2017 Yılı Hasretle ve Duayla Beklenen Bebekler için Bi Aradayız :)

Ebrucum hayırlısı olsun nolur sıkma canını Sabırlı olalım.. e nedendir birşey demedi mi doktor?

Hoş geldin arkadaşım.. herkese yer var..
Yok cnm dr la konuşmadım o haftaya bakalım demişti ben dayanamayıp tahlil yaptırdım dr umun haberi yok yani

Kızlar hepiniz benden gencsiniz ben menopoza girmeden bir tane daha olursa Rabbim verirse çok iyi olacak oğlum kardeş çok istiyor dualarını Bir duysaniz
Canım bu iş yaşla değil ki belki bizim hiç olmayacak sen inançlı birisin böyle şeyler düşünme şükür bir tane var inş ikinci de olur hayırlısını iste

O zaman doğru zamanı birlikte bekleriz canım benim olacak tabi ki

Kızlar hepiniz benden gencsiniz ben menopoza girmeden bir tane daha olursa Rabbim verirse çok iyi olacak oğlum kardeş çok istiyor dualarını Bir duysaniz
Günaydın kızlaaarrr :)) hayırlısıyla biran önce olur inşallah ablacım... tüp bebek denediniz mi hiç ya da bir yerle görüştünüz mü hormonlar normal mi

Günaydınlar olsun hepinize...

ucurtma_avcisi hoş geldin. Geçmiş olsun ben de seninle aynı durumları yasadim bebegimin kalbi durduğu için kurtaj oldum. Bu ay başlıyorum tekrar bebek çalışmalarına. İnşallah rabbim sağlıklı hayırlı uzun ömürlü evlatlar nasip etsin.

Hosbuldum canim. Kac haftalikti peki alindiginda? Testler yapildi mi kan pihtilasmasi falan olabiliyor sebebi ama ilk kayiplarda arastirma geregi duyulmuyor sanki cok kolaymis gibi hamile kalmak.. insallah en kisa zamanda guzel haberini aliriz seninde

8+5 te kürtaj oldum ilk gebeligim olunca sadece patolojiye gönderildi. Test yapılmadı dojtorum ilk gebeliklerde olabilir dedi. Ama dedigin gibi 17 ay sonunda aşılamayla hamile kalmıştım. Amin canım inşallah allah hepimizden güzel haber almayi nasip etsin inşallah.

Amin canim benim kac yasindasin? Benim de ilk gebelikti patolojiye gitti fakat kayda deger bir sonuc cikmiyor patolojiden. Doktorlar ayni seyi soyluyor, ilk gebeliklerde kayiplar sık gorulur cok normaldir diyorlar. Rabbim bir daha yasatmasin.

Amin canim benim kac yasindasin? Benim de ilk gebelikti patolojiye gitti fakat kayda deger bir sonuc cikmiyor patolojiden. Doktorlar ayni seyi soyluyor, ilk gebeliklerde kayiplar sık gorulur cok normaldir diyorlar. Rabbim bir daha yasatmasin.
Ben geç evlendim canim bu ay iki sene olacak. 35 yaşındayım hemen olsun istedik hiç korunmadim ama olmadi aşılama yaptirdik hamile kalmıştım ama nasip olmadı işte. İnşallah saglikla gelsin sipalar.
Sen kaç yaşındasın ne zamandir istiyodun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…