2017 Yılı Hasretle ve Duayla Beklenen Bebekler için Bi Aradayız :)

Konya benim memleketim, canım memleketim, çok özledim :-(

cuma gunu kacta randevunuz
ben ıyıyım
cumayı beklıyorum tatile cıkacagız:)
gelince cunku serüven baslayacak yıne

bugun ben de alayım çakşır suyunu bakalım :)

cuma gunu kacta randevunuz
ben ıyıyım
cumayı beklıyorum tatile cıkacagız:)
gelince cunku serüven baslayacak yıne

bugun ben de alayım çakşır suyunu bakalım :)
saat 14.30da canım izin alacağım cuma günü için hadi bakalım güzel haberler verelim birbirimize bat ne zaman senin

bizde pazar gecesi yola çıkıyoruz pazartesi otele giriş yapacağız

saat 14.30da canım izin alacağım cuma günü için hadi bakalım güzel haberler verelim birbirimize bat ne zaman senin

bizde pazar gecesi yola çıkıyoruz pazartesi otele giriş yapacağız
siz nereye gidiyorsunuz
biz de pazartesi griş yapacağız
benim regl gunume cok var daha
15 aylül olması gerekıyor

hım
benim eşim şuanda allahın takdiri modunda
:)
çabaları kendim veriyorum .
benimki o modda idi yıllarca bir kere gebe oldun yine olur modunda idi ama artık o benden daha istekli dün konuştuk dedim tedavi çok masraflı oluyormuş 15bini bile bulabilir olsun kredi çekeriz sen canını sıkma dedi görüyor benim temizlik ile deli gibi kendimi yoruğumu hıncımı ordan aldığımı adam üzüldü benim halime sanırım hatta kendini yıpratma olmasa hatta olsa bile bir çocuk için koruyucu aile olalım dedi

hım
benim eşim şuanda allahın takdiri modunda
:)
çabaları kendim veriyorum .
benimki o modda idi yıllarca bir kere gebe oldun yine olur modunda idi ama artık o benden daha istekli dün konuştuk dedim tedavi çok masraflı oluyormuş 15bini bile bulabilir olsun kredi çekeriz sen canını sıkma dedi görüyor benim temizlik ile deli gibi kendimi yoruğumu hıncımı ordan aldığımı adam üzüldü benim halime sanırım hatta kendini yıpratma olmasa hatta olsa bile bir çocuk için koruyucu aile olalım dedi

canım bizde çakşır suyu aldık banada hayıt suyu bakalım tüp bebek tedavisi başlamadan meleğim süpriz yapacakmı
Ayyy inşallah, duaları da yap canım. Fetih tertibini falan. Hatta kuran bilen arkadaşlar var ise Meryem suresini bile okuruz. Ben okurum valla, zikirlere ek olarak. Duaların gücü daha büyük, yemişim aşılamayı, ilacı demi. Rabbim istesin hiç bişey engel olmuyor. Baksana meltem e ne demiş doktor, sonuç nee. Sen onları kullan bizde bol bol dua edelim şnşallah

siz nereye gidiyorsunuz
biz de pazartesi griş yapacağız
benim regl gunume cok var daha
15 aylül olması gerekıyor
biz burhaniye termale gidiyoruz canım
benimde 17 eylül yine yakın batlar seninle inşallah mucizelerimiz gelir o güne sağlıkla

siz nereye gidiyorsunuz canım

ne güzel destekmiş sana
benimki sabit fikirlidir boğa burcu
evde konusunu cok acmıyoruz biz çocuk mevzusunun
tatillerde falan keske bızım de olsa dıyor ama olması için caba sarf etmıyor
ya kendı içinde yasıyor bilemıyorum.

miyazın dediklerine aynen katılıyorum bende yoktum o grupta ondan bende bilmiyordum gelişmeleri yoksa seni üzmek değil bu söylemler, kırgınlıkta yok ne bende nede miyazda
Yani bişeyler ortak paylaşılıyor diye söyledim ablacım sabırsızlıkla kimden gelecek haber diye bekliyoruz hep beraber o bakımdan yani

gerek kalmaz inşallah ablacım.. Eylül de olursam tansel bey e gitmeyi düşünüyorum ya da bahçeci umut Cem bey de iyiymiş daha araştırırım daha bakalım.. aşılama vs orda yaptırmayı onların yönlendirmesine göre gitmeyi düşünüyorum görüşmenin durumuna bağlı :))

Tamam canım. Bu ara sıkıldı biraz ilaç ve kürlerden eşim ama olmadı bende alayım çakşır suyunu.

Eşinin böyle düşünmesi ne güzel taktir ettim eşini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…