- 20 Mart 2017
- 2.492
- 2.801
- 83
- 32
- Konu Sahibi Deli_manya
-
- #3.321
Evet ablacm bnde çok severdm gelin olmak varmş buralara gel tabiki her zamn beklerm.güzel memlekettesin hiç görmedim karadenizi bir orası kaldı görev yapmadığımız eşime hep derim karadenizi görmek istiyorum diye
Ablacm şmdide ben memlketteym yoksa bi çaya çağırrdm seni :))Bende şu an Giresundayım tatile geldik canım
Canım benim bi de bana sorbu ay doktor bana yumurta yok demişti çok üzülmüştüm Rabbim mucizemi yolladı. İçimden bi ses dürttü beni. Test yaptım 2.çizgi çıktı kızlara attım elim ayağım titriyordu kan testi yaptır dediler pazar yaptırdım çıktı ama artmazsa diye çok stres yaptım. Size söylemek için bugünü bekledim çok şükür yükselmiş
Morfoloji için neler yapmıştınız bitkisel?Bizde de morfoloji sorunu vardı canım, aşılama dan önce onu yükseltmek için bişeyler yapıyor musunuz. Bize de aşılama demişti doktor, çok şükür gerek kalmadı canım. Bitkisel şeyler uyguladık. Bende 3 senedir istiyordum, ama hep ben gitmiştim. Eşim hiç test ysptırmamıltı.durumlar böyle
Biliyormusun sana dua ederken yağmayan konya ya yağmur yağmıştı 10 dk.da olsa ve aynı 10 dk de ezan da okundu. Ve ben içimden dedim ki ne ballı kızmış :) duamın kabul olduğunu hissettim o anda sanki yakın zaman da bu haberi bekliyordum senden ama bu kadar yakın tahmin etmemiştim. O yüzden şuan tüylerim diken diken. Ama çoookkkk mutlu oldum. Rabbim sağlıkla kavuştursun inşallah canımm.D Deli_manya @ebru_can_ebru @ardemir M miyaz @sweetdreams1985 A anneveoglusu @yumyumyumiyum @beren20 @pastadelisi @Halim rabbime malumayllllliiiin35
Canlarım size bir müjdem var
Maşallaahh çok şükür gözün aydın allah tamamına erdirsin canım çok sevindimD Deli_manya @ebru_can_ebru @ardemir M miyaz @sweetdreams1985 A anneveoglusu @yumyumyumiyum @beren20 @pastadelisi @Halim rabbime malumayllllliiiin35
Canlarım size bir müjdem var
Hoşgeldin canımKızlar meraba :)benide kabul eder misiniz aranıza :)
Yaaaa resmi açıp açıp bakıyorum yaa, gerçekten çok mutlu oldum, gözünaydın canım, Rabbim tamamına erdirsin inşallah
Canım benim Tebrik ederim sürpriz oldu vallahi sessizden patlattin mujdeni hayırlı olsun canım Allah tamamına erdirsin inşallah
Bir takvimde yol arkadaşıma yakışır o zaman ne çok bekledik elhamdulillah herşey güzel olacak benim güzel iyi kalpli annem
Çok sevndm melteeem hayrlı olsun.ama hakkaten A anneveoglusu fulya ablanında dediğine katılmıyo deilim hani ya hu değer beşyüz olmuş bu ne sessizlik günün mü geçmişti.
Biliyormusun sana dua ederken yağmayan konya ya yağmur yağmıştı 10 dk.da olsa ve aynı 10 dk de ezan da okundu. Ve ben içimden dedim ki ne ballı kızmış :) duamın kabul olduğunu hissettim o anda sanki yakın zaman da bu haberi bekliyordum senden ama bu kadar yakın tahmin etmemiştim. O yüzden şuan tüylerim diken diken. Ama çoookkkk mutlu oldum. Rabbim sağlıkla kavuştursun inşallah canımm.
Maşallaahh çok şükür gözün aydın allah tamamına erdirsin canım çok sevindim
Morfoloji için neler yapmıştınız bitkisel?
Amin canım inşallah. Çok şükür kimyasal değilmiş ama öğerndiğinde yazsaymışsın iyi olurmuş çünkü biz burda iyi kötü herşeyi paylaştık paylaşıyoruzda destekte olurduk enazındanCanım zaten 2 gün geçince test yaptım. Aslında yapmayacaktım doktor yumurta yok dediği için adet de gecikecekti zaten. İçimden gelen bir hisle yaptım. Söyleyecektim de kimyasal sa diye korktum o yüzden dün akşamı bekledim. O kadar bekleyince insan inanamıyor.çok stresliydim dün çok şükür artmış değer
Canım benim Allah razı olsun o güzel gönlündenBu ay Fetih tertibini yaptım ve gücüne çok inanıyordum. Doktor yumurta yok deyince çok üzülmüştüm ama Rabbimin bir bildiği vardır dedim ki bu ay yumurta da yok diye hiçbişeye dikkat etmemiştim. Camları sildim perdeleri yıkadım astım evin temizliğini yaptım baya bi koltukları sildim. sandalye tepelerinde dolandım. Ağır çamaşır sepetleri,market poşetleri taşıdım. En son da kardeşimin nişanında oynadım tepindim baya da Rabbime çok şükür en kısa zamanda nasip etsin sizlere de inşallah
Teşekkür ederim canım darısı sizlere inşallah
Amin canım inşallah. Çok şükür kimyasal değilmiş ama öğerndiğinde yazsaymışsın iyi olurmuş çünkü biz burda iyi kötü herşeyi paylaştık paylaşıyoruzda destekte olurduk enazından
Biliyormusun sana dua ederken yağmayan konya ya yağmur yağmıştı 10 dk.da olsa ve aynı 10 dk de ezan da okundu. Ve ben içimden dedim ki ne ballı kızmış :) duamın kabul olduğunu hissettim o anda sanki yakın zaman da bu haberi bekliyordum senden ama bu kadar yakın tahmin etmemiştim. O yüzden şuan tüylerim diken diken. Ama çoookkkk mutlu oldum. Rabbim sağlıkla kavuştursun inşallah canımm.
