2017 Yılı Hasretle ve Duayla Beklenen Bebekler için Bi Aradayız :)

Olabilir cnm kasıklarımda ağrıyo kendimi hamileyim diye motive ediyodum
Her şeyin hayırlısı canım benim rabbim inşallah güzel haberler almanı nasip eder beklemek en güzeli biraz kendini dinlendir sadece aynı yerde yaptır kan tahlillerini cihazdan farklı sonuçlar alabilirsin

Adetime 2-3 gün var cnm şuan hiçbirşey yapmak istemiyorum sonucu görünce kaldım öyle ortada

Bak üzülme lütfen ne dedik olmuyosa bi hayr diyecz dedik deil mi biliyorm zor ama güzel şeyler hep zor deil mi demekki bi güEllk var sonunda deil mi.Rabbim büyük görüyo duyuyo bizleri bizden sabr istiyo biraz daha sabr canm.

Ayetel kürsü hadi neyse kısa okunur ama 11 fetih suresi bayağı varmış bunu internette ne diye aratıyoruz canım

Adetime 2-3 gün var cnm şuan hiçbirşey yapmak istemiyorum sonucu görünce kaldım öyle ortada
Canım şu an üzülme desekte biliyorum çok üzülüyorsun hepimiz yaşadık,yaşıyoruz. Seni çok iyi anlıyorum. Bende adetim 6 gün geçmiş, nasıl heveslenöiştim. Sonra kan tahlili, sonra hüsran . İlk başta çok üzülmüştüm ama dedim ki kendi kendime.hayırlısı böyle. Ben biliyorum Rabbim bana en güzel zamanda en güzelini verecek, buna inanıyorum, ağladığım üzüldüğüm için sen beni affet Rabbim. Sen ne zaman dersen o zamn dedim. Gerçekten ama böyle hissettim, böyle inandım, böyle kabul ettim. 1 ay sonrasında Rabbim nasip etti. Elhamdülillah. Diyeceğim o ki desenini için hayırlı olanın bu olduğunu bil ve rabbime bırak. İnşallah en doğru zamanda en güzel şekilde nasip etsin. Bunu tüm kalbimle diliyorum. Hepiniz için. Rabbimisteyeherkesenasipetsin.

Sakinee böyle hamile kaldn da sonra bizi bırakpngitmedin hatta ve hatta dualarımıza bile katıldın ya inan beni çok mutlu ettin ve öyle içtn dua ediyosn ki bize, hissediyorum yani.Canmsn Allahm senide hayrlısyla bebeğine kavştrsn sağlkla.Ama sana bişey diyeyim senn kızın olcak bnce ben öyle hissettm :) oğlnmu vardı senn kızın mı

Çok teşekkür ederim cnm amin inşallah dileklerimiz kabul olur

Ben geç evlendim 36 yaşında hemen oğlum oldu.rabbime şükür olsun 4 ayda hamile kaldigimi öğrendim .şeker hastasıyım sezeryanla doğum yaptım doktor iki sene korun dedi.bende iki sene korundum tam düşünmeye başladım anneciğim vefat etti . işte böyle hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…