2017 Yılı Hasretle ve Duayla Beklenen Bebekler için Bi Aradayız :)

Arkadaşlar selamün aleyküm yarın evlat isteyenler için en mübarek günlerden biri Zilhicce ayının 3 günü Enbiya süresinin 88 .89.90.91 ayeti kerime suni okuyanın hayırlı evladı olur inşaallah
Bugün mü okuyalım canım teşekkür ederiz bilgilendirdiğin için okurum ben dünde bi ablam bi sürenin iki ayetini atmıştı oku evin bereketlensin demişti okudum dün bi kaç kere

Herkese günaydınlar hanımlar..
MeLMuR_2016 Canım hayirli olsun çok sevindim inan.. bana da moral oldun..

Ben 3 gündür hastanede yatıyorum Keton yükselmesi sebebiyle.. üstüne de keseye yakın 1 cmlik kanamam varmış içerde.. risk var diye yatırdılar bugün taburcu olurum inşallah..
3 gündür keton düşmüyor bugün inşallah düşer..

Yeniden merhaba hepinize. Belki hatırlarsınız 5 6 gün önce yazmıştım. Hani şu depresif olan insan ben :)O zaman bir hayali çizgi gördüğümü söylemiştim size. Benim 23ü bat günümdü. Normalde regl dönemlerim hiç şaşmaz. Bazen öne geldiği oluyor bir gün ama o da çok nadir.ama hiç ileri tarih görmedim. İlk defa adet günüm geçti! O günden sonra bir iki kez daha yaptım idrar testi net bir çizgi göremedim. Ama dün öğlen saatlerinde pembe bir leke geldi peçeteye sildiğimde. Dedim tamam regl oldum. Ama bekledim bi kaç saat sıfır hiçbir şey yok. Sonra yine ondan daha az bir leke yine geldi açık pembe. Ve şimdi yine yok. Tabi ben dayanamayıp o lekeden sonra clearblue aldım. En çok o övülüyordu çünkü ama onda da not pregnant gördüm. Sabah idrarının olmaması ve çok sık tuvalete gitmem değerleri düşük gösterir mi bilmiyorum ama netice itibariyle negatifti. Benim için şöyle bir şaşırtıcı durum var. Kanamalarım hep çok koyu kahveyle başlar ve hemen normal regl kanamama döner. Ama bu sefer öyle olmadı. Koyu başlamadığı gibi o lekelenmeyle de kaldı. Şimdi tekrar baktım yine tertemiz. Ve geldik malum soruya:) sizce bu hamilelik öncesi yerleşme kanı mıdır yoksa adetin sinyali midir? :) net cevabı bilemezsiniz tabiki ama yorumlarınız değerli benim için. ( kan verme ihtimalim şu an için yok. O yüzden o ihtimali kısa süreliğine eliyorum)

Merhaba, Allah yardımcınız olsun

Vücudunuz gebelik istediği için bu tür şeyler yaşayabiliyorsunuz yerleşme kanaması ihtimali var mı yok mu inanın bi fikrim yok benim nacizane fikrim şayet regl olmazsanız pazartesi bir kan testi yaptırmanız.. hakkınızda hayırlısı olsun

çok geçmiş olsun cnm inşallah düşer o değer sağlınıza kavuşursun

hoşgeldiniz.. gebelik testleri günümüzde çok hassas ilk 1-2 dk da hemen sonuç vermekte.. tabi olası ihtimaller var geç döllenme vs gibi.. adet geçikmesi hava şartları stresten vs olabilir ve adetten önce leke gelip kesilip bi kaç gün sonra kanama başlayabilir.. çok düzenli adet olan biri olarak yazıyorum başıma geldiği için.. İnşallah biran önce mucizenize kavuşursunuz

Tamam canım benide katın inşallah :)

Sizi bi snraki listeye eklerim bunu çoğu arkdş bitirdi zaten.

Testler negatifse beklemektn başka yapacak bişey yok arkdşm.sonuçta olabilirde.ama adet öncesi lekelnme de olabilir

Arkadaslar merhaba. Yasmin kullaniyorum marttan beri. Suan 7 gunluk aradayim. Haplarimi duzenli kullaniyorum. Adet gunum bugun Yalniz adettrn once hep sivulcem cikardi. Cikmadi. Surekli gaz problemim ve halsizligum var. Hamile kalmis olabilirmiyim

Arkadaslar merhaba. Yasmin kullaniyorum marttan beri. Suan 7 gunluk aradayim. Haplarimi duzenli kullaniyorum. Adet gunum bugun Yalniz adettrn once hep sivulcem cikardi. Cikmadi. Surekli gaz problemim ve halsizligum var. Hamile kalmis olabilirmiyim
Merhaba..bugün adet olmazsanız idrarda gebelik testi yapın çıkar hemen.. hayırlısı olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…