2017 Yılı Hasretle ve Duayla Beklenen Bebekler için Bi Aradayız :)

arkadaşım bunları kimseye hissettirmeden yaşamak ağır gelmiş sana burdan paylaşabilirsin çoğumuz burda aile fertlerinin bilmedeği sorunlarla boğuşarak evlad bekliyoruz rabbimden inşallah o hayalet çizgi gerçek bir gebelik göstergesidir ve rabbim yüzünü güldürür inşallah

canım kış hazırlıklarınıda halletmişsin ne güzel git yorgunlugunu at boyşalt gez hakkettin arkadaşım

ben cumartesi kırmızı kart yedikten sonra kendimi eve adadım temizlik yaptım dip bucak resmen evi kırkladım ne varsa yıkandı

Teşekkür ederim
Allah inşaşllah hepimize nasip etsin
Belki olur eylülde ben de umut besliyorum

Ev borcu bitmesi size piyango gibi gelmiştir:)
Bizim daha bir sene oldu 9 senemiz var

Teşekkür ederim
Allah inşaşllah hepimize nasip etsin
Belki olur eylülde ben de umut besliyorum

Ev borcu bitmesi size piyango gibi gelmiştir:)
Bizim daha bir sene oldu 9 senemiz var
biz sizden erken yol aldığımızdan erken bitiyor :))
allah ödeme kolaylığı versin cümlemize

Ece cumartesi kırmızı kartı görünce kendimi eve bir adadım görmen lazımdı oturarak eski usul evi dip bucak sildim cam sildim perde yıkadım yastıkları döktüm pamukları yüzlerini yıkadım. battaniyeleri yıkadım makine bir dakika durmadı. ama pert oldum hala çekmeceler var düzenlenmesi gereken eşim diyor kendinden iyi çıkardın sıkıntını

iyi yapmışsın
ben de aynı şeyleri bayram dönüşü yapacağım
sıcaklardan evi elleyemedik doğru düzgün
bayram dönüşü son ıkı gun dip köşe temızlık yapıalcak

ben de hep hamile kalmadan halledeyim dip köşe temizlik işini diyorum
Sanki kesin kalacağım gibi.

sen işe vurmuşsun kendini, benim canım sıkılınca kolumu kıpırdatmam
boş boş dururum enerjim hiç olmaz

Kızlar bu aya bir kırmızı kartta benden malesef
Olacaaaakk ya sabırrr..

Bak canm burda herkes senin yaşadklarını yaşıyor ve yaşadı yani yalnz deilsin.Ama bu şekilde kafaya çok fazla takmanın da büyük etkisi olduğunu düşünüyorum.Her ay belirti aramaktan hamileyim demekten vazgeçmelisin önce.Çünkü zaten o belirtilerin hepsi psikojik bnde çok yaşıyodm onları ama gerçek belirtiler çook snradan çıkıyor.yani adet mncesi hissedeblerin sayısı az.Akışına bırakmak lazm kafa rahatlaynca oluyo yani belirti aramaları bıraktıktan snra.Öncelikle canın sağ olacakki herşeyn bi anlamı olsun deil mi.Allah iyisini bilir demekki bi vakti var deyip beklemn lazm.Ha bu ilk aylar tabiki olmuyo yani engel olamıyosn kndine ama sen bir yılı doldurduğun için bu tavsiyelerde bulunuyorm.

Son düzenleme:
bende olumsuz olduğunu biliyordum ama bir ihtimal deyip temizliğe girişmedim ama diyordum kırmızılar gelsin bu eve girişecek diye ben temizlige veririm kendimi :))

ben kadın alıyorum aslında kadın memlekete gitmiş bir iki kere başka bayan aldım memnun kalmadım onun için kendim yaptım

temizliğe vermen güzel birsey kendini , kafan dağılır
evin de temizlenmiş oldu işte:)

sen gebesin boşver evi kadın al sor durumda meleğin gelsin sağlıkla o zaman evini kırklarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…