- 20 Mart 2017
- 2.492
- 2.801
- 83
- 32
- Konu Sahibi Deli_manya
-
- #3.581
Kız sistit nerden çıktıallah allah bol bol su iç canım ancak öyle atabilirsin.. Bende de yemek yedikten sonra oluyo canım ilaç içmiyorum elimden geldiğince benimde dişim sızlıyor şu 3 ay bitince yaptırayım diyorum doğuma kadar beklemez bu
Hb cnm evet büyüdük şükür erkek dedi dr..2.paşam geliyo inşCanim hosgeldin buyumussunuz masallah cinsiyeti bellimi kuzunun
P pastadelisi Bosver canin temizligi kwndine dikkat et canim cinsiyet merak konusu hep haklisin az kaldi ogrenursin yakinda benim icimden erkek geciyor senin icin saglikla gelsin
M miyaz tatil nasil gecti canim nasilsin
ayllllliiiin35 dr gittin mi yumoslar nasil catlama ignen oldumu
ardemir sen nasilsin
@MeLMuR_2016 keseyi gordun mu canim
D Deli_manya nasilsin canim
beren20 nasilsin canim
sweetdreams1985 Yorma kendini
Canım ama başka türlü atamazsın ki şu bulantı ilacını içip öyle su iç canım bende su içemiyorum günde 1.5 içebilirsem öpüp başıma koyacağım onun yerine maden suyu içiyorum yemeklerin üstüne hem midemi rahatlatıyor hemde su yerine geçiyoAh sorma duygu su içermiyorm ya ondan oldu hep.midemi bulandırıyo su.
Allah razı olsun kuzum benim Hayırlısı artık.. salıyı bekliyoruz dört gözle..Canım mübarek günlerde Rabbim yardımcınız olsun dualarim seninle
Inşallah canım benim.. senin yumurtalar içinde ayrıca çok sevindim..ardemir inşallah o doktor yanılmıştır meleğin seninle kalır canım
Şemsimecim inşallah bizde bayram sonunda bayram yapmak istiyoruz Rabbim izin verirse.. Inşallahardemir canım çok geçmiş olsun Rabbim büyük inşallah duyacaksin miniginin kalp atışını
Ama canm napim içtiğim gibi midemi alt ğst ediyo ilacıda içemiyorm zaten sürekli kustuğumdan bi faydasını göremiyorm.Doktor gazlı şeyler içme dedi diye maden suyuda içmedm hiçCanım ama başka türlü atamazsın ki şu bulantı ilacını içip öyle su iç canım bende su içemiyorum günde 1.5 içebilirsem öpüp başıma koyacağım onun yerine maden suyu içiyorum yemeklerin üstüne hem midemi rahatlatıyor hemde su yerine geçiyo
Canım maden suyu benim bir numaralı içeceğim midemin gazını alıyo hemde bebeğe çok faydalı mineral açısından doktor bana sadesini içebilirsin dedi.. Meyvelerden muz ye canım direkt bebeğe yarıyormuş hemde mideni bulamdormaz belkide.. Ben midem bulanınca limon kokluyorum çok iyi geliyo denemeni tavsiye ederimAma canm napim içtiğim gibi midemi alt ğst ediyo ilacıda içemiyorm zaten sürekli kustuğumdan bi faydasını göremiyorm.Doktor gazlı şeyler içme dedi diye maden suyuda içmedm hiç
Masallah pasama saglikla gelsin insallahHb cnm evet büyüdük şükür erkek dedi dr..2.paşam geliyo inş
Darısı sizlere inş
Cok ust uste gelmis nagehancim yaa bulantinda var su da icemezsin guclu ol kuzum biraz daha sabir dr serum verse ilaclariCanm evet devam ediyo ama azaldı biraz.Ama ben grip oldum birde sistit onlar mahvetti beni bu hafta da sanrm sistit mide bulantımı artırıyo.Bilmiyorm ne olack ya ilaç ta içemiyorm tek kullanmlk şase cerdi doktor içtm ama
Abla iyi olmaya çalışıyorm napayım.Grip ve sistit le uğraştm zaten iyi deildim.iyice turtlatmanın eşine geldm sanki.Rabbim yardm etsn sen naslsn
Hay masallah dollensin sana sıkí sıkı tutunsun canimGünaydın herkese
Şuan doktordayım yumurta ölçümü için geldim.
Doktor yumurtalar güzel dedi.
Kaç tane ve boyutları ne diye sordum
Üç tanesi istediğimiz boyutta 1 tanesi 20 ml civarı ama küçüklerde var yani çok sayıda yumurta var dedi.
