2017 Yılı Hasretle ve Duayla Beklenen Bebekler için Bi Aradayız :)

Canım çok geçmiş olsun inşallah bi an önce sağlığına kavuşursun

ardemir canım keton yüksekliği nasıl tespit edildi sende hangi testi yaptırdın
Canım Allah razı olsun sağolasın.. aşırı kusma bulantı yaşadığım için serum bağlayacaklardı öncesinde TIT(tam idrar testi) yapılması gerekiyor.. yaptılar baktılar ki keton pozitif.. hemen apar topar yatırdılar işte..

Canım benim geçmiş olsun. Rabbim en kısa zamanda şifanı nasip etsin inşallah Keton u duymamıştım canım önemli bir şey mi?

Teşekkürler :) ben de adeti çok düzenli biri olarak tereddüt de kalıyorum. Ama dediğiniz gibi olma olasılığı da çok yüksek . Ben her ay gecikmeden önce bile umutlanıyordum. Şimdi gecikti o yüzden umutlanmanın tavan kısmındayım

Canım benim geçmiş olsun. Rabbim en kısa zamanda şifanı nasip etsin inşallah Keton u duymamıştım canım önemli bir şey mi?
Kuzum evet idrardan bakılan bir değer.. bir nevi gebelik zehirlenmesi gibi birşey.. kontrol altına alınmazsa büyük tehlikeler oluşturulabiliyor Allahtan farkedildi de müdahale ettiler..
Şükürler olsun Allahıma..

ardemir çok geçmiş olsun canım, neyse ki hemen farkedilmiş, Rabbim başka sıkıntı göstermesin. A anneveoglusu haber ver canım merak ettik, aklım sende. Bugün tüm gün annemdeydim hiç giremedim. Şimdi eve gelince hemen size baktım, neler o olmuş diye. Bağımlılık yaptınız bemde seviyom hepinizi

Kuzum Allah razı olsun Kurtulduk Allah'a şükür..
Bu arada senin duygunun ve Nagehanın zikirleri kaldı çok kötü olduğum için devam edemedim yarın söz sırayla hepinizi okumaya çalışacağım inşallah..

Sen iyi ol da okursun inşallah canım acelesi yok ki. Rahat ol, sıkma canını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…