- 11 Nisan 2017
- 5.857
- 7.961
- 118
- Konu Sahibi Deli_manya
-
- #3.241
anladım canım1 senelik evliyiz hiç korunmadık sıkıntımız haşımato pco var bende canım
İnşallah hepimizinanladım canım
inş tez zamanda sizin de olur
Günaydın canım ablam hayırlı haftalarGünaydınlarhayırlı haftalar..
İnşallah canımhoşgeldiniz arkadaşım borç olmadan mal sahibi olunmuyor
inşallah meleğinizde bekletmeden gelir
2350 TL ama aidat ve ısınma tahmininizden çok geldi geçtiğimiz kış evdeki hesap çarşıya pek uymadıİNŞALLAH CANIM
sizin aylık ödeme ne kadar :)
bizi mahvediyor valla bu ay tam bir yılı bitti
Y yumyumyumiyum (Burcu) nerdesin canım nasılsın
Y yumyumyumiyum canım adet oldun mu
ben evde test yaptım eşimin ısrarı ile negatif usul usul kırmızıların gelmesini bekliyorum gecikmez inşallah bayramda tatile gideceğiz
bende oldum cumartesi günü canım 18. günüAbla ben tam gününde adet oldum bitti çoktan bakalım bu ay hiç bişey yapmayacağız
Buyur gel kuzucum kışın beraber ısınırız havada yağmurlu olursa bide deyme keyfimize ohhGunaydın canım kolay gelsin ne seveeim sobalı evi sıcacık ohh miss. İyiyiz canım çok şükür
Teşekkür ederim inşallah :) dün bir anlık sinir boşalmasıyla yazdım. İyi geldi ama :) ya buraya yazacaktım ya da başka birine anlatacaktım buraya yazmayı seçtim. Sizin sanırım oğlunu var. Allah analı babalı büyütsün inşarkadaşım bunları kimseye hissettirmeden yaşamak ağır gelmiş sana burdan paylaşabilirsin çoğumuz burda aile fertlerinin bilmedeği sorunlarla boğuşarak evlad bekliyoruz rabbimden inşallah o hayalet çizgi gerçek bir gebelik göstergesidir ve rabbim yüzünü güldürür inşallah
Ohh ellerine sağlık ablacım. Evet hallettim sayılır abla bugünde kepek gelecek o sonradan aklıma geldi kafa kalmadı ki valla bide onun nakliyesine ayrı para verecem kafa bana yar değil bu ara dediğin gibi tatil iyi gelecek inşallah sanada bebiş verecek rabbim hayırlı bi zamanda abla rica ediyorum üzmemeye çalış kendini olur mu rabbim evvela olanı bağışlasın sonra onada bi kaddeş nasip etsi hayırlısıyla sağlıklı sıhhatlicanım kış hazırlıklarınıda halletmişsin ne güzel git yorgunlugunu at boyşalt gez hakkettin arkadaşım
ben cumartesi kırmızı kart yedikten sonra kendimi eve adadım temizlik yaptım dip bucak resmen evi kırkladım ne varsa yıkandı
Teşekkürler tavsiyeler için :) şu an sakinim dün bir anlık hislerle yazdım. Bazen diplerde hissedebiliyor insan kendisini... daha iyi olacak inşallah. Allah güç kuvvet versin bütün isteyenlere. Sizin probleminiz var mı? Sizde mi beklemeseydiniz?Olacaaaakk ya sabırrr..
Bak canm burda herkes senin yaşadklarını yaşıyor ve yaşadı yani yalnz deilsin.Ama bu şekilde kafaya çok fazla takmanın da büyük etkisi olduğunu düşünüyorum.Her ay belirti aramaktan hamileyim demekten vazgeçmelisin önce.Çünkü zaten o belirtilerin hepsi psikojik bnde çok yaşıyodm onları ama gerçek belirtiler çook snradan çıkıyor.yani adet mncesi hissedeblerin sayısı az.Akışına bırakmak lazm kafa rahatlaynca oluyo yani belirti aramaları bıraktıktan snra.Öncelikle canın sağ olacakki herşeyn bi anlamı olsun deil mi.Allah iyisini bilir demekki bi vakti var deyip beklemn lazm.Ha bu ilk aylar tabiki olmuyo yani engel olamıyosn kndine ama sen bir yılı doldurduğun için bu tavsiyelerde bulunuyorm.
yaz arada buraya arkadaşım senin gibi evlad bekleyen bayanlar olarak birbirimize destek oluyoruzTeşekkür ederim inşallah :) dün bir anlık sinir boşalmasıyla yazdım. İyi geldi ama :) ya buraya yazacaktım ya da başka birine anlatacaktım buraya yazmayı seçtim. Sizin sanırım oğlunu var. Allah analı babalı büyütsün inş
öyle o kuzucuklar gelecek allahın izniyle kucaklarımıza inşallah o günleride göreceğiz amin arkadaşım duanaOhh ellerine sağlık ablacım. Evet hallettim sayılır abla bugünde kepek gelecek o sonradan aklıma geldi kafa kalmadı ki valla bide onun nakliyesine ayrı para verecem kafa bana yar değil bu ara dediğin gibi tatil iyi gelecek inşallah sanada bebiş verecek rabbim hayırlı bi zamanda abla rica ediyorum üzmemeye çalış kendini olur mu rabbim evvela olanı bağışlasın sonra onada bi kaddeş nasip etsi hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli
Gelecek tabiki canım umutsuzluk yok rabbim verecek zamanı gelinceöyle o kuzucuklar gelecek allahın izniyle kucaklarımıza inşallah o günleride göreceğiz amin arkadaşım duana
Ayy sağol canım gelmiş kadar oldum..Buyur gel kuzucum kışın beraber ısınırız havada yağmurlu olursa bide deyme keyfimize ohh
Kıyamam keşke yakın olsanda gelsen valla canım yaparım kuzuma seve seve hemdeAyy sağol canım gelmiş kadar oldum..yap mis gibi kestane çay sobanın üstünde ohhh misss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?