2017 Yılı Hasretle ve Duayla Beklenen Bebekler için Bi Aradayız :)

Anacım dur sen eksik kal ne temizliği yahu gebe gebe zaten bulantılar vs var e yani adam haklı otur oturduğun yere kızacam ama yani kuzu

hamişim sen kendini yorma dediğin gibi nazlı gelmiş bir kuzu o ben gebe kalsam asla iş yapmam ahada diyorum sana o kadar uğraşıyorum o kadar kolay kaybedemem benimki olmamasının hırsını evden almaktı unutmak kafa dağıtmaktı ama yine kendime yaptım çok yoruldum pert oldum. sende doğum yap kendin yaparsın içine sindiği gibi şimdilik sen eksik kal

Evet anlık sinir otlamaları umutszlklar olabilir ama geçecek inşallah. Allah bi zamannını bekletiyo.Yok canım bi problm yoktu ama bnde 11 ay bekledm snrasnda oldu çok şükür.Allahm isteyn herkese nasip etsn inşallah

Ohhh misssss valla ne özendim ama ben adetliyken resmen ilk 3 gün pert oluyorum. Ve ev 3 gündür gözüme batıyor bayram öncesi iyi bir temizlik yapmak gerek. Bunun için de güç bulmam gerek. Darısı bana olsun:)

Al benden de o kadar canım. Aynen. Özellille hamile kalmadan evi dip köşe güzelce temizleyeyim kısmına katılıyorum. Her ay sanki kesin kalacakmış gibi böyle düşünür mü insan

Al benden de o kadar canım. Aynen. Özellille hamile kalmadan evi dip köşe güzelce temizleyeyim kısmına katılıyorum. Her ay sanki kesin kalacakmış gibi böyle düşünür mü insan
hadi ya sende mi öylesin
Ben gecen ay aşılamadan evvel yapamamıstım çok içime dert oldu hamile kalırsam nasıl yaparım diye :)
zaten kalamadım da.

sende sıkıntı ne , ne zamandır olmuyor?

hadi ya sende mi öylesin
Ben gecen ay aşılamadan evvel yapamamıstım çok içime dert oldu hamile kalırsam nasıl yaparım diye :)
zaten kalamadım da.

sende sıkıntı ne , ne zamandır olmuyor?
1 buçuk yıl oldu olmayalı. Sorun ben de hafif pco ve eşimde ileri hareket ve morfoloji sıkıntılı. 4 kez klomen denedik 2 kez kimyasal gebelik yaşadım. Geçen ay rahim filmi çekindim yine olmadı. Bu ay iğneli tedaviye geçiyoruz artık.
Siz ne zamandır istiyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…