2017 Yılı Hasretle ve Duayla Beklenen Bebekler için Bi Aradayız :)

Bizde de morfoloji sorunu vardı canım, aşılama dan önce onu yükseltmek için bişeyler yapıyor musunuz. Bize de aşılama demişti doktor, çok şükür gerek kalmadı canım. Bitkisel şeyler uyguladık. Bende 3 senedir istiyordum, ama hep ben gitmiştim. Eşim hiç test ysptırmamıltı.durumlar böyle

Yaaaa inanmıyorum, çığlık atasım var. Çoook mutlu oldum, Ayy çok heyecanlandım, Ayy ne yazacam bilemedim, elim ayağım dolaştı, kalbim nasıl çarpıyor

Canım benim bi de bana sor bu ay doktor bana yumurta yok demişti çok üzülmüştüm Rabbim mucizemi yolladı. İçimden bi ses dürttü beni. Test yaptım 2.çizgi çıktı kızlara attım elim ayağım titriyordu kan testi yaptır dediler pazar yaptırdım çıktı ama artmazsa diye çok stres yaptım. Size söylemek için bugünü bekledim çok şükür yükselmiş

İyi Dr git bu testi gozune sok yumurta yoksa bu bebiş nasıl olmuş rabbime binlerce şükür aratmadı geldi minigin tebrik ederim canım

Bebeğinizi sağlıkla kucagınıza alın inşallah
Eşim evicap kullandı 2 sene falan
Snr proxeed plus kullandı bi ara
Promotil kullandı
Bir ara da keçiboynuzu kürü uyguladık
Valla ben de pes ettim o da artık hiçbirsey kullanmıyoruz
Siz neler kullandınız peki?
İleri hareketi iyi miydi peki eşinizin
Hamile kaldıgını öğrenince acayip şaşırmıssındır 3 yıl üzerine
Masallah
Allah bize de nassip eder umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…