- 19 Kasım 2014
- 3.221
- 2.960
- 333
- Konu Sahibi Deli_manya
-
- #3.281
biz 3 yılı gectı korunmadık1 buçuk yıl oldu olmayalı. Sorun ben de hafif pco ve eşimde ileri hareket ve morfoloji sıkıntılı. 4 kez klomen denedik 2 kez kimyasal gebelik yaşadım. Geçen ay rahim filmi çekindim yine olmadı. Bu ay iğneli tedaviye geçiyoruz artık.
Siz ne zamandır istiyorsunuz?
merhaba hoşgeldinKızlar meraba :)benide kabul eder misiniz aranıza :)
Bende şu an Giresundayım tatile geldik canımGiresun ablacm
sen nerdesin arkadaşım benim eşim Nevşehirli o kadar cok sevinirkiŞöyle iç anadolu ya doğru da gelsin inşallah.
tatilin tadını çıkar canım iyi gezmeler dönüşte güzel haberlerini alırız inşallahBende şu an Giresundayım tatile geldik canım
Kızlar meraba :)benide kabul eder misiniz aranıza :)
Sağol canım çok teşekkür ederim hep beraber alırız inşallahtatilin tadını çıkar canım iyi gezmeler dönüşte güzel haberlerini alırız inşallah
benim annem babam da nevşehirli şok oldum şuandasen nerdesin arkadaşım benim eşim Nevşehirli o kadar cok sevinirki
öylemi kız akraba çıkarmışız :)))))benim annem babam da nevşehirli şok oldum şuanda
nERESİNDEN ?
2000 Evlere gitmitşm ben , annemin kuzeni oturuyor:)öylemi kız akraba çıkarmışız :)))))
kybabam acıgöllü merkezde 2000 evlerde oturuyorlar
sizinkiler neresinden boşuna çekmemiş bizi birbirimize konuşmalarımız dimi amma :) ben geçen bayramda orda idim sonra kendi memleketim mersine geçtik canım2000 Evlere gitmitşm ben , annemin kuzeni oturuyor:)
Bizimkiler çok seneler önce cıkmıs oradan , ben de ıkı kere falan gittim işte.
Ben 29 eşim 28 :)biz 3 yılı gectı korunmadık
yani evlendiğimizden beri
benim eşimin de ileri hızı ve morfolojisi düşük
bende problem cıkmadı
ben de nisan ayında bir kere klomen kullandım
temmuzda da işte ilk asılamamı oldum
şimdi eylülde ikinciyi olacağım
yaslarınız kaç?
inşallah sizin de olur en kısa zamanda cnm
Konyadayım canım. Buralara pek yağmıyor malesef.sen nerdesin arkadaşım benim eşim Nevşehirli o kadar cok sevinirki
biz 37 canımBen 29 eşim 28 :)
Siz?
Bilirim yaparsın canımKıyamam keşke yakın olsanda gelsen valla canım yaparım kuzuma seve seve hemde
Birbirimize yakın olabilseydik hepimiz iyi olurdu valla her şekilde yardımlaşırdıkta faydamız dokunurdu birbirimize yakından da canımBilirim yaparsın canımcandan arkadaşım benim.. Olsun ben gelip yemiş kadar oldum
İnşallah Rabbim bekletmeden nasip etsin. Eşin için yaptığınız birşeyler varmı?biz 37 canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?