2017 Yılı Hasretle ve Duayla Beklenen Bebekler için Bi Aradayız :)

Rabbim hayırlısını versin kuzucum ne gelirse yapacak bir şey yok artık.. sabırla bekleyeceğiz salı gününü.. kurban olduğum mevlam hayırlısını versin hepimize..

İyi ablacım sen ne durumdasın nasılsın çok bi giremiyorum ben pazartesi döneceğiz evimize hayırlısıyla

Evvela duana amin kuzu ben hala göremiyorum geçmişi bi düzeliyor bi yine bozuluyor sinir bozucu

Biz evimize geldik yarın kurban kesilecek tatil çok güzeldi iyi geldi kafami boşalttım
Ohh çok şükür ablam hep iyi ol inşallah benim kusuruma bakmayın pek giremiyorum gönül koymayın lütfen çok bi almıyorum teli fotoğraf çekimi haricinde fırsatta olmadı valla ancak girip bakabildim

Y yagmur_20 (yağmur) nasilsin tahlil sonuclarin nasil tranfere karar verildimi
Embriyo kac tane donduruldu kacinci gun embriyosu idi
Bende tup bebek tedavisine basliyorum eylul ayinda
fulya abla yeni gordum mesajini ben tsh sonucum iyi cikti kistlerde gitmis basladim simdi estrofem kullaniyorum carsamba gunu kontrolum var o zaman ne zaman trasnfer yapacagina karar verecek

fulya abla yeni gordum mesajini ben tsh sonucum iyi cikti kistlerde gitmis basladim simdi estrofem kullaniyorum carsamba gunu kontrolum var o zaman ne zaman trasnfer yapacagina karar verecek
çok sevindim canım masallah
Benimde Eylül'de tüp bebek tedavisi başlıyor haber ver gelişmeleri benimde Eylül sonunda opu olur sanırım

çok sevindim canım masallah
Benimde Eylül'de tüp bebek tedavisi başlıyor haber ver gelişmeleri benimde Eylül sonunda opu olur sanırım
benim yumurta rezev azligi var o yuzden 2 yumurta gelisti 1 olgun cikti dollendi onun pesinde kosuyoruz istee rabbim ol der insaallah

Kuzum 29 haziran.. ama benim geç döllenme oldu bebiş.. 18 temmuzda yumurtladım öyle düşün..

Hımm anladım canım benim de 17 Temmuz adet tarihim ama benim de tahmini yumurtlama seninki gibi 19.gün fln oldu.

Çatlatma iğnesi vuruldu. Normal deneyin bu ay dedi. İşte saat gün filan verdi. Birde duphaston diye bir ilaç verdi bebeğin tutunması için...Allah ım emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah.

Canım inşallah güzel haberler alırız bu ay senden de

Rabbim hayırlısını versin kuzucum ne gelirse yapacak bir şey yok artık.. sabırla bekleyeceğiz salı gününü.. kurban olduğum mevlam hayırlısını versin hepimize..
Amin canım amin. Rabbim bilir tabi ki, hayırlısı buymuş deriz. Ama ben olumsuz bişey hissetmiyorum, inşallah yanılmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…