- 5 Ekim 2010
- 1.362
- 1.299
- 133
- 38
- Konu Sahibi Deli_manya
-
- #3.361
Konya benim memleketim, canım memleketim, çok özledim :-(canım yaa yazdıklarını okurken ben bile etkilendim demek duası kabul olacak kullardanmış @MeLMuR_2016
allah razı olsun duan için kulun kula duası kabul oldu şükürler olsun hepimizin niyetini biliyor birbirimiz için dileklerimizi o kadar güzel bir ortam olduki burda allah senden de razı olsun rabbim sanada en kısa zamanda nasip etsin hayırlısı ile
Canım konyadasın demek bu yıl konya ereğli icin talepte bulunduk ama tayin olmadı kaldık yerimizde konya çok güzel bir şehir konyalı bir arkadaşım var yıllardır senden iyi olmasın kötü günlerimde hep yanımdadır.
cuma gunu kacta randevunuziyiyim şükür canım cumayı bekliyorum sabırsızlıkla dr ne diyecek nasıl yol izleyecek eşimde çakşır suyu aldı kendine banada hayıt suyu tedavi başlamadan bir ay bunlara yüklenelim deneyelim dedik
sen nasılsın canım
bilmiyorum ki bugün kargodan geliyor vallahi zehir olsa içeceğiz artık o durumdayıztadı kötü mü peki
hımbilmiyorum ki bugün kargodan geliyor vallahi zehir olsa içeceğiz artık o durumdayız
saat 14.30da canım izin alacağım cuma günü için hadi bakalım güzel haberler verelim birbirimize bat ne zaman senincuma gunu kacta randevunuz
ben ıyıyım
cumayı beklıyorum tatile cıkacagız:)
gelince cunku serüven baslayacak yıne
bugun ben de alayım çakşır suyunu bakalım :)
siz nereye gidiyorsunuzsaat 14.30da canım izin alacağım cuma günü için hadi bakalım güzel haberler verelim birbirimize bat ne zaman senin
bizde pazar gecesi yola çıkıyoruz pazartesi otele giriş yapacağız
benimki o modda idi yıllarca bir kere gebe oldun yine olur modunda idi ama artık o benden daha istekli dün konuştuk dedim tedavi çok masraflı oluyormuş 15bini bile bulabilir olsun kredi çekeriz sen canını sıkma dedi görüyor benim temizlik ile deli gibi kendimi yoruğumu hıncımı ordan aldığımı adam üzüldü benim halime sanırım hatta kendini yıpratma olmasa hatta olsa bile bir çocuk için koruyucu aile olalım dedihım
benim eşim şuanda allahın takdiri modunda
:)
çabaları kendim veriyorum .
benimki o modda idi yıllarca bir kere gebe oldun yine olur modunda idi ama artık o benden daha istekli dün konuştuk dedim tedavi çok masraflı oluyormuş 15bini bile bulabilir olsun kredi çekeriz sen canını sıkma dedi görüyor benim temizlik ile deli gibi kendimi yoruğumu hıncımı ordan aldığımı adam üzüldü benim halime sanırım hatta kendini yıpratma olmasa hatta olsa bile bir çocuk için koruyucu aile olalım dedihım
benim eşim şuanda allahın takdiri modunda
:)
çabaları kendim veriyorum .
