2017 Yılı Hasretle ve Duayla Beklenen Bebekler için Bi Aradayız :)

Ben de keseyi görene kadar söylemiycem zaten canım.
Aktardan mı aldın canım? Nasıl kullandınız?

Evet canım Mecitefendininkini aldık. 1 çay bardağının 3 te 1 i kadar koyup kalanını normal suyla tamamlıyosun. Sabah ve akşam aç karına olarak kullandı eşim.

Canım biliyorum herkes yok grupta ama orda paylaştıklarımız kadar burda paylaşımımız olmuyor. Herkesin yakın oldukları da farklı. Arzu da ilk sizle paylaşmış sonra kan testi yaptırınca söyledi ki grupda da değil forumda sadece o. Ben garanti olsun da hepimiz sevinelim istedim. Benim de kötü bir niyetim yoktu.

gunaydin kizlarrr nasilsinizzz ben bayadir giremiyordum forumaaa zikirlere tekrardan baslamiyormuyuz simdiye bitmis olmasi lazimdi?

canım benim allah razı olsun duada edeceğim bu hep aklımda her ezanda dilimde

canım benim 5 yıllık bebek isteğim döneminde eşim son 2 yıldır bu modda yoksa hep olursa olur olmazsa sorun yok modunda idi.

canım ben bahçeci fulya ya gideceğim Remzi Abalıya inşallah hayırlı olur ikimiz içinde

Eşinin böyle düşünmesi ne güzel taktir ettim eşini.

canım bu benim fikrim idi geçen seneden beri var aklımda ona söyledim allah razı olsun destek bu konuda beni düşündüren bir evladım var gelecek çocuğa aynı ilgiyi verebilirmiyim ve ikisi arasında eşit olabilirmiyim şuan yapabilirim diyorum ama işin içine girince farklı bu konuda iyice kendimi ölçmem gerek çünkü gelecek kuzunun hakkına girmek istemem. Bakalım zaman ne gösterecek ocağa kadar gelmezse minik sanırım Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne başvuracağız

canım benim 5 yıllık bebek isteğim döneminde eşim son 2 yıldır bu modda yoksa hep olursa olur olmazsa sorun yok modunda idi.
Anladım demek bizimkisi de normal
Bizimki sadece asılama olmama 5 dakika kala cantamdan insaminasyon kanülünü düşürmustum:)
Orda cok panik oldum ağladım
Orda anladı bu işi ne kadar ciddiye aldıgımı
Çok üzüldüm falan dedi aevsi eve gelince:))

İnşallah gelir. Ama bir yavruya kol kanat germeyi düşünmek bile güzel. Bende bazen böyle şeyler söylüyorum eşim sessiz kalıyor anlayamıyorum ne düşünüyor. Hayırlısı bakalım Allah ım iniallah dualarımızı kabul etsin de aratmadan sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin.

İNŞALLAH AMİN CANIM HAYIRLI VE SAĞLIKLI EVLADLAR NASİP EDER RABBİM İNŞALLAH
CANIM EVLADI OLMAYAN BİRİ İÇİN BU SÜREÇ DAHA KOLAY OLUR BENİM BİR EVLADIM OLUNCA O DENGEYİ KURMAK ÇOK ÖNEMLİ

Canım Rabbim hayırlı evlat versin inşallah çok sevindim

Arzu test yapmadı ki canım biz söyledik hastaneye gitti kan verdi sonucu görünce yazdı zaten burayada paylaşımlar farklı olabilir niye oraya önce paylaştın demiyorum zaten ben canım bizde destek olurduk madem korkuların vardı onu diyorum yoksa öncesi sonrası beni ilgilendiren bişey değil ben karılamam herkesin kendi kararı yine diyorum kırma amaçlı değil yada kırıldım gocundum diye yazmıyorum bunları neyse oldu bitti kapatalım sen tadını çıkar bebrğin bak iyik klomen kullanmadın boşuna hormon alacaktın vücuduna diyorum ki acaba sen geç mi yumurtladın kuzu bu arada kötü niyetli olduğunu falanda kesinlikle düşünmüyorum ben zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…