2017 Yılı Hasretle ve Duayla Beklenen Bebekler için Bi Aradayız :)

Çok yerinde bir karar vermişsiniz kuzum Şifa olsun içtikleriniz Allahın izniyle.. bende sabırla bekleyeceğim salı gününü..
Çok şükür canım benim.. en kötüye alıştırmaya çalışıyorum kendimi veren Allah aladabilir ondan ne gelirse elhamdülillah.. Tek kafamızı karıştıran burdaki doktorun sesi karıştırıp karıştırmadığı.. ondan sonra bakalım yolumuza artık.. salıya kadar sabretmeye devam Allah büyüktür

Dualarım seninle biliyorsun canım

Dualarım seninle canım biliyorsun

Dualarım seninle canım biliyorsun

A anneveoglusu Canım biraz meşakkatli bir yol gibi görünse de umudun var. Doktor açık konuşmuş ve her şey güzel olucak Allahın izniyle. Dün gittik doktora keseyi gördük. Karından ufak görünüyor alttan da baktı daha detaylı görmek için. Şimdilik her şey normal çok şükür. Kalp atışı için 2 hafta sonra gelmemizi istedi.

ardemir Canım geçmiş olsun. Rabbim yardım etsin inşallah sorunsuz bir şekilde kalbi atar bebeğinin. Biz keseyi görünce biraz rahatladık ama biz de kalp atışı için bekliyoruz. Rabbim yüzümüze gülsün inşallah.

Inşallah canım sabırlı olacağız bakalım dediğim gibi herşeye hazırlıklıyım Allah büyük

ardemir hiç üzülme cnm Rabbimin izniyle duyarsın kalp atısını bolbol dua et..
Bak melteme yumurta yok dediler şimdi hamiş..
Yeterki Rabbim KÜN FE YEKUN Desin
Nazancım bende aynı şeyi söylüyorum bulantıya çıkarmaya sevineceğim aklımın ucundan bile geçmezdi.. çıkardıkça bağıra çağıra gülüyorum ağlıyorum
Dengem azdı zaten.. şimdi hiç yok

Masallah minigine canim kalp atisinida duyarsinuz insallah

Canm evet devam ediyo ama azaldı biraz.Ama ben grip oldum birde sistit onlar mahvetti beni bu hafta da sanrm sistit mide bulantımı artırıyo.Bilmiyorm ne olack ya ilaç ta içemiyorm tek kullanmlk şase cerdi doktor içtm ama

Abla iyi olmaya çalışıyorm napayım.Grip ve sistit le uğraştm zaten iyi deildim.iyice turtlatmanın eşine geldm sanki.Rabbim yardm etsn sen naslsn

Günaydın herkese
Şuan doktordayım yumurta ölçümü için geldim.
Doktor yumurtalar güzel dedi.
Kaç tane ve boyutları ne diye sordum
Üç tanesi istediğimiz boyutta 1 tanesi 20 ml civarı ama küçüklerde var yani çok sayıda yumurta var dedi.
Birazdan tekrar görüşeceğiz doktorla ne yapacağımızı söyleyecek. İnşallah güzel olur herşey.

Canım mübarek günlerde Rabbim yardımcınız olsun dualarim seninle

Kız sistit nerden çıktı allah allah bol bol su iç canım ancak öyle atabilirsin.. Bende de yemek yedikten sonra oluyo canım ilaç içmiyorum elimden geldiğince benimde dişim sızlıyor şu 3 ay bitince yaptırayım diyorum doğuma kadar beklemez bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…