2017 Yılı Hasretle ve Duayla Beklenen Bebekler için Bi Aradayız :)

Hoşbuldum arkadaslar :) benimde sizler gibi bir amacim var hayirli bir evlat sahibi olmak. Rabbim hepimize nasip etsin insallah. 28 yasindayim, gectigimiz aralik ayinda 7 haftalik gebeligim sonlandirildi gelisemedigi ve kalp atisi olmadigi icin kesem bozulmaya baslamisti kurtajla alindi 3 ay bekledik kurtajdan sonra ve mart ayindan sonra tekrar istedik fakat hala bekliyoruz gecen ay ovulasyon testi aldim gunlerimi belirleyebilmek icin, cok umutluydum aslinda ama yine olmadi adet oldum hala umidim var insallah bizelere nasip edecek Allahim, inaniyorum.sadece dogru zamani bekliyor.

Hoşgeldn :) senn için çok güzel bi umut olmalı bnce ilk gebeliğin ne kdarda zor günler geçrsnde en azndn hamile kalabiliyoan.İnşallah Allah gönlüne göre versn ilk gebelk ne kdr snra oldu peki?

Hoşgeldn :) senn için çok güzel bi umut olmalı bnce ilk gebeliğin ne kdarda zor günler geçrsnde en azndn hamile kalabiliyoan.İnşallah Allah gönlüne göre versn ilk gebelk ne kdr snra oldu peki?
Canim ilk gebeligim korunmayi biraktigim 2.ayda olmustu fazla beklememistim. Ama stresten mi bilmiyorum kurtajdan sonra hormonlar altust oldu prolaktin yukseldi sonra bir ara dustu. Fsh en son 9 küsürlerdeydi doktor fazla onemsemedi ama gebeligi engelledigini okudum birkaç yerde.

Hosgeldin cnm ben de geçen sene aynı neden ile kürtaj oldum ilk gebeligimdi. Ocaktan bu yana deniyoruz inşallah hepimizin en kısa zamanda hayırlısı ile olur

Şimdi aldım sonucu kızlar değerim 7.3 e düşmüş çok canım sıkıldı
Hayırlısı olsun cnm belki sağlıksız olacaktı.. ne gelirse Allahtan kabul... dualarla bugün llerde geçer inşallah hepimiz güzel haberler veririz bir gün inanıyorum

Hosgeldin cnm ben de geçen sene aynı neden ile kürtaj oldum ilk gebeligimdi. Ocaktan bu yana deniyoruz inşallah hepimizin en kısa zamanda hayırlısı ile olur
Ne kadarlik evlisin canim? Oncesinde korunuyor muydunuz? Kurtajdan sonra kontrol icin gittin mi canim hormon testlerine falan bir bakilsaydi.

Ne kadarlik evlisin canim? Oncesinde korunuyor muydunuz? Kurtajdan sonra kontrol icin gittin mi canim hormon testlerine falan bir bakilsaydi.
4 yil yeni bitti evlilikte gecen sene Mayıs gibi ilk düşündük 2. Denemede oldu kurtaj sonrasi kendi isteğim ile 6 ay korundum. Ocaktan bu yana doktora gittim bir çok farkli herkes bekle dedi yolladi hormoblar normal hasimato (tiroid) hastasyim. Bir tanesi tüp bebek uzmaniydi klomen baslatmisti nisan da ben kullanmadim bubay tekrar gidip denemyi düşünüyorum kismet bakalım :)

Bncede sen strestn öyle oldun ilkide hemn olmuş çünkü bu stresi at olur Allahn iznyle

Kızım vardı canım) ben de koz hissediyorum ) hiçç önemli değil cinsiyet.rabbim hayırlısını versin canım benim. Rabbim inşallah hepimize en güzelini nasip etsin

3 yıldır korunmuyoruz
Çbenim kızım da7 yakı
kız nasıl bırakırım sizi, sonra bu paniklekşm sakinleştirir beni)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…