- 19 Kasım 2014
- 3.221
- 2.960
- 333
- Konu Sahibi Deli_manya
-
- #3.381
Termal de eşine sıcak su zararlı olabilir aman dikkat edin ona.biz burhaniye termale gidiyoruz canım
benimde 17 eylül yine yakın batlar seninle inşallah mucizelerimiz gelir o güne sağlıkla
siz nereye gidiyorsunuz canım
Dimi amma ben olsam çatlardım öyle bir durum olacak inan aileme söylemem ilk size müjdelerim önceki kayıpta karar verdik eşime kalp atışı duyana kadar iş ve aileye söyleyeceğiz o zamana kadar çatlarım vallahi sizede söylemesem
Aktardan mı aldın canım? Nasıl kullandınız?
Alınmak demeyelimde hani herkes yok grupta malum o bakından diyorum çünkü burda iyi haberlere herkesin ihtiyacı var canım hepimizde çabalıyoruz birbirimize dualar okuyoruz zikirler çekiyoruz acı tatlı ne varsa paylaşıyoruz burda bu paylaşılmaya değer bi haber dediğim gibi kötü bişey olacağına kesinlikle inanmıyorum herşey yolunda gidecek allahın izniyle ama acısı tatlısı ne varsa birlikte olsun acılar paylaştıkça azalır sevinçler paylaştıkça çoğalır her koşulda yanyana olalım istediğim bu benim amacım kırmak değil yanlış anlaşılmasın lütfen
hadi canım nerde kalacaksınız vallahi tercihler bile aynı pessssbiz de burhanıyeye gidiyoruz
canım o nevşehirle sıcakla arası yok o girmez kiiiTermal de eşine sıcak su zararlı olabilir aman dikkat edin ona.
Bayramda gelecektim normalde ama bulantı dan 10 dk öteye gideniyorrum. O kadar yolu hiç gidemem diye kaldık:-(Gonyalııı e gel gonyaaa gari :)
Ayyy inşallah, duaları da yap canım. Fetih tertibini falan. Hatta kuran bilen arkadaşlar var ise Meryem suresini bile okuruz. Ben okurum valla, zikirlere ek olarak. Duaların gücü daha büyük, yemişim aşılamayı, ilacı demi. Rabbim istesin hiç bişey engel olmuyor. Baksana meltem e ne demiş doktor, sonuç nee. Sen onları kullan bizde bol bol dua edelim şnşallah
ne güzel destekmiş sana
benimki sabit fikirlidir boğa burcu
evde konusunu cok acmıyoruz biz çocuk mevzusunun
tatillerde falan keske bızım de olsa dıyor ama olması için caba sarf etmıyor
ya kendı içinde yasıyor bilemıyorum.
gerek kalmaz inşallah ablacım.. Eylül de olursam tansel bey e gitmeyi düşünüyorum ya da bahçeci umut Cem bey de iyiymiş daha araştırırım daha bakalım.. aşılama vs orda yaptırmayı onların yönlendirmesine göre gitmeyi düşünüyorum görüşmenin durumuna bağlı :))
amin inşallah abla o doktoru da araştırayım ben :))canım ben bahçeci fulya ya gideceğim Remzi Abalıya inşallah hayırlı olur ikimiz içinde
Eşinin böyle düşünmesi ne güzel taktir ettim eşini.
Teşekkür ederim canım darısı hepinize olsunHamis mi var ayy maşallah darısı bizlere olsun . Hamis arkadaşa da hayırlı olsun inşallah Rabbim tamamını erdirsin :))
İyi çok şükür biz bilmeden yaptık o hatayıcanım o nevşehirle sıcakla arası yok o girmez kiii
Anladım demek bizimkisi de normalcanım benim 5 yıllık bebek isteğim döneminde eşim son 2 yıldır bu modda yoksa hep olursa olur olmazsa sorun yok modunda idi.
İnşallah gelir. Ama bir yavruya kol kanat germeyi düşünmek bile güzel. Bende bazen böyle şeyler söylüyorum eşim sessiz kalıyor anlayamıyorum ne düşünüyor. Hayırlısı bakalım Allah ım iniallah dualarımızı kabul etsin de aratmadan sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin.canım bu benim fikrim idi geçen seneden beri var aklımda ona söyledim allah razı olsun destek bu konuda beni düşündüren bir evladım var gelecek çocuğa aynı ilgiyi verebilirmiyim ve ikisi arasında eşit olabilirmiyim şuan yapabilirim diyorum ama işin içine girince farklı bu konuda iyice kendimi ölçmem gerek çünkü gelecek kuzunun hakkına girmek istemem. Bakalım zaman ne gösterecek ocağa kadar gelmezse minik sanırım Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne başvuracağız
İNŞALLAH AMİN CANIM HAYIRLI VE SAĞLIKLI EVLADLAR NASİP EDER RABBİM İNŞALLAHİnşallah gelir. Ama bir yavruya kol kanat germeyi düşünmek bile güzel. Bende bazen böyle şeyler söylüyorum eşim sessiz kalıyor anlayamıyorum ne düşünüyor. Hayırlısı bakalım Allah ım iniallah dualarımızı kabul etsin de aratmadan sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin.
Canım Rabbim hayırlı evlat versin inşallah çok sevindimCanım benim bi de bana sorbu ay doktor bana yumurta yok demişti çok üzülmüştüm Rabbim mucizemi yolladı. İçimden bi ses dürttü beni. Test yaptım 2.çizgi çıktı kızlara attım elim ayağım titriyordu kan testi yaptır dediler pazar yaptırdım çıktı ama artmazsa diye çok stres yaptım. Size söylemek için bugünü bekledim çok şükür yükselmiş
Arzu test yapmadı ki canım biz söyledik hastaneye gitti kan verdi sonucu görünce yazdı zaten burayada paylaşımlar farklı olabilir niye oraya önce paylaştın demiyorum zaten ben canım bizde destek olurduk madem korkuların vardı onu diyorum yoksa öncesi sonrası beni ilgilendiren bişey değil ben karılamam herkesin kendi kararı yine diyorum kırma amaçlı değil yada kırıldım gocundum diye yazmıyorum bunları neyse oldu bitti kapatalım sen tadını çıkar bebrğin bak iyik klomen kullanmadın boşuna hormon alacaktın vücuduna diyorum ki acaba sen geç mi yumurtladın kuzu bu arada kötü niyetli olduğunu falanda kesinlikle düşünmüyorum ben zatenBen de keseyi görene kadar söylemiycem zaten canım.
Evet canım Mecitefendininkini aldık. 1 çay bardağının 3 te 1 i kadar koyup kalanını normal suyla tamamlıyosun. Sabah ve akşam aç karına olarak kullandı eşim.
Canım biliyorum herkes yok grupta ama orda paylaştıklarımız kadar burda paylaşımımız olmuyor. Herkesin yakın oldukları da farklı. Arzu da ilk sizle paylaşmış sonra kan testi yaptırınca söyledi ki grupda da değil forumda sadece o. Ben garanti olsun da hepimiz sevinelim istedim. Benim de kötü bir niyetim yoktu.
Bende samsunluyum bafralıyım şimdi Giresundayım Ama eşim oralıSamsunluyum canım :) sizden de razı olsun canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?