- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
- Konu Sahibi Deli_manya
-
- #3.221
canım hayırlısı olsun inşallah gelecek aya rabbim yüzümüzü güldürürKızlar bu aya bir kırmızı kartta benden malesef
MerhAba hepinize.. bu siteyi yıllardır takip ediyorum ama kısa süre önce üye oldum. Kimseye anlatmıyorum daha da susarsam patlıcam artık! İki yıllık evliyim bir yıldır çocuk istiyoruz ama nasip olmadı. 7 8 ay normal yollarla denedik olmadı. En son ısrarımla doktora gittik. Sol da varikosel çıktı. Bi sürü test falan derken en son ameliyat olsa iyi olur dendi. Ameliyat oldu eşim mayıs sonu. Üç ay oldu ben hala umutla bekliyorum.
Kızlar İnanın hiç iyi değilim. Pollyannacılık oynuyorum bazen sonra bir anda ümitsizliğe kapılıyorum. Her ay çamaşır da o lekeyi görmek beni kahrediyor. Eşime belli etmiyorum. Hiçbir arkadaşıma da söylemedim kimseyle paylaşmıyorum ama çok bunaldım. Rabbim in imtihanı elbet kaldırabiliyorum ki verdi bu imtihanı. Ama çok zorlamıyorum. Her ay hamile gibi hissediyorum kendimi. Bir yıldır her ay hamileyim diyorum. Kendimce belirtiler görüyorum. Şuram ağrıyor diyorum kesin hamileyim. Yok belim ağrıypr yok idrar rengi böyle Yok akıntım çok. Bunların hepsi belirti nedeni benim için. Cümleleri bir araya getiremiyorum. Saçmalıyoruö belki bilmiyorum. Sabah test yaptım. Tek çizgi gördüm. Yine de atmayayım dedim şimdi tekrar baktım sanki hayali çizgi var. Sonra kendime kızdım yine bir şeye umut bağlıyorum. Yine olmayan şeyleri varsayıyorum. Sizden ne mi bekliyorum peki. Sanırım sadece... dua ... bana da yer verin dualarınızda lütfen. Rabbim yardımcımız olsun
Günaydın kızlar iki gündür odunuydu kömürüydü odunluğu temizlemesiydi pert olduk şükür çoğu bitti kalanı hafta sonu halledecez tatile gitmeden halledelim dedik siz neler yaptınız nasılsınız
Günaydın kızlar mutlu haftalar
Teşekkür ederimcanım eylül için aşılamayı dr ile görüşme sonrası karar vereceğim, anladım herkesin kendine özgü planları ve malı durum tablosu var haklısın. bizim ev borcu ekimde bitiyor o biraz bu kararı almamızı hızlandırdı.
İnşallah aşılama ile senden güzel haberler alırız canı yürekten diliyorum ilk bebeğini isteyen arkadaşların hemen gebe kalmasını rabbimden
biz sizden erken yol aldığımızdan erken bitiyor :))Teşekkür ederim
Allah inşaşllah hepimize nasip etsin
Belki olur eylülde ben de umut besliyorum
Ev borcu bitmesi size piyango gibi gelmiştir:)
Bizim daha bir sene oldu 9 senemiz var
Bizim de 9 seneniz var :) bebek de bayağıdır bekliyorum inş olurTeşekkür ederim
Allah inşaşllah hepimize nasip etsin
Belki olur eylülde ben de umut besliyorum
Ev borcu bitmesi size piyango gibi gelmiştir:)
Bizim daha bir sene oldu 9 senemiz var
hoşgeldiniz arkadaşım borç olmadan mal sahibi olunmuyorBizim de 9 seneniz var :) bebek de bayağıdır bekliyorum inş olur
İNŞALLAH CANIMBizim de 9 seneniz var :) bebek de bayağıdır bekliyorum inş olur
iyi yapmışsınEce cumartesi kırmızı kartı görünce kendimi eve bir adadım görmen lazımdı oturarak eski usul evi dip bucak sildim cam sildim perde yıkadım yastıkları döktüm pamukları yüzlerini yıkadım. battaniyeleri yıkadım makine bir dakika durmadı. ama pert oldum hala çekmeceler var düzenlenmesi gereken eşim diyor kendinden iyi çıkardın sıkıntını
Olacaaaakk ya sabırrr..Kızlar bu aya bir kırmızı kartta benden malesef
