2017 Yılı Hasretle ve Duayla Beklenen Bebekler için Bi Aradayız :)

Merhabalar Çok geç geldim İstanbul'dan O yüzden yazamadım Doktor baktı miyon bulunduğu boktada maalesef gebeliğe engel dedi bu haliyle rahmin tüp bebek yapamam dedi
Önce embriyolar sağlanıp dondurularak sonraki aşamada miyomun alınması rahim hazır olduğunda da transfer gerçekleştirilecek anlayacağınız onumde coj meşakkatli bir süreç var üçüncü kez masaya yatmak gerekecek Rabbim emeklerimizi karşılığını verir inşallah maddi manevi zor bir süreç bekliyor
Dr dan güven aldım güzel yanları ise esimin sperm ve benim yumurta (adetin 7 gününde sol tarafta 6 yumurta gördü o sağda o da 5 çok küçükleri satmadı )sayısı güzel dedi. miyon ve yaş sikintisi olmasa doğal yoldan gebe kalırsınız dedi. Miyon alındıktan sonra hazır olunca tekrar büyüme yapmadan dondurulmuş embriyo transferi yapılacak

Hakkında hayırlısı olsun canım, inşallah sonunda bu kadar sıkıntıya değecek, ben çoook inanıyorum yaa valla.mesela olmayacak diye hiç düşünmüyorum, olumsuz işe hissetmiyorum. Güven benim hislerime inşallah Rabbim en güzelini nasip etsin, senin güzel yüreğin en güzelini hakkediyor. Doktor ne güzel öncesinde söylemiş bu şekilde yapamam diye, aşılama yapan,veya normal beklerken bu doktorlar bilmiyor mu, yani bizi oyalamış oluyorlar aslında. Neyse Rabbim en doğru zamanda en güzel şekilde inşallah. Bu arada ben İstanbuldayım, bu dönemlerde gelip gittiğinde ihtiyacın olduğu her anda seve seve yanında olurum, evimin kapıları da sonuna kadar açık. İnşallah en kısa sürede kavuşursun bebişin. Ben çok inanıyorum

Fulyam süreç sıkıntılı gelmiş olabilir ama doktorla olan muhabbetin bana iyi elektrik verdi Kurban olduğum mevlam seni çabucak kavuşturacak inşallah kuzucum A anneveoglusu

Canım görüşüp yol haritası çizmek işİn yarısını halletmek demek artık belirsizlik bitti çok şükür.. Bebek için tek gerekli şey 1 sperm 1 yumurta oda olduktan sonra allahın izniyle herşey bahane.. Sende de bi sorun yok çok şükür gör bak bu yıl bitmeden seninde güzel haberlerini alacak inş moralini yüksek tut canım

A anneveoglusu Ablacım hiç canını sıkma sen rabbim güzelleştirip verecek sabır istiyor demek hepimiz sınanıyoruz bu yaşanılanların sonu hayırlı olacak inşallah inanıyorum ben

Allah razı olsun kızlar
Ameliyat işi zorluyor beni psikolojik olarak iki kere oldum ve tekrarladı
Dr bu sefer tekrarlamadan dondurulmuş embriyo transferi olacak P pastadelisi allah razı olsun bende olacağına inanıyorum Allah'ın izniyle ama kolay olmayacak bunu biliyorum asilama benim istediğim ile oldu yoksa Dr önermedi canım tüp bebek tedavisi yapalım diyende drumdu.
M miyaz allah bu sınavdan yüzümüzün akıyla çıkmayi nasip etsin

ardemir biraz korkuların var ama geçecek pazar gece yarısı tatile çıkıyoruz iyi gelecek sanada geçmiş olsun çıktın mı hastaneden

Amin ablacım her zorlukla birlikte bir kolaylıkta vardır rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah

Çıktım kuzum şükürler olsun iki gündür iyiyim elhamdülillah
Sevinçli haberler aldıkça daha da iyi oluyorum
Bıdık da iyi sanırım.. Pazartesi yani yarın inşallah kendi doktorumuz görecek bakalım bir sıkıntı olmazsa inşallah..
Sakın ha sakın sıkıntıya sokma kendini herşey çok güzel olacak

Arkadaşlar aranızda prugon iğne kullanan oldumu? Adetimin 6. Ve 7. Gününde su gibi şeffaf ama yumurtlama dönemi gelen miktardan oldukça fazla akıntı geldi bu normal mi iğneden mi oluyor ki?

Arkadaşlar aranızda prugon iğne kullanan oldumu? Adetimin 6. Ve 7. Gününde su gibi şeffaf ama yumurtlama dönemi gelen miktardan oldukça fazla akıntı geldi bu normal mi iğneden mi oluyor ki?
Çok sağol canım inşallah güzel haberler paylasiriz burdan ben ganol f kullandım seninkide yumurta geliştirici iğne dimi bende akıntı çatlama iğnesi olunca olmuştu

Çok sağol canım inşallah güzel haberler paylasiriz burdan ben ganol f kullandım seninkide yumurta geliştirici iğne dimi bende akıntı çatlama iğnesi olunca olmuştu
Evet yumurta geliştirici çatlama iğnesini henüz olmadım ama su gibi epey akıntı vardı. Kistim vardı geçen aydan ondan mı oldu acaba yoksa iğneden mi anlamadım.
Sen nasılsın? Operasyon zamanın belli oldu mu? Dualarımda olacaksın inşallah canım.

Kistten olabilir canım benim önce embriyo dondurma olacak sonra operasyon Eylül de yumurta toplama embriyo dondurma olacak allah nasip ederse

Günaydın kızlar, bugün saat :10 da randevum var nolur dua edin bana güzel şeylerle döneyim. Strestenmidir nedir saçma sapan rüyalar gördüm, doktor muayene ediyor ben nasıl ağlıyorum, eşim suratı asık oturuyor falan. Kafayı yiyecem artık sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…