2017 Yılı Hasretle ve Duayla Beklenen Bebekler için Bi Aradayız :)

Günaydın canım bence tatil bitsin artık 2 ay evde bunalıma girdim okulu özledim biraz da kafamı dinlemekten bıktım azcık meşguliyet iyidir sen nasılsın
Bende ödev yapmayı sevmeyen kaynaştırma öğrencisi olan bir kuzu var yıl içinde çok geriliyoruz ondan okul açılınca zor geçiyor birde 4. Sınıf oldu daha zor yazılı olacak
Ben iyiyim canım regl olmayı bekliyorum
Sen nasılsın eve döndüm mu

Günaydın kızlar
Tatil bitiyor son iki gün
He abla ya eve dönüyorm bnde yarn.hala işe gidebileck modu kndimdr hissetmiyorm.Geçmiyo bulantılar ya.

Günaydın canım bence tatil bitsin artık 2 ay evde bunalıma girdim okulu özledim biraz da kafamı dinlemekten bıktım azcık meşguliyet iyidir sen nasılsın
Kız nasl çalşcan be.Ama sen kusmadığndan sanrm bi tık daha yetebiliyosun kndine ben kolumu kaldıramıyorm.doltor sistit içnde antibiyotk başladı

Kolay gelsin canım veli olmakta zor haklısın bende iyiyim çok şükür evdeyim şikayetlerim hafifledi diyorum yine bulantılar baş gösterdi ne deyim buna da şükür seninde tedavi süreci başlayacak herhalde hadi bakalım hayırlısı inşallah olacak ben tüp bebeğe güveniyorum gör bak iyi haberlerini alacağız

Canım ben evde sürekli kendimi dinliyorum bunalıma giriyorum benim çalışmam lazım kafam meşgul olmalı sürekli kusma yok bende sadece sürekli kusacak gibi bir his var oda geriyor beni.. Antibiyotiklerin bazıları zarar vermiyormuş canım stres yapma

İnşallah güzel haberler verebilirim

Kızlar selam benim tatil hâlâ devam ediyor ama bu ay çok erken adet oldum hayırlısı inşaallah
Alykmselam abla naslsn nasıl gidiylsun abla cann saolsn olacak Allahn iznyle.

Evet sirekli oturup düşünmekle takıyosn ama kusma falan çok olnca iş falan düşüneck halinde kalmıyo canım ya.İnşallah azalttık baya diye ümit ediyorm.herkes geçecek diyo.Evet antibiyotikler b grubndanmiş araştrdkta Allahtan hayrlısı canm snçta enfeksiyonda kötü bişey.Rabbim bütün hastalra şifalar versn.

Sağolasın canım iyiyim iyi gidiyor sen nasılsın

Kızlar nasılsınız, ben şimdi doktordan geldim yine, cinsiyet yine belli değil. Bundan 1 ay önce acile gitmiştim hani oradaki doktor %80 erkek demişti hatırlarsınız, bugün gittim doktorum izinli biliyorum ama eşimde işbaşı yapmadan gelmek istedi o yüzden gittik. Nöbetçi olarak dalga bey varmış. Neyse muayeneye girdik. Çok şükür bi sıkıntı yok. Yanlız doktor beni çok panik gördü ne bu g halin dedi. Ben ve paniklik bilirsiniz beni hiççç panik değilimdir halbuki cinsiyet göremiyorum dedi. Çünkü bebekler normalde rahmin alt duvarı ya da tan tarafında durur, o zaman aşağıdan bakarız dedi. Ama sizin ki üst duvara dönmüş yani alttan bakmak imkansız dedi. Biraz uğraştı falan dönmedi. Yani öyle olunca bebeğin eşi kapatıyorum bacak arasını. Yani yandan kemik yapısına göre kız gibi dedi.ama yine de yanılma payım var dedi. Çünkü yandan erkekte olsa bacaktan gözükmez dedi. Yani anlayacağınız bizin işler iyice karıştı. Ne işin var rahmin üst duvarında millet gibi dursana olman gereken yerde yine de çok şükür bu günleri gördüm, doktora da dedim hala inanamıyorum hala korkuyla geliyorum hala kanama vear mı diye kontrol ediyorum hergün kaç defa dedim. Biraz rahatlattı beni sağolsun.rabbim isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın, tüm kalbimle istiyorum bunu.

Sağolasın canım iyiyim iyi gidiyor sen nasılsın
Bnde şükür iyi ablcm

Allahm yarabbim sakinoş ya :)) olsn cinsiyetini önmli deil kuzu kimisi zor gösteriyo sağlıklı olsnda bu arada miden nasıl düzeldn mi sen ya

Slm kızlar naparsınjz ne var ne yok
İyiyz nazoo sen naslsn bakim

Bnde şükür iyi ablcm

Allahm yarabbim sakinoş ya :)) olsn cinsiyetini önmli deil kuzu kimisi zor gösteriyo sağlıklı olsnda bu arada miden nasıl düzeldn mi sen ya

İyiyz nazoo sen naslsn bakim
Canım yaa inan cinsiyetin ne olduğunun önemi yok insan meral editorediyor, bilmek istiyor, değişik bi his yani midem çok daha iyi canım ama hala tam düzelmedi. Yani bugün bile yedikten sonra çıkardım malesef ama ilk zamanlara göre iyiyim çok şükür,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…