- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
- Konu Sahibi Deli_manya
-
- #3.341
Allah razı olsun canımmm. Evet gerçekten de meltem den bu haberin geleceğini çok hissettim dua ederken hamdolsun kabul olmuş dualar.. İnşallah güzel haberler almaya devam edeceğiz tabi duaya da. Ben konyalı değilim buraya gelin oldum :) ama güzel bir şehir seviyorum bende... En güzeli de mevlana hazretlerini ziyaret edebiliyor olmak canımm çok şükür.. Arefe günü gitmeyi düşünüyorum bir aksilik olmazsa inşallah hepimize dua edeceğim.
Aynen canım çok şaşırdım valla, hiç beklemediğim artık umudumu kestiğim bi andı. İlaç falan kullandı eşim evicap o da içti. Ama biz Çakşır suyuna çok inandık, aktar alırken demişti ki zaten sizde hissedeceksiniz. Sabah akşam olacak şekilde toplam 5 şişe içti. Doktor bize Haziran sonu gibi gelin aşılamaya konuşalım dedi. Bende Haziran ramazan yaa nasıl rahatım, ay sonu zaten doktora da gidecez. Normal olmayacak belli diye. O ay hamile kalmıştım çok şükür. Ama sorarsan hala inanamıyorum. Çok şaşırdık ikimizde valla. Ama Çakşır suyunun araştırırsan zaten morfoloji için kullanan çok var, fayda gören. Zaten zararı olan bişey de değil. Sadece hiç üşenmeden düzenli içmek gerek dedi bize aldığımız aktar. Sağolsun eşimde hiç aksatmadan içti.yaa şöyle bişey var bi de doktorlara çokta bakmamak lazım. Benim burda için arkadaşım var, ona da kesinlikle senin normal yoldan olmaz, senin sonun tüp bebek dediler. Hemde öyle böyle hastaneler değil yani. Şimdi hamile o da. İnşallah isteyen herkese nasip etsin, gerçekten şu an hissettiklerinizi o kadar iyi biliyorum ki. İnşallah en yakın zamanda güzel haberler alırız hepinizdenBebeğinizi sağlıkla kucagınıza alın inşallah
Eşim evicap kullandı 2 sene falan
Snr proxeed plus kullandı bi ara
Promotil kullandı
Bir ara da keçiboynuzu kürü uyguladık
Valla ben de pes ettim o da artık hiçbirsey kullanmıyoruz
Siz neler kullandınız peki?
İleri hareketi iyi miydi peki eşinizin
Hamile kaldıgını öğrenince acayip şaşırmıssındır 3 yıl üzerine
Masallah
Allah bize de nassip eder umarım
Merhaba hoş geldin canımmm
İnşallah canım daha da artacak bak gerçekten hissediyorum bunu, artık yaklaşıyoruz çok şükür. Yaaa çok mutlu oldum.Hamiş sayısı artıyor Masallah artık her ay bir yada daha fazla arkadaşımız hamiş oluyor 9kisi kaldı listeden yeni katılan arkadaşlarla tez zamanda daha artar inşallah hamiş sayısı
selam kızlar 2 gün önce çatlatma iğnemi oldum hafif ağrılarım var yumurtalıklarımda çatlamıştır geçer inşallah.. Tedavi sürecine bir noktadan başlamış olduk... ben de ilerleyen aylarda bahçeci fulyaya gitmeyi düşünüyorum ablacım.. erkek kaynaklı nedenleri baya inceliyorlarmış A anneveoglusu hepimizin hakkında hayırlısı olsun
Hoşgeldin canım
canım bizde çakşır suyu aldık banada hayıt suyu bakalım tüp bebek tedavisi başlamadan meleğim süpriz yapacakmıİnşallah canım daha da artacak bak gerçekten hissediyorum bunu, artık yaklaşıyoruz çok şükür. Yaaa çok mutlu oldum.
kaç yaşındasın arkadaşım ne zamandır bebiş istiyorsun dr tedavisi oluyormusunHoş buldumm canimm :)
evet canım geçen ay 3 bu ay 1 arkadaşımızı mezun ettik allahın izniyle darısı bizlere olsunHamis mi var ayy maşallah darısı bizlere olsun . Hamis arkadaşa da hayırlı olsun inşallah Rabbim tamamını erdirsin :))
Morfoloji için doktor bize omega q10 diye bi ilaç verdi. Ekstra dan varikosel başlangıcı da vardı. Bunu 3 ay kullanın. Sonra aşılama ya geçelim dedi. Biz buna ek olarak evicap aldık eczaneden. Vee Çakşır suyu, toplamda 5 şişe içti. Bi de keçiboynuzu soğuk pres ondan 1 şişe kullandık. 3 ay hamile kaldım çok şükür, doktora tekrar gitmeye gerek kalmadı. Çakşır suyunu araştırıp kullanmanızı tavsiye ederimMorfoloji için neler yapmıştınız bitkisel?
