- 5 Ekim 2010
- 1.362
- 1.299
- 133
- 38
- Konu Sahibi Deli_manya
-
- #3.441
Aminnn, Allah razı olsun sendenP pastadelisi canımmm senin dualarını okudum rabbim gebeliğini sağlıklı huzurlu mutlu geçirmeni nasip etsin inşallah
Çok şükür canım daha iyiyim, 2 gündür rahatım. Bulantı bitiyor sanırım, çok şükürCanımmm napıyorsun nasılsın
Canım ilk zamanlar bende öyleydim, 3.atda doktor vitamin ve kan ilacı verdi yaa o şikayetlerde bitti çok şükür.Çok şükür iyi canım bulantılar hafifledi biraz ama tansiyon sıkıntım var galiba böyle arada bi düşüp bayılacak gibi elim ayağım kesiliyor kontrolde doktora diycem.. Yanımda biri olmayınca tedirgin oluyoRum.. Sen nasılsın yeni işe başlamıştın değil mi memnun musun yerinden
Çok şükür canım çok sevindim maşallah sanaÇok şükür canım daha iyiyim, 2 gündür rahatım. Bulantı bitiyor sanırım, çok şükür
ben 40 yaşındayım canım 27 yaşında evlendim 30 yaşında anne oldum allah razı olsun rabbim bağışlarsa bir oğlum var
Listenin en başına bak canım bittikçe yenilerini okuyoruz herkes sırayla okuyor katılmak isteyenler batlara göre sırayı oluşturuyoruzNe gibi zikirler dualar var acaba bende alabilirm :)
Kızlar dualar bitti rabbim listemizdeki aramızdaki herkese en kısa sürede sağlıkla huzurla gebelik yaşamayı nasip etsin hamilelerimize de bolbol sağlık sıhhat hayırlı evlat nasip etsin herkesin ağzına yüreğine sağlık
Ayyyyyy canım benim çok çok çok sevindim ben tatildeyim çok giremiyorum nete çok şükür topiğimizin bi hamişi daha oldu
Listenin en başına bak canım bittikçe yenilerini okuyoruz herkes sırayla okuyor katılmak isteyenler batlara göre sırayı oluşturuyoruz
Günaydın canımGünaydınlaarr
Canım bayram sonu olur heralde çünkü herkes bi yerlere gidecek gidilmese bile bayramı misafiri misafirliğiydi fırsat bulamayız diye düşünüyorum kendi adıma tatile gidecem allah nasip ederse ben bu ara okuyamam kuzuBu arada zikirler bitti ya ne zaman yenisine başlayacağız canlar
Nasılsın canım nasıl gidiyor bebiş nasıl ay çok mu sordum neGünaydın canım
Bunu bizde konuşmuştuk canım, gerçekten istiyordum hatta çok Yskınlsrımızla bile paylaşmıştık biliyor musun.
İyiyim.cnm çok şükür iyi gidiyor sen nasılsın :)Nasılsın canım nasıl gidiyor bebiş nasıl ay çok mu sordum ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?