- 8 Ocak 2008
- 490
- 258
- 303
- 45
- Konu Sahibi Deli_manya
-
Olabilir cnm kasıklarımda ağrıyo kendimi hamileyim diye motive ediyodumBikac gun sonra tekrar yaptir bakalim. Ignenin etkisi miydi acabaaa
Olabilir cnm kasıklarımda ağrıyo kendimi hamileyim diye motive ediyodum
Olabilir cnm kasıklarımda ağrıyo kendimi hamileyim diye motive ediyodum
Her şeyin hayırlısı canım benim rabbim inşallah güzel haberler almanı nasip eder beklemek en güzeli biraz kendini dinlendir sadece aynı yerde yaptır kan tahlillerini cihazdan farklı sonuçlar alabilirsinOlabilir cnm kasıklarımda ağrıyo kendimi hamileyim diye motive ediyodum
Adetime 2-3 gün var cnm şuan hiçbirşey yapmak istemiyorum sonucu görünce kaldım öyle ortadaKimyasalmıydı acaba canm.Normal adet gününe ne kdr var
Adetime 2-3 gün var cnm şuan hiçbirşey yapmak istemiyorum sonucu görünce kaldım öyle ortada
Ayetel kürsü hadi neyse kısa okunur ama 11 fetih suresi bayağı varmış bunu internette ne diye aratıyoruz canımAyetel kürsü tertibi var 1.gun 50 tane 2.gun 170tane 3.gun 220 tane 5.gun 50 tane 6.gun 170 tane 7 gün 313 tane okunuyor. Fetih suresi tertibi ise cumartesi başlanıyor internetten ara çıkıyor. Cumartesi 1 tane fetih suresi okunuyor pazar 3 tane pazartesi 5 tane salı 7 tane çarşamba 7 tane perşembe 7 tane cuma günü selamdan önce 11 tane okunacak böylece tam41 tane okunmuş oluyor
Canım şu an üzülme desekte biliyorum çok üzülüyorsun hepimiz yaşadık,yaşıyoruz. Seni çok iyi anlıyorum. Bende adetim 6 gün geçmiş, nasıl heveslenöiştim. Sonra kan tahlili, sonra hüsran . İlk başta çok üzülmüştüm ama dedim ki kendi kendime.hayırlısı böyle. Ben biliyorum Rabbim bana en güzel zamanda en güzelini verecek, buna inanıyorum, ağladığım üzüldüğüm için sen beni affet Rabbim. Sen ne zaman dersen o zamn dedim. Gerçekten ama böyle hissettim, böyle inandım, böyle kabul ettim. 1 ay sonrasında Rabbim nasip etti. Elhamdülillah. Diyeceğim o ki desenini için hayırlı olanın bu olduğunu bil ve rabbime bırak. İnşallah en doğru zamanda en güzel şekilde nasip etsin. Bunu tüm kalbimle diliyorum. Hepiniz için. Rabbimisteyeherkesenasipetsin.Adetime 2-3 gün var cnm şuan hiçbirşey yapmak istemiyorum sonucu görünce kaldım öyle ortada
Yok canım yaa o kadar uzun sürmüyor. Aksine benim 313 ayetel kürsü daha uzun sürmüştü valla. Bi de gece yaa o.Ayetel kürsü hadi neyse kısa okunur ama 11 fetih suresi bayağı varmış bunu internette ne diye aratıyoruz canım
Buyur arkadaşm tabikiAranizda bana da yer var mi?
Canım şu an üzülme desekte biliyorum çok üzülüyorsun hepimiz yaşadık,yaşıyoruz. Seni çok iyi anlıyorum. Bende adetim 6 gün geçmiş, nasıl heveslenöiştim. Sonra kan tahlili, sonra hüsran . İlk başta çok üzülmüştüm ama dedim ki kendi kendime.hayırlısı böyle. Ben biliyorum Rabbim bana en güzel zamanda en güzelini verecek, buna inanıyorum, ağladığım üzüldüğüm için sen beni affet Rabbim. Sen ne zaman dersen o zamn dedim. Gerçekten ama böyle hissettim, böyle inandım, böyle kabul ettim. 1 ay sonrasında Rabbim nasip etti. Elhamdülillah. Diyeceğim o ki desenini için hayırlı olanın bu olduğunu bil ve rabbime bırak. İnşallah en doğru zamanda en güzel şekilde nasip etsin. Bunu tüm kalbimle diliyorum. Hepiniz için. Rabbimisteyeherkesenasipetsin.
Çok teşekkür ederim cnm amin inşallah dileklerimiz kabul olurCanım şu an üzülme desekte biliyorum çok üzülüyorsun hepimiz yaşadık,yaşıyoruz. Seni çok iyi anlıyorum. Bende adetim 6 gün geçmiş, nasıl heveslenöiştim. Sonra kan tahlili, sonra hüsran . İlk başta çok üzülmüştüm ama dedim ki kendi kendime.hayırlısı böyle. Ben biliyorum Rabbim bana en güzel zamanda en güzelini verecek, buna inanıyorum, ağladığım üzüldüğüm için sen beni affet Rabbim. Sen ne zaman dersen o zamn dedim. Gerçekten ama böyle hissettim, böyle inandım, böyle kabul ettim. 1 ay sonrasında Rabbim nasip etti. Elhamdülillah. Diyeceğim o ki desenini için hayırlı olanın bu olduğunu bil ve rabbime bırak. İnşallah en doğru zamanda en güzel şekilde nasip etsin. Bunu tüm kalbimle diliyorum. Hepiniz için. Rabbimisteyeherkesenasipetsin.
Hoşgeldin aramıza cnmAranizda bana da yer var mi?
fetih süresi tertibiAyetel kürsü hadi neyse kısa okunur ama 11 fetih suresi bayağı varmış bunu internette ne diye aratıyoruz canım
Hoşgeldin arkadaşımAranizda bana da yer var mi?
Kızlar hepiniz benden gencsiniz ben menopoza girmeden bir tane daha olursa Rabbim verirse çok iyi olacak oğlum kardeş çok istiyor dualarını Bir duysaniz
44 canımAnaa ne menopozu yaaa yaşın kaç ki senn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?