2017 Yılı Hasretle ve Duayla Beklenen Bebekler için Bi Aradayız :)

Canım hamileyken saçma sapan rüyalar görülebiliyor ve hep korku oluyor içimizde maalesef nasıl geçti rabdevu cinsiyet belli oldu mu

Canım hamileyken saçma sapan rüyalar görülebiliyor ve hep korku oluyor içimizde maalesef nasıl geçti rabdevu cinsiyet belli oldu mu
Çok şükür canım herşey yolunda ama bizim cinsiyet tam bi muamma. 3-4hafta önce ağrım olmuştu acile gitmiştim oradaki doktor %80 erkek demişti. Bugün doktora sorduk cinsiyeti görünmüyor bacaklar kapalı ama kız gibi dedi. 2 hafta sonra netleşir dedi. İyice kafam karıştı, Ayy bi belli olaydı insan çok merak ediyor. Biri erkek biri kız dedi. Keşke hiç bişey demeselerdi netleşince söyleselerdi

İyi gözünaydın canım artık cinsiyeti için biraz sabır annesi

Ya hadi hayırlısı cnm bende 16 haftada belli oldu kız :)) sağlıklı olsunlar da cinsiyet önemli değil

K
Ya hadi hayırlısı cnm bende 16 haftada belli oldu kız :)) sağlıklı olsunlar da cinsiyet önemli değil
Kesinlikle hiç önemli değil canım, sadece insan deli gibi merak ediyor, bişeyler almak istiyorum ne biliyim o yüzden biliyim istiyorum yoksa hiiiççç farketmez. Hele benim gibi zor elde eden biri için hiççç etmez

Merhaba kızlar ben mesajları göremiyorum bildirim gelmiyor bide iki gündür de yoğunum zaten çarşambada bi sıkıntı çıkmazsa köye gidecez inşallah sizler nasılsınız

Yarın son puregon iğnemi vuracağım inşallah perşembe günü kontrole gideceğim ve duruma göre büyümüşlerse çatlatma iğnesini vurulacağım. İnşallah büyümüşlerdir yumoşlarım...

A anneveoglusu Kuzum haberler biraz karışık aslına bakarsan dün akşama kadar hastane çantama kadar hazırladım ruhumu hazırladım kürtaj olacağım diye ama dur anlatayım baştan..
Şimdi benim kendi doktorum yurtdışında olduğu için bu zehirlenme olayı için beni acilen yatırdılar bizimkiler bir hastaneye.. neyse sonra 4. günün sonunda hastanede enfeksiyon alacağım diye taburcu olduk o gün ultrasonda 6+1 de doktor "derinden gelen ses senin ki değilse bu yaramazın kalbi" dedi.. cihaz doppler olmadığı için ben duyamadım tabi.. neyse taburcu olduk işte cuma günü.. pazartesi doktorumuz döndü Türkiye ye.. hemen gittik yüzü asıldı kalp atışı alamıyorum dedi yıkıldık tabi doktorum ben eşim annem muayene odasında kalakaldık çünkü bulantılarım da bıçak gibi kesilmişti birden bire.. doktorum "arzu o doktorun yanılmış olmasını dilemekten başka bir çare yok bayrama kadar kanaman olursa kaç olursa olsun ara he yok olmazsa bayram sonu son bir kez gelişimine bakalım sen gelirken yatacakmış gibi hazırlıklı gel" dedi pazartesi ve salı akşama kadar zindan oldu bildiğin bir yanım vazgeçme diyor bir yanım çınarım kardeşini çağırdı güçlü ol diyor
Dün akşam 8de bir çıkardım psikolojik heralde dedim peşine bir daha.. bir daha.. bir daha.. sabah kalktım gene.. Allahım umut et diyor bana.. belki de bir mucize oldu yavrumun duran kalbine yeniden can verdi Rabbim.. bilinmez..
Sabrediyorum.. sonumuz hayrolsun teyzemiz..
Sen nasılsın? Dondurma işlemi eylüldü dimi? Miyom ne zaman alınacak Kuzum? Yardım edecek birileri var mı bakımında?

Canim yaa dur 8. Haftaya kadar vakti var onemli olan kesenin bozulmamis olmasi gerek insallah kalbi atiyor minigin atacak dur bakalim dualarimdasin
Gelismeleri haber et canim
Guzel haberlere ihtiyacimiz var insallah o haberde gelecek
Eylulde tedavi basliyor esim caksir ben hayit suyu iciyoruz operasyonda ekimde olur sanirim yok kimse canim esimle aileye soylememe karari aldik bu sureci sorular ile ugrasmamak veya negatif olursa bu sorular ile uzulmemek icin

Slm canlar nasılsınız uzun zaman oldu girmeyeli..ne var ne yok
Şifremi unutmustum cok şükür hatırladım
Artıkın burdayım

Canım gerçekten stresli zor gunler geçiriyorsun allah yardımcın olsun dediğin gibi belkide embriyo yeni gelişiyor ve kalbi yeni atacak hiç ümitsizlige kapılma onu oraya koyan Rabbim herşeyi düşünüp yola hale sokacaktır.. Biz inançlı insanlarız ne olursa olsun allahtan geldiğine ve bizim için en doğrusu olduğuna inanıyoruz.. Duanı eksik etme ve sabret sonu selamettir inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…