Bak canm burda herkes senin yaşadklarını yaşıyor ve yaşadı yani yalnz deilsin.Ama bu şekilde kafaya çok fazla takmanın da büyük etkisi olduğunu düşünüyorum.Her ay belirti aramaktan hamileyim demekten vazgeçmelisin önce.Çünkü zaten o belirtilerin hepsi psikojik bnde çok yaşıyodm onları ama gerçek belirtiler çook snradan çıkıyor.yani adet mncesi hissedeblerin sayısı az.Akışına bırakmak lazm kafa rahatlaynca oluyo yani belirti aramaları bıraktıktan snra.Öncelikle canın sağ olacakki herşeyn bi anlamı olsun deil mi.Allah iyisini bilir demekki bi vakti var deyip beklemn lazm.Ha bu ilk aylar tabiki olmuyo yani engel olamıyosn kndine ama sen bir yılı doldurduğun için bu tavsiyelerde bulunuyorm.MerhAba hepinize.. bu siteyi yıllardır takip ediyorum ama kısa süre önce üye oldum. Kimseye anlatmıyorum daha da susarsam patlıcam artık! İki yıllık evliyim bir yıldır çocuk istiyoruz ama nasip olmadı. 7 8 ay normal yollarla denedik olmadı. En son ısrarımla doktora gittik. Sol da varikosel çıktı. Bi sürü test falan derken en son ameliyat olsa iyi olur dendi. Ameliyat oldu eşim mayıs sonu. Üç ay oldu ben hala umutla bekliyorum.
Kızlar İnanın hiç iyi değilim. Pollyannacılık oynuyorum bazen sonra bir anda ümitsizliğe kapılıyorum. Her ay çamaşır da o lekeyi görmek beni kahrediyor. Eşime belli etmiyorum. Hiçbir arkadaşıma da söylemedim kimseyle paylaşmıyorum ama çok bunaldım. Rabbim in imtihanı elbet kaldırabiliyorum ki verdi bu imtihanı. Ama çok zorlamıyorum. Her ay hamile gibi hissediyorum kendimi. Bir yıldır her ay hamileyim diyorum. Kendimce belirtiler görüyorum. Şuram ağrıyor diyorum kesin hamileyim. Yok belim ağrıypr yok idrar rengi böyle Yok akıntım çok. Bunların hepsi belirti nedeni benim için. Cümleleri bir araya getiremiyorum. Saçmalıyoruö belki bilmiyorum. Sabah test yaptım. Tek çizgi gördüm. Yine de atmayayım dedim şimdi tekrar baktım sanki hayali çizgi var. Sonra kendime kızdım yine bir şeye umut bağlıyorum. Yine olmayan şeyleri varsayıyorum. Sizden ne mi bekliyorum peki. Sanırım sadece... dua ... bana da yer verin dualarınızda lütfen. Rabbim yardımcımız olsun
bende olumsuz olduğunu biliyordum ama bir ihtimal deyip temizliğe girişmedim ama diyordum kırmızılar gelsin bu eve girişecek diye ben temizlige veririm kendimi :))iyi yapmışsın
ben de aynı şeyleri bayram dönüşü yapacağım
sıcaklardan evi elleyemedik doğru düzgün
bayram dönüşü son ıkı gun dip köşe temızlık yapıalcak
ben de hep hamile kalmadan halledeyim dip köşe temizlik işini diyorum
Sanki kesin kalacağım gibi.
sen işe vurmuşsun kendini, benim canım sıkılınca kolumu kıpırdatmam
boş boş dururum enerjim hiç olmaz
temizliğe vermen güzel birsey kendini , kafan dağılırbende olumsuz olduğunu biliyordum ama bir ihtimal deyip temizliğe girişmedim ama diyordum kırmızılar gelsin bu eve girişecek diye ben temizlige veririm kendimi :))
ben kadın alıyorum aslında kadın memlekete gitmiş bir iki kere başka bayan aldım memnun kalmadım onun için kendim yaptım
sen gebesin boşver evi kadın al sor durumda meleğin gelsin sağlıkla o zaman evini kırklarsınKızlar nbrsinz ben buralara giremiyorm bu ara.Nasılsınz üzülmeyin kütfen olacak inanıyorm herşeyin bir vakti var.
A anneveoglusu abla valla ne iyi etmişsin temzlk gibisi yok ama varya önce sağlık olacak bunu çok iyi anladm bu süreçte
nasılsınız bakalım hamişimGünaydınlarhayırlı haftalar..
1 senelik evliyiz hiç korunmadık sıkıntımız haşımato pco var bende canımsizde sıkıntı nedir
kaç senelik evlisiniz
yaşın kaç?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?