Çok sevndm melteeem hayrlı olsun.ama hakkaten A anneveoglusu fulya ablanında dediğine katılmıyo deilim hani ya hu değer beşyüz olmuş bu ne sessizlik günün mü geçmişti.
Canım çakşır suyu da iyi geliyor morfolojiye. Benim eşimde morfoloji sorunu yoktu ama sperm kalitesini ve hareketliliğini artırıyor diye kullandık 2 şişe. Sonra alamadan bu güzel haberi aldık
Aktardan mı aldın canım? Nasıl kullandınız?Canım çakşır suyu da iyi geliyor morfolojiye. Benim eşimde morfoloji sorunu yoktu ama sperm kalitesini ve hareketliliğini artırıyor diye kullandık 2 şişe. Sonra alamadan bu güzel haberi aldık
Aminn inşallah taze hamiş artık dualarını bekleriz :)Canım zaten 2 gün geçince test yaptım. Aslında yapmayacaktım doktor yumurta yok dediği için adet de gecikecekti zaten. İçimden gelen bir hisle yaptım. Söyleyecektim de kimyasal sa diye korktum o yüzden dün akşamı bekledim. O kadar bekleyince insan inanamıyor.çok stresliydim dün çok şükür artmış değer
Canım benim Allah razı olsun o güzel gönlündenBu ay Fetih tertibini yaptım ve gücüne çok inanıyordum. Doktor yumurta yok deyince çok üzülmüştüm ama Rabbimin bir bildiği vardır dedim ki bu ay yumurta da yok diye hiçbişeye dikkat etmemiştim. Camları sildim perdeleri yıkadım astım evin temizliğini yaptım baya bi koltukları sildim. sandalye tepelerinde dolandım. Ağır çamaşır sepetleri,market poşetleri taşıdım. En son da kardeşimin nişanında oynadım tepindim baya da Rabbime çok şükür en kısa zamanda nasip etsin sizlere de inşallah
Teşekkür ederim canım darısı sizlere inşallah
Allah razı olsun canımmm. Evet gerçekten de meltem den bu haberin geleceğini çok hissettim dua ederken hamdolsun kabul olmuş dualar.. İnşallah güzel haberler almaya devam edeceğiz tabi duaya da. Ben konyalı değilim buraya gelin oldum :) ama güzel bir şehir seviyorum bende... En güzeli de mevlana hazretlerini ziyaret edebiliyor olmak canımm çok şükür.. Arefe günü gitmeyi düşünüyorum bir aksilik olmazsa inşallah hepimize dua edeceğim.canım yaa yazdıklarını okurken ben bile etkilendim demek duası kabul olacak kullardanmışMeLMuR_2016
allah razı olsun duan için kulun kula duası kabul oldu şükürler olsun hepimizin niyetini biliyor birbirimiz için dileklerimizi o kadar güzel bir ortam olduki burda allah senden de razı olsun rabbim sanada en kısa zamanda nasip etsin hayırlısı ile
Canım konyadasın demek bu yıl konya ereğli icin talepte bulunduk ama tayin olmadı kaldık yerimizde konya çok güzel bir şehir konyalı bir arkadaşım var yıllardır senden iyi olmasın kötü günlerimde hep yanımdadır.
Alınmak demeyelimde hani herkes yok grupta malum o bakından diyorum çünkü burda iyi haberlere herkesin ihtiyacı var canım hepimizde çabalıyoruz birbirimize dualar okuyoruz zikirler çekiyoruz acı tatlı ne varsa paylaşıyoruz burda bu paylaşılmaya değer bi haber dediğim gibi kötü bişey olacağına kesinlikle inanmıyorum herşey yolunda gidecek allahın izniyle ama acısı tatlısı ne varsa birlikte olsun acılar paylaştıkça azalır sevinçler paylaştıkça çoğalır her koşulda yanyana olalım istediğim bu benim amacım kırmak değil yanlış anlaşılmasın lütfenCanım biliyorsun bizim bir grubumuz var onlarla paylaştım şoka girdim zaten görünce. Onlar dedi kan ver diye. Foruma o kadar sık bakamıyorum kızlara bile haber verdikten sonra pek yazamadım görümcelerim, görümcemin kızı fln hastaydı hastanede geçti vakit. Ama alındıysanız özür dilerim canımherkesi sevindirip sonra da üzmek istemedim. Keseyi görmeden de içim tam anlamıyla rahatlamayacak. Eşim bile tam inanmış değil bu duruma.
miyazın dediklerine aynen katılıyorum bende yoktum o grupta ondan bende bilmiyordum gelişmeleri yoksa seni üzmek değil bu söylemler, kırgınlıkta yok ne bende nede miyazdaAlınmak demeyelimde hani herkes yok grupta malum o bakından diyorum çünkü burda iyi haberlere herkesin ihtiyacı var canım hepimizde çabalıyoruz birbirimize dualar okuyoruz zikirler çekiyoruz acı tatlı ne varsa paylaşıyoruz burda bu paylaşılmaya değer bi haber dediğim gibi kötü bişey olacağına kesinlikle inanmıyorum herşey yolunda gidecek allahın izniyle ama acısı tatlısı ne varsa birlikte olsun acılar paylaştıkça azalır sevinçler paylaştıkça çoğalır her koşulda yanyana olalım istediğim bu benim amacım kırmak değil yanlış anlaşılmasın lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?