2017 Yılı Hasretle ve Duayla Beklenen Bebekler için Bi Aradayız :)

Teşekkür ederim inşallah :) dün bir anlık sinir boşalmasıyla yazdım. İyi geldi ama :) ya buraya yazacaktım ya da başka birine anlatacaktım buraya yazmayı seçtim. Sizin sanırım oğlunu var. Allah analı babalı büyütsün inş

Ohh ellerine sağlık ablacım. Evet hallettim sayılır abla bugünde kepek gelecek o sonradan aklıma geldi kafa kalmadı ki valla bide onun nakliyesine ayrı para verecem kafa bana yar değil bu ara dediğin gibi tatil iyi gelecek inşallah sanada bebiş verecek rabbim hayırlı bi zamanda abla rica ediyorum üzmemeye çalış kendini olur mu rabbim evvela olanı bağışlasın sonra onada bi kaddeş nasip etsi hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli

Teşekkürler tavsiyeler için :) şu an sakinim dün bir anlık hislerle yazdım. Bazen diplerde hissedebiliyor insan kendisini... daha iyi olacak inşallah. Allah güç kuvvet versin bütün isteyenlere. Sizin probleminiz var mı? Sizde mi beklemeseydiniz?

yaz arada buraya arkadaşım senin gibi evlad bekleyen bayanlar olarak birbirimize destek oluyoruz
allah razı olsun bir oğlum var 10 yaşında canım

öyle o kuzucuklar gelecek allahın izniyle kucaklarımıza inşallah o günleride göreceğiz amin arkadaşım duana

İyi geceler kızlar, okudum yazılanları, nasıl canım çekti valla temizlik işine, @anneveoglusu evimin ihtiyacı olan şey şu an. Ölüyorum, kendimi zor tutuyorum bçvalla. Hatta dün gece eşime dedim ki. Sen halıyı çıkarsan balkona, bende yarın temizlik yapsam bari bir odayı dedim. Kızdı bana, iş çıkarma kendine, haftasonubu bekle, beraber yaparız dedi. Ama yok işte geliyor ki iştah ama korkuyorum da valla. İlk gebeliğimde hiç korumamış her işimi yapmıştım. Ama çok zor elde edilince insan daha bi panik ve korkak oluyormuş kızlar, inanın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…