Birazdan tekrar görüşeceğiz doktorla ne yapacağımızı söyleyecek. İnşallah güzel olur herşey.
Amin inş cnm darısı yüm bekleyenlere olsunMasallah pasama saglikla gelsin insallah
Sodayı denerm canm muz da yedm az az ama o da kabız yapar diye korkuyorm zaten su içemiyorm doğru düzgün.limona gelnce onuda denedim ama nafile.Canım maden suyu benim bir numaralı içeceğim midemin gazını alıyo hemde bebeğe çok faydalı mineral açısından doktor bana sadesini içebilirsin dedi.. Meyvelerden muz ye canım direkt bebeğe yarıyormuş hemde mideni bulamdormaz belkide.. Ben midem bulanınca limon kokluyorum çok iyi geliyo denemeni tavsiye ederim
Ah abla ya inan gücüm kalmadı artk kolumu kaldırack halim yok.birde hepsi üst üste geldi iyice kötüledim sanrm ne yapacağm bilmiyorm dua etmktn başka biçarem yok.Cok ust uste gelmis nagehancim yaa bulantinda var su da icemezsin guclu ol kuzum biraz daha sabir dr serum verse ilaclari
Ben tatildeyim yarin evime donuyorum eyluldeki adeti bekliyorum tedavi icin
İnşallah canım. Bayramın mübarek olsun güzel anneHay masallah dollensin sana sıkí sıkı tutunsun canim
Aminn seninde bayramın mübarek olsun canımGünaydın canlar
Bayramınız mübarek olsun inşallah bir dahaki bayramdayavrularimiz kucaklarimizda olur.
Günaydın canlar
Bayramınız mübarek olsun inşallah bir dahaki bayramdayavrularimiz kucaklarimizda olur.
İnşallah ablam hayrlı bayrmlrIyi bayramlar canlarımmmm Rabbim tekrarına erdirsin inşallah.. önümüzdeki bayramlarda bebekleri süslemeyi nasip etsin inşallah
Canım yaaa , şimdi gördüm. Sanırım M miyaz olan bana da oldu. Kaç gündür giriyorum bakıyorum hiç bişey yoktu, hatta dedim bayram yaa heralde herkes yoğun. Meğer sayfada sorun varmış. Canım benim neler yaşamışsın 2 günde. Rabbim bundan sonra hep güzel haberler almanı nasip etsin. Miniciğin sıkı sıkı tutunup hep senle kalsınA anneveoglusu Kuzum haberler biraz karışık aslına bakarsan dün akşama kadar hastane çantama kadar hazırladım ruhumu hazırladım kürtaj olacağım diye ama dur anlatayım baştan..
Şimdi benim kendi doktorum yurtdışında olduğu için bu zehirlenme olayı için beni acilen yatırdılar bizimkiler bir hastaneye.. neyse sonra 4. günün sonunda hastanede enfeksiyon alacağım diye taburcu olduk o gün ultrasonda 6+1 de doktor "derinden gelen ses senin ki değilse bu yaramazın kalbi" dedi.. cihaz doppler olmadığı için ben duyamadım tabi.. neyse taburcu olduk işte cuma günü.. pazartesi doktorumuz döndü Türkiye ye.. hemen gittik yüzü asıldı kalp atışı alamıyorum dedi yıkıldık tabi doktorum ben eşim annem muayene odasında kalakaldık çünkü bulantılarım da bıçak gibi kesilmişti birden bire.. doktorum "arzu o doktorun yanılmış olmasını dilemekten başka bir çare yok bayrama kadar kanaman olursa kaç olursa olsun ara he yok olmazsa bayram sonu son bir kez gelişimine bakalım sen gelirken yatacakmış gibi hazırlıklı gel" dedi pazartesi ve salı akşama kadar zindan oldu bildiğin bir yanım vazgeçme diyor bir yanım çınarım kardeşini çağırdı güçlü ol diyor
Dün akşam 8de bir çıkardım psikolojik heralde dedim peşine bir daha.. bir daha.. bir daha.. sabah kalktım gene.. Allahım umut et diyor bana.. belki de bir mucize oldu yavrumun duran kalbine yeniden can verdi Rabbim.. bilinmez..
Sabrediyorum.. sonumuz hayrolsun teyzemiz..
Sen nasılsın? Dondurma işlemi eylüldü dimi? Miyom ne zaman alınacak Kuzum? Yardım edecek birileri var mı bakımında?
Amin canım amin inşalllahIyi bayramlar canlarımmmm Rabbim tekrarına erdirsin inşallah.. önümüzdeki bayramlarda bebekleri süslemeyi nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?