Ayyy inşallah, duaları da yap canım. Fetih tertibini falan. Hatta kuran bilen arkadaşlar var ise Meryem suresini bile okuruz. Ben okurum valla, zikirlere ek olarak. Duaların gücü daha büyük, yemişim aşılamayı, ilacı demi. Rabbim istesin hiç bişey engel olmuyor. Baksana meltem e ne demiş doktor, sonuç nee. Sen onları kullan bizde bol bol dua edelim şnşallahcanım bizde çakşır suyu aldık banada hayıt suyu bakalım tüp bebek tedavisi başlamadan meleğim süpriz yapacakmı
biz burhaniye termale gidiyoruz canımsiz nereye gidiyorsunuz
biz de pazartesi griş yapacağız
benim regl gunume cok var daha
15 aylül olması gerekıyor
ne güzel destekmiş sanabenimki o modda idi yıllarca bir kere gebe oldun yine olur modunda idi ama artık o benden daha istekli dün konuştuk dedim tedavi çok masraflı oluyormuş 15bini bile bulabilir olsun kredi çekeriz sen canını sıkma dedi görüyor benim temizlik ile deli gibi kendimi yoruğumu hıncımı ordan aldığımı adam üzüldü benim halime sanırım hatta kendini yıpratma olmasa hatta olsa bile bir çocuk için koruyucu aile olalım dedi
biz de burhanıyeye gidiyoruzbiz burhaniye termale gidiyoruz canım
benimde 17 eylül yine yakın batlar seninle inşallah mucizelerimiz gelir o güne sağlıkla
siz nereye gidiyorsunuz canım
Tadı çok kötü değil dedi eşim, kötü diye içmeyenler olmuş. Ama dediğin gibi zehir olsa içilir. Hem soğan suyu kadar değildir biz onu bile içtik demibilmiyorum ki bugün kargodan geliyor vallahi zehir olsa içeceğiz artık o durumdayız
Yani bişeyler ortak paylaşılıyor diye söyledim ablacım sabırsızlıkla kimden gelecek haber diye bekliyoruz hep beraber o bakımdan yanimiyazın dediklerine aynen katılıyorum bende yoktum o grupta ondan bende bilmiyordum gelişmeleri yoksa seni üzmek değil bu söylemler, kırgınlıkta yok ne bende nede miyazda
Samsunluyum canım :) sizden de razı olsun canım.nerelisin canım allah razı o kutsal yerlerde dualarda olacağımızı bilmek allah razı olsun canım
gerek kalmaz inşallah ablacım.. Eylül de olursam tansel bey e gitmeyi düşünüyorum ya da bahçeci umut Cem bey de iyiymiş daha araştırırım daha bakalım.. aşılama vs orda yaptırmayı onların yönlendirmesine göre gitmeyi düşünüyorum görüşmenin durumuna bağlı :))canım hayırlı haberlerini alırız inşallah, ben cuma günü remzi abalı ile görüşeceğim canım inşallah gerek kalmadan bebeklerimiz gelir. benim bu adetle tedavi olmaz en yakın eylül ekim gibi olur tedavi sana yardımcı olurum bu süreçte gerekirse inşallah gerek kalmazda gelir kuzular kendiliğinden
Tamam canım. Bu ara sıkıldı biraz ilaç ve kürlerden eşim ama olmadı bende alayım çakşır suyunu.Morfoloji için doktor bize omega q10 diye bi ilaç verdi. Ekstra dan varikosel başlangıcı da vardı. Bunu 3 ay kullanın. Sonra aşılama ya geçelim dedi. Biz buna ek olarak evicap aldık eczaneden. Vee Çakşır suyu, toplamda 5 şişe içti. Bi de keçiboynuzu soğuk pres ondan 1 şişe kullandık. 3 ay hamile kaldım çok şükür, doktora tekrar gitmeye gerek kalmadı. Çakşır suyunu araştırıp kullanmanızı tavsiye ederim
Gonyalııı e gel gonyaaa gari :)Konya benim memleketim, canım memleketim, çok özledim :-(
Yaa ben içememiştim onubilmiyorum ki bugün kargodan geliyor vallahi zehir olsa içeceğiz artık o durumdayız
Eşinin böyle düşünmesi ne güzel taktir ettim eşini.benimki o modda idi yıllarca bir kere gebe oldun yine olur modunda idi ama artık o benden daha istekli dün konuştuk dedim tedavi çok masraflı oluyormuş 15bini bile bulabilir olsun kredi çekeriz sen canını sıkma dedi görüyor benim temizlik ile deli gibi kendimi yoruğumu hıncımı ordan aldığımı adam üzüldü benim halime sanırım hatta kendini yıpratma olmasa hatta olsa bile bir çocuk için koruyucu aile olalım dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?