiyorum inanki bu ara bi dağılıştayım ben ys. Babam anjio oldu bugünBenimde gecikiyor malesef ama bitmek üzere inşallah
Cok geçmiş olsun cnmAblacım bu ara gelen gidendi hadtane işleriydi bitmedi sıcakta ayrı bunaltıyor bi arada migrenim tuttu kaldı da kaldı bugün de yine sabah erkenden babamı götürdüm hastaneye tekrar gün boyu hastanedeydim yeni geldim eve ve yine migren çekiyorum inanki bu ara bi dağılıştayım ben ys. Babam anjio oldu bugün
Kısmet kuzum napalım katlancaz artıkooyyy bulantı seninde başladı desene inşallah uzun sürmez canım
bende iyiyim şükürler olsun
Canım hayırlısı olsun inşallah ben ara verdim biliyorum ne kadar zor bekleyişler ama sonu güzel olacak inşallahKızlar merhaba bende bu gün adet oldum cuma gidicem tedaviye başlıcam siz naptiniz sonuçlar olumlu çıkan oldumu insallah çıkar biraz da sıkıntılar vardı bu gün hiç iyi değildim insallah hamis olursunuz bende gun saymaya başlıcam inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?