2017 Yılı Hasretle ve Duayla Beklenen Bebekler için Bi Aradayız :)

Ah sorma duygu su içermiyorm ya ondan oldu hep.midemi bulandırıyo su.

İyiyim canım eşimin memleketindeyim o yüzden çok giremiyorum. Eylülde basliyormussun tupe inşallah rabbim bebegini bağışlar canim benim

Ah sorma duygu su içermiyorm ya ondan oldu hep.midemi bulandırıyo su.
Canım ama başka türlü atamazsın ki şu bulantı ilacını içip öyle su iç canım bende su içemiyorum günde 1.5 içebilirsem öpüp başıma koyacağım onun yerine maden suyu içiyorum yemeklerin üstüne hem midemi rahatlatıyor hemde su yerine geçiyo

Canım mübarek günlerde Rabbim yardımcınız olsun dualarim seninle
Allah razı olsun kuzum benim Hayırlısı artık.. salıyı bekliyoruz dört gözle..
ardemir inşallah o doktor yanılmıştır meleğin seninle kalır canım
Inşallah canım benim.. senin yumurtalar içinde ayrıca çok sevindim..

ardemir canım çok geçmiş olsun Rabbim büyük inşallah duyacaksin miniginin kalp atışını
Şemsimecim inşallah bizde bayram sonunda bayram yapmak istiyoruz Rabbim izin verirse.. Inşallah

Ama canm napim içtiğim gibi midemi alt ğst ediyo ilacıda içemiyorm zaten sürekli kustuğumdan bi faydasını göremiyorm.Doktor gazlı şeyler içme dedi diye maden suyuda içmedm hiç

Ama canm napim içtiğim gibi midemi alt ğst ediyo ilacıda içemiyorm zaten sürekli kustuğumdan bi faydasını göremiyorm.Doktor gazlı şeyler içme dedi diye maden suyuda içmedm hiç
Canım maden suyu benim bir numaralı içeceğim midemin gazını alıyo hemde bebeğe çok faydalı mineral açısından doktor bana sadesini içebilirsin dedi.. Meyvelerden muz ye canım direkt bebeğe yarıyormuş hemde mideni bulamdormaz belkide.. Ben midem bulanınca limon kokluyorum çok iyi geliyo denemeni tavsiye ederim

Cok ust uste gelmis nagehancim yaa bulantinda var su da icemezsin guclu ol kuzum biraz daha sabir dr serum verse ilaclari
Ben tatildeyim yarin evime donuyorum eyluldeki adeti bekliyorum tedavi icin

Hay masallah dollensin sana sıkí sıkı tutunsun canim

Sodayı denerm canm muz da yedm az az ama o da kabız yapar diye korkuyorm zaten su içemiyorm doğru düzgün.limona gelnce onuda denedim ama nafile. sanrm benm yine hastaneye yatma zamann geldi. İki gündür kötüledim.

Cok ust uste gelmis nagehancim yaa bulantinda var su da icemezsin guclu ol kuzum biraz daha sabir dr serum verse ilaclari
Ben tatildeyim yarin evime donuyorum eyluldeki adeti bekliyorum tedavi icin
Ah abla ya inan gücüm kalmadı artk kolumu kaldırack halim yok.birde hepsi üst üste geldi iyice kötüledim sanrm ne yapacağm bilmiyorm dua etmktn başka biçarem yok.
Ablacm inşallah sennde gönlüne göre versin Rabbim.ilkinde nası geçirdin bilmiyorm ama sağlıklı kolay bi hamilelk versn inşallah.

Canım yaaa , şimdi gördüm. Sanırım M miyaz olan bana da oldu. Kaç gündür giriyorum bakıyorum hiç bişey yoktu, hatta dedim bayram yaa heralde herkes yoğun. Meğer sayfada sorun varmış. Canım benim neler yaşamışsın 2 günde. Rabbim bundan sonra hep güzel haberler almanı nasip etsin. Miniciğin sıkı sıkı tutunup hep senle kalsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…