2017 Yılı Hasretle ve Duayla Beklenen Bebekler için Bi Aradayız :)

nerelisin canım allah razı o kutsal yerlerde dualarda olacağımızı bilmek allah razı olsun canım

selam kızlar 2 gün önce çatlatma iğnemi oldum hafif ağrılarım var yumurtalıklarımda çatlamıştır geçer inşallah.. Tedavi sürecine bir noktadan başlamış olduk... ben de ilerleyen aylarda bahçeci fulyaya gitmeyi düşünüyorum ablacım.. erkek kaynaklı nedenleri baya inceliyorlarmış A anneveoglusu hepimizin hakkında hayırlısı olsun

Aynen canım çok şaşırdım valla, hiç beklemediğim artık umudumu kestiğim bi andı. İlaç falan kullandı eşim evicap o da içti. Ama biz Çakşır suyuna çok inandık, aktar alırken demişti ki zaten sizde hissedeceksiniz. Sabah akşam olacak şekilde toplam 5 şişe içti. Doktor bize Haziran sonu gibi gelin aşılamaya konuşalım dedi. Bende Haziran ramazan yaa nasıl rahatım, ay sonu zaten doktora da gidecez. Normal olmayacak belli diye. O ay hamile kalmıştım çok şükür. Ama sorarsan hala inanamıyorum. Çok şaşırdık ikimizde valla. Ama Çakşır suyunun araştırırsan zaten morfoloji için kullanan çok var, fayda gören. Zaten zararı olan bişey de değil. Sadece hiç üşenmeden düzenli içmek gerek dedi bize aldığımız aktar. Sağolsun eşimde hiç aksatmadan içti.yaa şöyle bişey var bi de doktorlara çokta bakmamak lazım. Benim burda için arkadaşım var, ona da kesinlikle senin normal yoldan olmaz, senin sonun tüp bebek dediler. Hemde öyle böyle hastaneler değil yani. Şimdi hamile o da. İnşallah isteyen herkese nasip etsin, gerçekten şu an hissettiklerinizi o kadar iyi biliyorum ki. İnşallah en yakın zamanda güzel haberler alırız hepinizden

Hamiş sayısı artıyor Masallah artık her ay bir yada daha fazla arkadaşımız hamiş oluyor 9kisi kaldı listeden yeni katılan arkadaşlarla tez zamanda daha artar inşallah hamiş sayısı
İnşallah canım daha da artacak bak gerçekten hissediyorum bunu, artık yaklaşıyoruz çok şükür. Yaaa çok mutlu oldum.

canım hayırlı haberlerini alırız inşallah, ben cuma günü remzi abalı ile görüşeceğim canım inşallah gerek kalmadan bebeklerimiz gelir. benim bu adetle tedavi olmaz en yakın eylül ekim gibi olur tedavi sana yardımcı olurum bu süreçte gerekirse inşallah gerek kalmazda gelir kuzular kendiliğinden

İnşallah canım daha da artacak bak gerçekten hissediyorum bunu, artık yaklaşıyoruz çok şükür. Yaaa çok mutlu oldum.
canım bizde çakşır suyu aldık banada hayıt suyu bakalım tüp bebek tedavisi başlamadan meleğim süpriz yapacakmı

Hamis mi var ayy maşallah darısı bizlere olsun . Hamis arkadaşa da hayırlı olsun inşallah Rabbim tamamını erdirsin :))
evet canım geçen ay 3 bu ay 1 arkadaşımızı mezun ettik allahın izniyle darısı bizlere olsun
MeLMuR_2016 bu ay yüzü gülen kardeşimiz rabbim sağlıkla kucağında göstersin

Morfoloji için neler yapmıştınız bitkisel?
Morfoloji için doktor bize omega q10 diye bi ilaç verdi. Ekstra dan varikosel başlangıcı da vardı. Bunu 3 ay kullanın. Sonra aşılama ya geçelim dedi. Biz buna ek olarak evicap aldık eczaneden. Vee Çakşır suyu, toplamda 5 şişe içti. Bi de keçiboynuzu soğuk pres ondan 1 şişe kullandık. 3 ay hamile kaldım çok şükür, doktora tekrar gitmeye gerek kalmadı. Çakşır suyunu araştırıp kullanmanızı tavsiye ederim

çakşır suyunu duydum evet
aktara cok giderim hatta sacım için bakım yagları alırım ama korktum çakşır suyunu hıc almadım
hatta gecen badem yagı alırken kadının biri dedi orda
çakşır suyu ıle hamıle kaldım ben dedı
o kadar etkılı demek:)
bugun alayım bari
nasıl kullanılacak o
benim de eylulde işte ıkıncı asılamam olacak
belki bize de fayda eder
tadı kötü mü
erkekler mızmız oluyor bu husulardabiliyorsun

canım sabah akşam aç karnına bir fincan içecek eşin bizde aldık bu ay bende kendime hayıt suyu aldım n11den

Fetih tertibine bende çok inanıyorum, hamile kaldığım ay bende yapmıştım.

naber nasılsın?
iyiyim şükür canım cumayı bekliyorum sabırsızlıkla dr ne diyecek nasıl yol izleyecek eşimde çakşır suyu aldı kendine banada hayıt suyu tedavi başlamadan bir ay bunlara yüklenelim deneyelim dedik

sen nasılsın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…