- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
- Konu Sahibi Deli_manya
-
- #3.461
BEBİŞİN HAREKETLERİNİ HİSSETMENE AZ KALMIŞ BEN OĞLUMU 19+2DE HİSSETMİŞTİM ARKADAŞIM HAYIRLISI İLE KUCAĞINA AL İNŞALLAHİyiyim.cnm çok şükür iyi gidiyor sen nasılsın :)
Günaydın balımmmGünaydın canım
Hadi güzel haberler al canım benimKIZLAR YARIN İSTANBULDA TÜP BEBEK MERKEZİ İLE RANDEVUM VAR ÇOK MERAK EDİYORUM DR DİYECEK
Bayramdan sonra başlayalım diyorum ama kuzum malum tatil bayram telaşıBu arada zikirler bitti ya ne zaman yenisine başlayacağız canlar
inşallah iyi geçer fulya abla...detayları yaz mutlaka bizim daha var gitmemize bakalım.. Doktordan memnun kalırsın inşallah...KIZLAR YARIN İSTANBULDA TÜP BEBEK MERKEZİ İLE RANDEVUM VAR ÇOK MERAK EDİYORUM DR DİYECEK
Listenin en başına bak canım bittikçe yenilerini okuyoruz herkes sırayla okuyor katılmak isteyenler batlara göre sırayı oluşturuyoruz
Allah senden de razı olsun kuzum benimM miyaz im ağzına sağlık Allah razi olsun.
MeLMuR_2016 canim çok sevindim hayırlı olsun.
A anneveoglusu regl oldum canım memleketteyim şimdilik
ayllllliiiin35 iyiyim canim memleketteyim çok giremiyorum.
Canım listeye nagehan bakıyor D Deli_manya kuzu ilgilenir misinTamam canım benide katın inşallah :)
Canıımmmm nerdesin yahu nasılsın hiç denk gelemiyoruz iyi misin kuzucuminşallah iyi geçer fulya abla...detayları yaz mutlaka bizim daha var gitmemize bakalım.. Doktordan memnun kalırsın inşallah...
Allah iyilik versin canım bende iyiyim çok şükürİyiyim.cnm çok şükür iyi gidiyor sen nasılsın :)
İnşallah çok güzel şeyler olacak ablacım iyi haberler alacağımıza inanıyorum herşey güzel olacak allahın izniyleKIZLAR YARIN İSTANBULDA TÜP BEBEK MERKEZİ İLE RANDEVUM VAR ÇOK MERAK EDİYORUM DR DİYECEK
Hadi iyi haberlerle gel inşallah canım mutlaka haberdar et bizideKIZLAR YARIN İSTANBULDA TÜP BEBEK MERKEZİ İLE RANDEVUM VAR ÇOK MERAK EDİYORUM DR DİYECEK
Canım bayram sonu olur heralde çünkü herkes bi yerlere gidecek gidilmese bile bayramı misafiri misafirliğiydi fırsat bulamayız diye düşünüyorum kendi adıma tatile gidecem allah nasip ederse ben bu ara okuyamam kuzu
İnşallah güzel geçer görüşmen canım.KIZLAR YARIN İSTANBULDA TÜP BEBEK MERKEZİ İLE RANDEVUM VAR ÇOK MERAK EDİYORUM DR DİYECEK
M miyaz im ağzına sağlık Allah razi olsun.
MeLMuR_2016 canim çok sevindim hayırlı olsun.
Teşekkür ederim canım.
Bayramdan sonra başlayalım diyorum ama kuzum malum tatil bayram telaşı
Arkadaşlar selamün aleyküm yarın evlat isteyenler için en mübarek günlerden biri Zilhicce ayının 3 günü Enbiya süresinin 88 .89.90.91 ayeti kerime suni okuyanın hayırlı evladı olur inşaallah
Canım.çok.şükür 16+4den beri hissediyorum çok güzel bir duygu Rabbim istiyen herkese nasip etsin amin inşallah cnm çok sagolBEBİŞİN HAREKETLERİNİ HİSSETMENE AZ KALMIŞ BEN OĞLUMU 19+2DE HİSSETMİŞTİM ARKADAŞIM HAYIRLISI İLE KUCAĞINA AL İNŞALLAH
Yani geç olsun güç olmasın değil mi :)Doğru diyosun canım bayramdan sonra başlarız artık o zaman.
İnşallah güzel geçer görüşmen canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?