- 28 Haziran 2013
- 823
- 19.494
- 488
- 30
- Konu Sahibi Deli_manya
-
- #3.301
Ben ilk olacak eğer nasipse üç yıldır bekliyorum canım :)Hoşgeldiniz arkadaşım ne zamandır istiyorsun bebiş
ben ikinci evladımı 5 yıldır istiyorum
merhaba hoşgeldin
Bizimkiler avanossizinkiler neresinden boşuna çekmemiş bizi birbirimize konuşmalarımız dimi amma :) ben geçen bayramda orda idim sonra kendi memleketim mersine geçtik canım
nişan ne zaman Meltemcim. Resmi bir nişanmı yoksa aile içindemi olacak canım kıyafetin ne renk
Selam kuzular nasılsınızMeLMuR_2016 A anneveoglusu beren20 zikirleriniztamamdır rabbim sağlıklı sıhhatl evlatlar nasip etsin inşallah hayırlısıyla çok aratmadan
Yaaaa inanmıyorum, çığlık atasım var. Çoook mutlu oldum, Ayy çok heyecanlandım, Ayy ne yazacam bilemedim, elim ayağım dolaştı, kalbim nasıl çarpıyorD Deli_manyaebru_can_ebru ardemir M miyaz sweetdreams1985 A anneveoglusu Y yumyumyumiyum beren20 P pastadelisi Halim rabbime malum ayllllliiiin35
Canlarım size bir müjdem var
Aminnn canım amin, Allah razı olsun. Rabbim inşallah isteyen herkese nasip etsinSelamün aleyküm arkadaşlar duygu ve sakine sizin için zikirleri bitirdim Rabbim hayırlı evlat versin inşallah kucağınıza almayı nasıp etsin
Bizde de morfoloji sorunu vardı canım, aşılama dan önce onu yükseltmek için bişeyler yapıyor musunuz. Bize de aşılama demişti doktor, çok şükür gerek kalmadı canım. Bitkisel şeyler uyguladık. Bende 3 senedir istiyordum, ama hep ben gitmiştim. Eşim hiç test ysptırmamıltı.durumlar böylebiz 3 yılı gectı korunmadık
yani evlendiğimizden beri
benim eşimin de ileri hızı ve morfolojisi düşük
bende problem cıkmadı
ben de nisan ayında bir kere klomen kullandım
temmuzda da işte ilk asılamamı oldum
şimdi eylülde ikinciyi olacağım
yaslarınız kaç?
inşallah sizin de olur en kısa zamanda cnm
Yaaaa inanmıyorum, çığlık atasım var. Çoook mutlu oldum, Ayy çok heyecanlandım, Ayy ne yazacam bilemedim, elim ayağım dolaştı, kalbim nasıl çarpıyor
Yaaaa resmi açıp açıp bakıyorum yaa, gerçekten çok mutlu oldum, gözünaydın canım, Rabbim tamamına erdirsin inşallahD Deli_manyaebru_can_ebru ardemir M miyaz sweetdreams1985 A anneveoglusu Y yumyumyumiyum beren20 P pastadelisi Halim rabbime malum ayllllliiiin35
Canım benim Tebrik ederim sürpriz oldu vallahi sessizden patlattin mujdeni hayırlı olsun canım Allah tamamına erdirsin inşallahD Deli_manyaebru_can_ebru ardemir M miyaz sweetdreams1985 A anneveoglusu Y yumyumyumiyum beren20 P pastadelisi Halim rabbime malum ayllllliiiin35
İyi Dr git bu testi gozune sok yumurta yoksa bu bebiş nasıl olmuş rabbime binlerce şükür aratmadı geldi minigin tebrik ederim canımCanım benim bi de bana sorbu ay doktor bana yumurta yok demişti çok üzülmüştüm Rabbim mucizemi yolladı. İçimden bi ses dürttü beni. Test yaptım 2.çizgi çıktı kızlara attım elim ayağım titriyordu kan testi yaptır dediler pazar yaptırdım çıktı ama artmazsa diye çok stres yaptım. Size söylemek için bugünü bekledim çok şükür yükselmiş
Bebeğinizi sağlıkla kucagınıza alın inşallahBizde de morfoloji sorunu vardı canım, aşılama dan önce onu yükseltmek için bişeyler yapıyor musunuz. Bize de aşılama demişti doktor, çok şükür gerek kalmadı canım. Bitkisel şeyler uyguladık. Bende 3 senedir istiyordum, ama hep ben gitmiştim. Eşim hiç test ysptırmamıltı.durumlar böyle
Merhaba hoş geldin canımmmKızlar meraba :)benide kabul eder misiniz aranıza :)
Maşallah kuzum benimmmm ya çok şükürD Deli_manyaebru_can_ebru ardemir M miyaz sweetdreams1985 A anneveoglusu Y yumyumyumiyum beren20 P pastadelisi Halim rabbime malum ayllllliiiin35
Bir takvimde yol arkadaşıma yakışır o zaman ne çok bekledik elhamdulillah herşey güzel olacak benim güzel iyi kalpli annemD Deli_manyaebru_can_ebru ardemir M miyaz sweetdreams1985 A anneveoglusu Y yumyumyumiyum beren20 P pastadelisi Halim rabbime malum ayllllliiiin35
Çok şükürHamiş sayısı artıyor Masallah artık her ay bir yada daha fazla arkadaşımız hamiş oluyor 9kisi kaldı listeden yeni katılan arkadaşlarla tez zamanda daha artar inşallah hamiş sayısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?