2017 Yılı Hasretle ve Duayla Beklenen Bebekler için Bi Aradayız :)

Çok sevndm melteeem hayrlı olsun.ama hakkaten A anneveoglusu fulya ablanında dediğine katılmıyo deilim hani ya hu değer beşyüz olmuş bu ne sessizlik günün mü geçmişti.

Morfoloji için neler yapmıştınız bitkisel?

Biliyormusun sana dua ederken yağmayan konya ya yağmur yağmıştı 10 dk.da olsa ve aynı 10 dk de ezan da okundu. Ve ben içimden dedim ki ne ballı kızmış :) duamın kabul olduğunu hissettim o anda sanki yakın zaman da bu haberi bekliyordum senden ama bu kadar yakın tahmin etmemiştim. O yüzden şuan tüylerim diken diken. Ama çoookkkk mutlu oldum. Rabbim sağlıkla kavuştursun inşallah canımm.

Yaaaa resmi açıp açıp bakıyorum yaa, gerçekten çok mutlu oldum, gözünaydın canım, Rabbim tamamına erdirsin inşallah

Amin canım inşallah ya ben hala inanmakta zorlanıyorum

Canım benim Tebrik ederim sürpriz oldu vallahi sessizden patlattin mujdeni hayırlı olsun canım Allah tamamına erdirsin inşallah

Teşekkür ederim canım benim bana da müjde oldu doktor yumurta yok dedi ama Rabbim ol dedi hepinize nasip etsin inşallah

Bir takvimde yol arkadaşıma yakışır o zaman ne çok bekledik elhamdulillah herşey güzel olacak benim güzel iyi kalpli annem

Senin o kalbini yerim ben yol arkadaşlığın için çok teşekkür ederim bitanem hep yanımda oldunRabbim en kısa zamanda sana da nasip etsin inşallah öyle çok istiyorum ki o güzel kalbine göre versin

Çok sevndm melteeem hayrlı olsun.ama hakkaten A anneveoglusu fulya ablanında dediğine katılmıyo deilim hani ya hu değer beşyüz olmuş bu ne sessizlik günün mü geçmişti.

Canım zaten 2 gün geçince test yaptım. Aslında yapmayacaktım doktor yumurta yok dediği için adet de gecikecekti zaten. İçimden gelen bir hisle yaptım. Söyleyecektim de kimyasal sa diye korktum o yüzden dün akşamı bekledim. O kadar bekleyince insan inanamıyor.çok stresliydim dün çok şükür artmış değer

Canım benim Allah razı olsun o güzel gönlünden Bu ay Fetih tertibini yaptım ve gücüne çok inanıyordum. Doktor yumurta yok deyince çok üzülmüştüm ama Rabbimin bir bildiği vardır dedimki bu ay yumurta da yok diye hiçbişeye dikkat etmemiştim. Camları sildim perdeleri yıkadım astım evin temizliğini yaptım baya bi koltukları sildim. sandalye tepelerinde dolandım. Ağır çamaşır sepetleri,market poşetleri taşıdım. En son da kardeşimin nişanında oynadım tepindim baya da Rabbime çok şükür en kısa zamanda nasip etsin sizlere de inşallah
Maşallaahh çok şükür gözün aydın allah tamamına erdirsin canım çok sevindim

Teşekkür ederim canım darısı sizlere inşallah

Amin canım inşallah. Çok şükür kimyasal değilmiş ama öğerndiğinde yazsaymışsın iyi olurmuş çünkü biz burda iyi kötü herşeyi paylaştık paylaşıyoruzda destekte olurduk enazından

Canım biliyorsun bizim bir grubumuz var onlarla paylaştım şoka girdim zaten görünce. Onlar dedi kan ver diye. Foruma o kadar sık bakamıyorum kızlara bile haber verdikten sonra pek yazamadım görümcelerim, görümcemin kızı fln hastaydı hastanede geçti vakit. Ama alındıysanız özür dilerim canım herkesi sevindirip sonra da üzmek istemedim. Keseyi görmeden de içim tam anlamıyla rahatlamayacak. Eşim bile tam inanmış değil bu duruma.

canım yaa yazdıklarını okurken ben bile etkilendim demek duası kabul olacak kullardanmış MeLMuR_2016
allah razı olsun duan için kulun kula duası kabul oldu şükürler olsun hepimizin niyetini biliyor birbirimiz için dileklerimizi o kadar güzel bir ortam olduki burda allah senden de razı olsun rabbim sanada en kısa zamanda nasip etsin hayırlısı ile

Canım konyadasın demek bu yıl konya ereğli icin talepte bulunduk ama tayin olmadı kaldık yerimizde konya çok güzel bir şehir konyalı bir arkadaşım var yıllardır senden iyi olmasın kötü günlerimde hep yanımdadır.

Dimi amma ben olsam çatlardım öyle bir durum olacak inan aileme söylemem ilk size müjdelerim önceki kayıpta karar verdik eşime kalp atışı duyana kadar iş ve aileye söyleyeceğiz o zamana kadar çatlarım vallahi sizede söylemesem

Canım çakşır suyu da iyi geliyor morfolojiye. Benim eşimde morfoloji sorunu yoktu ama sperm kalitesini ve hareketliliğini artırıyor diye kullandık 2 şişe. Sonra alamadan bu güzel haberi aldık

bizde çakşır suyu siparişi verdik hayıt suyuda n11den bunu okuyunca umud oldu bana inşallah rabbim bizede nasip eder bunları içtikten sonra

Aminn inşallah taze hamiş artık dualarını bekleriz :)

Allah razı olsun canımmm. Evet gerçekten de meltem den bu haberin geleceğini çok hissettim dua ederken hamdolsun kabul olmuş dualar.. İnşallah güzel haberler almaya devam edeceğiz tabi duaya da. Ben konyalı değilim buraya gelin oldum :) ama güzel bir şehir seviyorum bende... En güzeli de mevlana hazretlerini ziyaret edebiliyor olmak canımm çok şükür.. Arefe günü gitmeyi düşünüyorum bir aksilik olmazsa inşallah hepimize dua edeceğim.

Alınmak demeyelimde hani herkes yok grupta malum o bakından diyorum çünkü burda iyi haberlere herkesin ihtiyacı var canım hepimizde çabalıyoruz birbirimize dualar okuyoruz zikirler çekiyoruz acı tatlı ne varsa paylaşıyoruz burda bu paylaşılmaya değer bi haber dediğim gibi kötü bişey olacağına kesinlikle inanmıyorum herşey yolunda gidecek allahın izniyle ama acısı tatlısı ne varsa birlikte olsun acılar paylaştıkça azalır sevinçler paylaştıkça çoğalır her koşulda yanyana olalım istediğim bu benim amacım kırmak değil yanlış anlaşılmasın lütfen

miyazın dediklerine aynen katılıyorum bende yoktum o grupta ondan bende bilmiyordum gelişmeleri yoksa seni üzmek değil bu söylemler, kırgınlıkta yok ne bende nede miyazda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…