çakşır suyunu duydum evetAynen canım çok şaşırdım valla, hiç beklemediğim artık umudumu kestiğim bi andı. İlaç falan kullandı eşim evicap o da içti. Ama biz Çakşır suyuna çok inandık, aktar alırken demişti ki zaten sizde hissedeceksiniz. Sabah akşam olacak şekilde toplam 5 şişe içti. Doktor bize Haziran sonu gibi gelin aşılamaya konuşalım dedi. Bende Haziran ramazan yaa nasıl rahatım, ay sonu zaten doktora da gidecez. Normal olmayacak belli diye. O ay hamile kalmıştım çok şükür. Ama sorarsan hala inanamıyorum. Çok şaşırdık ikimizde valla. Ama Çakşır suyunun araştırırsan zaten morfoloji için kullanan çok var, fayda gören. Zaten zararı olan bişey de değil. Sadece hiç üşenmeden düzenli içmek gerek dedi bize aldığımız aktar. Sağolsun eşimde hiç aksatmadan içti.yaa şöyle bişey var bi de doktorlara çokta bakmamak lazım. Benim burda için arkadaşım var, ona da kesinlikle senin normal yoldan olmaz, senin sonun tüp bebek dediler. Hemde öyle böyle hastaneler değil yani. Şimdi hamile o da. İnşallah isteyen herkese nasip etsin, gerçekten şu an hissettiklerinizi o kadar iyi biliyorum ki. İnşallah en yakın zamanda güzel haberler alırız hepinizden
naber nasılsın?beren20 canım sen nasılsın seninde regl günün gelmiş varmı gelişme
canım sabah akşam aç karnına bir fincan içecek eşin bizde aldık bu ay bende kendime hayıt suyu aldım n11dençakşır suyunu duydum evet
aktara cok giderim hatta sacım için bakım yagları alırım ama korktum çakşır suyunu hıc almadım
hatta gecen badem yagı alırken kadının biri dedi orda
çakşır suyu ıle hamıle kaldım ben dedı
o kadar etkılı demek:)
bugun alayım bari
nasıl kullanılacak o
benim de eylulde işte ıkıncı asılamam olacak
belki bize de fayda eder
tadı kötü mü
erkekler mızmız oluyor bu husulardabiliyorsun
Fetih tertibine bende çok inanıyorum, hamile kaldığım ay bende yapmıştım.Canım zaten 2 gün geçince test yaptım. Aslında yapmayacaktım doktor yumurta yok dediği için adet de gecikecekti zaten. İçimden gelen bir hisle yaptım. Söyleyecektim de kimyasal sa diye korktum o yüzden dün akşamı bekledim. O kadar bekleyince insan inanamıyor.çok stresliydim dün çok şükür artmış değer
Canım benim Allah razı olsun o güzel gönlündenBu ay Fetih tertibini yaptım ve gücüne çok inanıyordum. Doktor yumurta yok deyince çok üzülmüştüm ama Rabbimin bir bildiği vardır dedim ki bu ay yumurta da yok diye hiçbişeye dikkat etmemiştim. Camları sildim perdeleri yıkadım astım evin temizliğini yaptım baya bi koltukları sildim. sandalye tepelerinde dolandım. Ağır çamaşır sepetleri,market poşetleri taşıdım. En son da kardeşimin nişanında oynadım tepindim baya da Rabbime çok şükür en kısa zamanda nasip etsin sizlere de inşallah
Teşekkür ederim canım darısı sizlere inşallah
iyiyim şükür canım cumayı bekliyorum sabırsızlıkla dr ne diyecek nasıl yol izleyecek eşimde çakşır suyu aldı kendine banada hayıt suyu tedavi başlamadan bir ay bunlara yüklenelim deneyelim dediknaber nasılsın?
tadı kötü mü pekicanım sabah akşam aç karnına bir fincan içecek eşin bizde aldık bu ay bende kendime hayıt suyu aldım n11den
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?