- 28 Haziran 2013
- 823
- 19.494
- 488
- 30
- Konu Sahibi Deli_manya
-
- #3.401
kaç yaşındasın arkadaşım ne zamandır bebiş istiyorsun dr tedavisi oluyormusun
evet canım geçen ay 3 bu ay 1 arkadaşımızı mezun ettik allahın izniyle darısı bizlere olsun
MeLMuR_2016 bu ay yüzü gülen kardeşimiz rabbim sağlıkla kucağında göstersin
Teşekkür ederim canım darısı hepinize olsun
Hadi bakalım kuzum Allah yardımcın olsunselam kızlar 2 gün önce çatlatma iğnemi oldum hafif ağrılarım var yumurtalıklarımda çatlamıştır geçer inşallah.. Tedavi sürecine bir noktadan başlamış olduk... ben de ilerleyen aylarda bahçeci fulyaya gitmeyi düşünüyorum ablacım.. erkek kaynaklı nedenleri baya inceliyorlarmış A anneveoglusu hepimizin hakkında hayırlısı olsun
Ağzına yüreğine sağlık canımSelam arkadaşlar benim zikirler bitti .haberiniz olsun
Kuzum hayat telaşı uğraşıyoruzgunaydin kizlarrr nasilsinizzz ben bayadir giremiyordum forumaaa zikirlere tekrardan baslamiyormuyuz simdiye bitmis olmasi lazimdi?
bende yasiblerim vardi onlari bitirdim meryem suresiyle fetih suresini okudum 2 tane secde vardi acaba ayri ayrimi kilmam gerekiyor yoksa bitane kilsam yeterlimi yaaKuzum hayat telaşı uğraşıyoruz
ÇOK GENÇSİN OLUR CANIM ALLAHIN İZNİYLE22 yaşındayım canım . Üç yıl bitecek evleneli en başından beri istiyorumbir aşı oldum ama işe yaramadı
fulya abla mersinlimisin g3cmisi okudumda bende mersinde oturuyorum :)ÇOK GENÇSİN OLUR CANIM ALLAHIN İZNİYLE
Ayrı kılman gerekiyorbende yasiblerim vardi onlari bitirdim meryem suresiyle fetih suresini okudum 2 tane secde vardi acaba ayri ayrimi kilmam gerekiyor yoksa bitane kilsam yeterlimi yaa
İnşallah ablacımÇOK GENÇSİN OLUR CANIM ALLAHIN İZNİYLE
ÇOK GENÇSİN OLUR CANIM ALLAHIN İZNİYLE
ben 40 yaşındayım canım 27 yaşında evlendim 30 yaşında anne oldum allah razı olsun rabbim bağışlarsa bir oğlum varBilmiyorum herkes öyle diyo ama üç yıl olmayınca sanki hiç olmayacak gibisen kaç yasindasin canım bir evladın varmis en azından ne güzel :)
Canım Rabbim hayırlı evlat versin inşallah çok sevindim
Arzu test yapmadı ki canım biz söyledik hastaneye gitti kan verdi sonucu görünce yazdı zaten burayada paylaşımlar farklı olabilir niye oraya önce paylaştın demiyorum zaten ben canım bizde destek olurduk madem korkuların vardı onu diyorum yoksa öncesi sonrası beni ilgilendiren bişey değil ben karılamam herkesin kendi kararı yine diyorum kırma amaçlı değil yada kırıldım gocundum diye yazmıyorum bunları neyse oldu bitti kapatalım sen tadını çıkar bebrğin bak iyik klomen kullanmadın boşuna hormon alacaktın vücuduna diyorum ki acaba sen geç mi yumurtladın kuzu bu arada kötü niyetli olduğunu falanda kesinlikle düşünmüyorum ben zaten
Yani çok şükürTeşekkür ederim canımdarısı sizlere artık.
Bakalım canım doktor ne diyecek geç mi yumurtladım yoksa önce oldu da ondan mı görmedi doktor bilmiyorum. Hepsi birer sebepen azından kafam rahat oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?