- 29 Ocak 2017
- 1.316
- 2.051
- 83
- 36
- Konu Sahibi Deli_manya
-
Aaaa abla diyeyim yaa bilmiyodm ablacm yaşını ya İkinci ne zamndr olmuyo arzu ablcm44 canım
Hoşgeldn :) senn için çok güzel bi umut olmalı bnce ilk gebeliğin ne kdarda zor günler geçrsnde en azndn hamile kalabiliyoan.İnşallah Allah gönlüne göre versn ilk gebelk ne kdr snra oldu peki?Hoşbuldum arkadaslar :) benimde sizler gibi bir amacim var hayirli bir evlat sahibi olmak. Rabbim hepimize nasip etsin insallah. 28 yasindayim, gectigimiz aralik ayinda 7 haftalik gebeligim sonlandirildigelisemedigi ve kalp atisi olmadigi icin kesem bozulmaya baslamisti kurtajla alindi 3 ay bekledik kurtajdan sonra ve mart ayindan sonra tekrar istedik fakat hala bekliyoruz gecen ay ovulasyon testi aldim gunlerimi belirleyebilmek icin, cok umutluydum aslinda ama yine olmadi adet oldum hala umidim var insallah bizelere nasip edecek Allahim, inaniyorum.sadece dogru zamani bekliyor.
Canim ilk gebeligim korunmayi biraktigim 2.ayda olmustu fazla beklememistim. Ama stresten mi bilmiyorum kurtajdan sonra hormonlar altust olduHoşgeldn :) senn için çok güzel bi umut olmalı bnce ilk gebeliğin ne kdarda zor günler geçrsnde en azndn hamile kalabiliyoan.İnşallah Allah gönlüne göre versn ilk gebelk ne kdr snra oldu peki?
Oğlum 7 yasindaAaaa abla diyeyim yaa bilmiyodm ablacm yaşını ya İkinci ne zamndr olmuyo arzu ablcm
3 yıldır korunmuyoruzOğlum 7 yasinda
Hosgeldin cnm ben de geçen sene aynı neden ile kürtaj oldum ilk gebeligimdi. Ocaktan bu yana deniyoruz inşallah hepimizin en kısa zamanda hayırlısı ile olurHoşbuldum arkadaslar :) benimde sizler gibi bir amacim var hayirli bir evlat sahibi olmak. Rabbim hepimize nasip etsin insallah. 28 yasindayim, gectigimiz aralik ayinda 7 haftalik gebeligim sonlandirildigelisemedigi ve kalp atisi olmadigi icin kesem bozulmaya baslamisti kurtajla alindi 3 ay bekledik kurtajdan sonra ve mart ayindan sonra tekrar istedik fakat hala bekliyoruz gecen ay ovulasyon testi aldim gunlerimi belirleyebilmek icin, cok umutluydum aslinda ama yine olmadi adet oldum hala umidim var insallah bizelere nasip edecek Allahim, inaniyorum.sadece dogru zamani bekliyor.
Hayırlısı olsun cnm belki sağlıksız olacaktı.. ne gelirse Allahtan kabul... dualarla bugün llerde geçer inşallah hepimiz güzel haberler veririz bir gün inanıyorumŞimdi aldım sonucu kızlar değerim 7.3 e düşmüş çok canım sıkıldı
Ne kadarlik evlisin canim? Oncesinde korunuyor muydunuz? Kurtajdan sonra kontrol icin gittin mi canim hormon testlerine falan bir bakilsaydi.Hosgeldin cnm ben de geçen sene aynı neden ile kürtaj oldum ilk gebeligimdi. Ocaktan bu yana deniyoruz inşallah hepimizin en kısa zamanda hayırlısı ile olur
4 yil yeni bitti evlilikte gecen sene Mayıs gibi ilk düşündük 2. Denemede oldu kurtaj sonrasi kendi isteğim ile 6 ay korundum. Ocaktan bu yana doktora gittim bir çok farkli herkes bekle dedi yolladi hormoblar normal hasimato (tiroid) hastasyim. Bir tanesi tüp bebek uzmaniydi klomen baslatmisti nisan da ben kullanmadim bubay tekrar gidip denemyi düşünüyorum kismet bakalım :)Ne kadarlik evlisin canim? Oncesinde korunuyor muydunuz? Kurtajdan sonra kontrol icin gittin mi canim hormon testlerine falan bir bakilsaydi.
Canim ilk gebeligim korunmayi biraktigim 2.ayda olmustu fazla beklememistim. Ama stresten mi bilmiyorum kurtajdan sonra hormonlar altust olduprolaktin yukseldi sonra bir ara dustu. Fsh en son 9 küsürlerdeydi doktor fazla onemsemedi ama gebeligi engelledigini okudum birkaç yerde.
Anladm canm Allahm aratmasn inş.3 yıldır korunmuyoruz
Kızım vardı canımSakinee böyle hamile kaldn da sonra bizi bırakpngitmedin hatta ve hatta dualarımıza bile katıldın ya inan beni çok mutlu ettin ve öyle içtn dua ediyosn ki bize, hissediyorum yani.Canmsn Allahm senide hayrlısyla bebeğine kavştrsn sağlkla.Ama sana bişey diyeyim senn kızın olcak bnce ben öyle hissettm :) oğlnmu vardı senn kızın mı
Çbenim kızım da7 yakı3 yıldır korunmuyoruz
kız nasıl bırakırım sizi, sonra bu paniklekşm sakinleştirir beniSakinee böyle hamile kaldn da sonra bizi bırakpngitmedin hatta ve hatta dualarımıza bile katıldın ya inan beni çok mutlu ettin ve öyle içtn dua ediyosn ki bize, hissediyorum yani.Canmsn Allahm senide hayrlısyla bebeğine kavştrsn sağlkla.Ama sana bişey diyeyim senn kızın olcak bnce ben öyle hissettm :) oğlnmu vardı senn kızın mı
Ama varya ben acaip tuttururm senide tutturursam 4.olacakKızım vardı canım) ben de koz hissediyorum ) hiçç önemli değil cinsiyet.rabbim hayırlısını versin canım benim. Rabbim inşallah hepimize en güzelini nasip etsin
Ayyy aşkım amin allah razı olsun yüreğine sağlık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?