- 28 Mayıs 2012
- 3.972
- 2.656
- 373
- Konu Sahibi Deli_manya
-
Ebrucum hayırlısı olsun nolur sıkma canını Sabırlı olalım.. e nedendir birşey demedi mi doktor?Şimdi aldım sonucu kızlar değerim 7.3 e düşmüş çok canım sıkıldı
Hoş geldin arkadaşım.. herkese yer var..Aranizda bana da yer var mi?
Hadi bakalım hayırlısı olsun inşallah. O gübleri bi görelim de Allahın izniyleAma varya ben acaip tuttururm senide tutturursam 4.olacak
Yok cnm dr la konuşmadım o haftaya bakalım demişti ben dayanamayıp tahlil yaptırdım dr umun haberi yok yaniEbrucum hayırlısı olsun nolur sıkma canını Sabırlı olalım.. e nedendir birşey demedi mi doktor?
Hoş geldin arkadaşım.. herkese yer var..
Hoş geldin canım tabi ki varAranizda bana da yer var mi?
Canım bu iş yaşla değil ki belki bizim hiç olmayacak sen inançlı birisin böyle şeyler düşünme şükür bir tane var inş ikinci de olur hayırlısını isteKızlar hepiniz benden gencsiniz ben menopoza girmeden bir tane daha olursa Rabbim verirse çok iyi olacak oğlum kardeş çok istiyor dualarını Bir duysaniz
O zaman doğru zamanı birlikte bekleriz canım benim olacak tabi kiHoşbuldum arkadaslar :) benimde sizler gibi bir amacim var hayirli bir evlat sahibi olmak. Rabbim hepimize nasip etsin insallah. 28 yasindayim, gectigimiz aralik ayinda 7 haftalik gebeligim sonlandirildigelisemedigi ve kalp atisi olmadigi icin kesem bozulmaya baslamisti kurtajla alindi 3 ay bekledik kurtajdan sonra ve mart ayindan sonra tekrar istedik fakat hala bekliyoruz gecen ay ovulasyon testi aldim gunlerimi belirleyebilmek icin, cok umutluydum aslinda ama yine olmadi adet oldum hala umidim var insallah bizelere nasip edecek Allahim, inaniyorum.sadece dogru zamani bekliyor.
Anladım canım bence git bir gözük en azından sebep ne onu öğrenmiş oluruz..Yok cnm dr la konuşmadım o haftaya bakalım demişti ben dayanamayıp tahlil yaptırdım dr umun haberi yok yani
Adaşım çok hızlısın maaşallah
Günaydın kızlaaarrr :)) hayırlısıyla biran önce olur inşallah ablacım... tüp bebek denediniz mi hiç ya da bir yerle görüştünüz mü hormonlar normal miKızlar hepiniz benden gencsiniz ben menopoza girmeden bir tane daha olursa Rabbim verirse çok iyi olacak oğlum kardeş çok istiyor dualarını Bir duysaniz
Hosbuldum canim. Kac haftalikti peki alindiginda? Testler yapildi mi kan pihtilasmasi falan olabiliyor sebebi ama ilk kayiplarda arastirma geregi duyulmuyorGünaydınlar olsun hepinize...
ucurtma_avcisi hoş geldin. Geçmiş olsun ben de seninle aynı durumları yasadim bebegimin kalbi durduğu için kurtaj oldum. Bu ay başlıyorum tekrar bebek çalışmalarına. İnşallah rabbim sağlıklı hayırlı uzun ömürlü evlatlar nasip etsin.
8+5 te kürtaj oldum ilk gebeligim olunca sadece patolojiye gönderildi. Test yapılmadı dojtorum ilk gebeliklerde olabilir dedi. Ama dedigin gibi 17 ay sonunda aşılamayla hamile kalmıştım. Amin canım inşallah allah hepimizden güzel haber almayi nasip etsin inşallah.Hosbuldum canim. Kac haftalikti peki alindiginda? Testler yapildi mi kan pihtilasmasi falan olabiliyor sebebi ama ilk kayiplarda arastirma geregi duyulmuyorsanki cok kolaymis gibi hamile kalmak.. insallah en kisa zamanda guzel haberini aliriz seninde
Amin canim benim kac yasindasin? Benim de ilk gebelikti patolojiye gitti fakat kayda deger bir sonuc cikmiyor patolojiden. Doktorlar ayni seyi soyluyor, ilk gebeliklerde kayiplar sık gorulur cok normaldir diyorlar. Rabbim bir daha yasatmasin.8+5 te kürtaj oldum ilk gebeligim olunca sadece patolojiye gönderildi. Test yapılmadı dojtorum ilk gebeliklerde olabilir dedi. Ama dedigin gibi 17 ay sonunda aşılamayla hamile kalmıştım. Amin canım inşallah allah hepimizden güzel haber almayi nasip etsin inşallah.
Ben geç evlendim canim bu ay iki sene olacak. 35 yaşındayım hemen olsun istedik hiç korunmadim ama olmadi aşılama yaptirdik hamile kalmıştım ama nasip olmadı işte. İnşallah saglikla gelsin sipalar.Amin canim benim kac yasindasin? Benim de ilk gebelikti patolojiye gitti fakat kayda deger bir sonuc cikmiyor patolojiden. Doktorlar ayni seyi soyluyor, ilk gebeliklerde kayiplar sık gorulur cok normaldir diyorlar. Rabbim bir daha yasatmasin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?