- 28 Mayıs 2012
- 3.972
- 2.656
- 373
- Konu Sahibi Deli_manya
-
- #3.501
Canım çok geçmiş olsun inşallah bi an önce sağlığına kavuşursun
Canım Allah razı olsun sağolasın.. aşırı kusma bulantı yaşadığım için serum bağlayacaklardı öncesinde TIT(tam idrar testi) yapılması gerekiyor.. yaptılar baktılar ki keton pozitif.. hemen apar topar yatırdılar işte..ardemir canım keton yüksekliği nasıl tespit edildi sende hangi testi yaptırdın
Canim test yaptim negatif. Adetle alakali hic bir belirtide yok. Yarinda yeni hapa baslamam gerek.Merhaba..bugün adet olmazsanız idrarda gebelik testi yapın çıkar hemen.. hayırlısı olsun..
Hap kullanıyorsun gebe değildirsin canımCanim test yaptim negatif. Adetle alakali hic bir belirtide yok. Yarinda yeni hapa baslamam gerek.
Yani geç olsun güç olmasın değil mi :)
Herkese günaydınlar hanımlar..
MeLMuR_2016 Canım hayirli olsun çok sevindim inan.. bana da moral oldun..
Ben 3 gündür hastanede yatıyorum Keton yükselmesi sebebiyle.. üstüne de keseye yakın 1 cmlik kanamam varmış içerde.. risk var diye yatırdılar bugün taburcu olurum inşallah..
3 gündür keton düşmüyor bugün inşallah düşer..
Canim test yaptim negatif. Adetle alakali hic bir belirtide yok. Yarinda yeni hapa baslamam gerek.
Teşekkürler :) ben de adeti çok düzenli biri olarak tereddüt de kalıyorum. Ama dediğiniz gibi olma olasılığı da çok yüksek . Ben her ay gecikmeden önce bile umutlanıyordum. Şimdi gecikti o yüzden umutlanmanın tavan kısmındayımhoşgeldiniz.. gebelik testleri günümüzde çok hassas ilk 1-2 dk da hemen sonuç vermekte.. tabi olası ihtimaller var geç döllenme vs gibi.. adet geçikmesi hava şartları stresten vs olabilir ve adetten önce leke gelip kesilip bi kaç gün sonra kanama başlayabilir.. çok düzenli adet olan biri olarak yazıyorum başıma geldiği için.. İnşallah biran önce mucizenize kavuşursunuz
Evet bekleyip göreceğiz :)Sizi bi snraki listeye eklerim bunu çoğu arkdş bitirdi zaten.
Testler negatifse beklemektn başka yapacak bişey yok arkdşm.sonuçta olabilirde.ama adet öncesi lekelnme de olabilir
Evet bu gün canımBugün mü okuyalım canım teşekkür ederiz bilgilendirdiğin için okurum ben dünde bi ablam bi sürenin iki ayetini atmıştı oku evin bereketlensin demişti okudum dün bi kaç kere
Canim hap cuma biter ben diger cuma adet olurdum. Bugun olmam gerek olmadim. Beklemedeyim. Hayirlisi insallahHap kullanıyorsun gebe değildirsin canım
Canim suan dusunmuyordum. Kalp hastasiyim tedavi oluyorum. Olursada Rabbim nasip etmis demekkiCanım doğum kontrol hapı kullanırken gebelik olacağını sanmam.
Kuzum evet idrardan bakılan bir değer.. bir nevi gebelik zehirlenmesi gibi birşey.. kontrol altına alınmazsa büyük tehlikeler oluşturulabiliyor Allahtan farkedildi de müdahale ettiler..Canım benim geçmiş olsun. Rabbim en kısa zamanda şifanı nasip etsin inşallahKeton u duymamıştım canım önemli bir şey mi?
Bende iyiyim kuzu allah kolaylık versiniyiyim sevgülcüm iş güç aynı cnm memlekete gideceğiz yarın eşya hazırlama ev toplamaca :) sen napıosun cnm
Kuzum Allah razı olsun Kurtulduk Allah'a şükür..ardemir çok geçmiş olsun canım, neyse ki hemen farkedilmiş, Rabbim başka sıkıntı göstermesin. A anneveoglusu haber ver canım merak ettik, aklım sende. Bugün tüm gün annemdeydim hiç giremedim. Şimdi eve gelince hemen size baktım, neler o olmuş diye. Bağımlılık yaptınız bemde seviyom hepinizi
Sen iyi ol da okursun inşallah canım acelesi yok ki. Rahat ol, sıkma canınıKuzum Allah razı olsun Kurtulduk Allah'a şükür..
Bu arada senin duygunun ve Nagehanın zikirleri kaldı çok kötü olduğum için devam edemedim yarın söz sırayla hepinizi okumaya çalışacağım inşallah..
Günaydın canım bende merak ediyorum ama henüz yazmadı.inşallah yolunda gitmiştir kalbine göre olmuştur herşey.Günaydın kızlar fulya abla ne yaptı acaba geçmişi göremiyorum yazmadı değil mi
İnşallah canım benim aynen meraktayız müsait olamadı herhalde yoksa yazardı bilir merak edeceğimiziGünaydın canım bende merak ediyorum ama henüz yazmadı.inşallah yolunda gitmiştir kalbine göre olmuştur herşey.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?