- Konu Sahibi Deli_manya
-
- #3.261
Anacım dur sen eksik kal ne temizliği yahu gebe gebe zaten bulantılar vs var e yani adam haklı otur oturduğun yere kızacam ama yani kuzuİyi geceler kızlar, okudum yazılanları, nasıl canım çekti valla temizlik işine, @anneveoglusuevimin ihtiyacı olan şey şu an. Ölüyorum, kendimi zor tutuyorum bçvalla. Hatta dün gece eşime dedim ki. Sen halıyı çıkarsan balkona, bende yarın temizlik yapsam bari bir odayı dedim. Kızdı bana, iş çıkarma kendine, haftasonubu bekle, beraber yaparız dedi. Ama yok işte geliyor ki iştah ama korkuyorum da valla. İlk gebeliğimde hiç korumamış her işimi yapmıştım. Ama çok zor elde edilince insan daha bi panik ve korkak oluyormuş kızlar, inanın
Hoş geldin tatlım arada oluyor kopukluklarSelam kızlar napıyosunuz nasılsınıznişan telaşından bakamadım kaç gündür az önce yeni okudum.
İyiyim cankm sen nasılsın bende bu ara maratona katılmış gibiyim koştur koştur bi hal oldumSelam kızlar napıyosunuz nasılsınıznişan telaşından bakamadım kaç gündür az önce yeni okudum.
Hoş geldin tatlım arada oluyor kopukluklar
İyiyim cankm sen nasılsın bende bu ara maratona katılmış gibiyim koştur koştur bi hal oldum
Valla bu ara bi yoğunluk varda az bi sakinlese biraz dinlensem iyi olacak canımHoş buldum canım benim
Ben de iyiyim canım çok şükür senin yoğun geçiyor benim de yoğundu da çok şükür bitti
İyi geceler kızlar, okudum yazılanları, nasıl canım çekti valla temizlik işine, @anneveoglusuevimin ihtiyacı olan şey şu an. Ölüyorum, kendimi zor tutuyorum bçvalla. Hatta dün gece eşime dedim ki. Sen halıyı çıkarsan balkona, bende yarın temizlik yapsam bari bir odayı dedim. Kızdı bana, iş çıkarma kendine, haftasonubu bekle, beraber yaparız dedi. Ama yok işte geliyor ki iştah ama korkuyorum da valla. İlk gebeliğimde hiç korumamış her işimi yapmıştım. Ama çok zor elde edilince insan daha bi panik ve korkak oluyormuş kızlar, inanın
Selam kızlar napıyosunuz nasılsınıznişan telaşından bakamadım kaç gündür az önce yeni okudum.
Teşekkürler tavsiyeler için :) şu an sakinim dün bir anlık hislerle yazdım. Bazen diplerde hissedebiliyor insan kendisini... daha iyi olacak inşallah. Allah güç kuvvet versin bütün isteyenlere. Sizin probleminiz var mı? Sizde mi beklemeseydiniz?
Günaydn ablacm oh ne güzel serinliyormuş zaten havalarGünaydınlarr Trakyadan yağmur girdi duyrulur hemde iyi yağıyor
San hangi ildesin canımGünaydn ablacm oh ne güzel serinliyormuş zaten havalar
Giresun ablacmSan hangi ildesin canım
güzel memlekettesin hiç görmedim karadenizi bir orası kaldı görev yapmadığımız eşime hep derim karadenizi görmek istiyorum diyeGiresun ablacm
İnşallah aminn.canım hayırlısı olsun inşallah gelecek aya rabbim yüzümüzü güldürür
Ohhh misssss valla ne özendim ama ben adetliyken resmen ilk 3 gün pert oluyorum. Ve ev 3 gündür gözüme batıyor bayram öncesi iyi bir temizlik yapmak gerek. Bunun için de güç bulmam gerek. Darısı bana olsun:)Ece cumartesi kırmızı kartı görünce kendimi eve bir adadım görmen lazımdı oturarak eski usul evi dip bucak sildim cam sildim perde yıkadım yastıkları döktüm pamukları yüzlerini yıkadım. battaniyeleri yıkadım makine bir dakika durmadı. ama pert oldum hala çekmeceler var düzenlenmesi gereken eşim diyor kendinden iyi çıkardın sıkıntını
Al benden de o kadar canım. Aynen. Özellille hamile kalmadan evi dip köşe güzelce temizleyeyim kısmına katılıyorum. Her ay sanki kesin kalacakmış gibi böyle düşünür mü insaniyi yapmışsın
ben de aynı şeyleri bayram dönüşü yapacağım
sıcaklardan evi elleyemedik doğru düzgün
bayram dönüşü son ıkı gun dip köşe temızlık yapıalcak
ben de hep hamile kalmadan halledeyim dip köşe temizlik işini diyorum
Sanki kesin kalacağım gibi.
sen işe vurmuşsun kendini, benim canım sıkılınca kolumu kıpırdatmam
boş boş dururum enerjim hiç olmaz
hadi ya sende mi öylesinAl benden de o kadar canım. Aynen. Özellille hamile kalmadan evi dip köşe güzelce temizleyeyim kısmına katılıyorum. Her ay sanki kesin kalacakmış gibi böyle düşünür mü insan
Şöyle iç anadolu ya doğru da gelsin inşallah.Günaydınlarr Trakyadan yağmur girdi duyrulur hemde iyi yağıyor
1 buçuk yıl oldu olmayalı. Sorun ben de hafif pco ve eşimde ileri hareket ve morfoloji sıkıntılı. 4 kez klomen denedik 2 kez kimyasal gebelik yaşadım. Geçen ay rahim filmi çekindim yine olmadı. Bu ay iğneli tedaviye geçiyoruz artık.hadi ya sende mi öylesin
Ben gecen ay aşılamadan evvel yapamamıstım çok içime dert oldu hamile kalırsam nasıl yaparım diye :)
zaten kalamadım da.
sende sıkıntı ne , ne zamandır olmuyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?