- 28 Ocak 2017
- 627
- 898
- 53
- 52
- Konu Sahibi Deli_manya
-
- #3.621
Rabbim hayırlısı ile nasip etsin inşallahbenim yumurta rezev azligi var o yuzden 2 yumurta gelisti 1 olgun cikti dollendi onun pesinde kosuyoruz istee rabbim ol der insaallah
İyiyim şükür canım kurban bayramı yorgunluk vallahi belim omzum bileğim ağrıyor et görmek istemiyorum bir süreSelam arkadaşlar nasılsınız
Günaydın canım bence tatil bitsin artık 2 ay evde bunalıma girdim okulu özledim biraz da kafamı dinlemekten bıktım azcık meşguliyet iyidirGünaydın kızlar
Tatil bitiyor son iki gün
Bende ödev yapmayı sevmeyen kaynaştırma öğrencisi olan bir kuzu var yıl içinde çok geriliyoruz ondan okul açılınca zor geçiyor birde 4. Sınıf oldu daha zor yazılı olacakGünaydın canım bence tatil bitsin artık 2 ay evde bunalıma girdim okulu özledim biraz da kafamı dinlemekten bıktım azcık meşguliyet iyidirsen nasılsın
He abla ya eve dönüyorm bnde yarn.hala işe gidebileck modu kndimdr hissetmiyorm.Geçmiyo bulantılar ya.Günaydın kızlar
Tatil bitiyor son iki gün
Kız nasl çalşcan be.Ama sen kusmadığndan sanrm bi tık daha yetebiliyosun kndine ben kolumu kaldıramıyorm.doltor sistit içnde antibiyotk başladıGünaydın canım bence tatil bitsin artık 2 ay evde bunalıma girdim okulu özledim biraz da kafamı dinlemekten bıktım azcık meşguliyet iyidirsen nasılsın
Aynen ne olmuş ne bitmiş kaçırıyorsun böyle oluncaHiç olmamıştı böyle
Hiç böyle olmamıştı, gerçekten sinir bozucu
İnşallah kuzum herşey güzel olacak inşallahOhh tadını çıkar canım iyiyim bende idare ediyorum çok şükür biraz rahatladım ama mide şikayetkerim devam ediyor bakalım cuma günü kontrolum vat inşallah herşey yolundadır
Kolay gelsin canım veli olmakta zor haklısınBende ödev yapmayı sevmeyen kaynaştırma öğrencisi olan bir kuzu var yıl içinde çok geriliyoruz ondan okul açılınca zor geçiyor birde 4. Sınıf oldu daha zor yazılı olacak
Ben iyiyim canım regl olmayı bekliyorum
Sen nasılsın eve döndüm mu
Canım ben evde sürekli kendimi dinliyorum bunalıma giriyorum benim çalışmam lazım kafam meşgul olmalı sürekli kusma yok bende sadece sürekli kusacak gibi bir his var oda geriyor beni.. Antibiyotiklerin bazıları zarar vermiyormuş canım stres yapmaHe abla ya eve dönüyorm bnde yarn.hala işe gidebileck modu kndimdr hissetmiyorm.Geçmiyo bulantılar ya.
Kız nasl çalşcan be.Ama sen kusmadığndan sanrm bi tık daha yetebiliyosun kndine ben kolumu kaldıramıyorm.doltor sistit içnde antibiyotk başladı
İnşallah güzel haberler verebilirimKolay gelsin canım veli olmakta zor haklısınbende iyiyim çok şükür evdeyim şikayetlerim hafifledi diyorum yine bulantılar baş gösterdi ne deyim buna da şükür seninde tedavi süreci başlayacak herhalde hadi bakalım hayırlısı inşallah olacak ben tüp bebeğe güveniyorum gör bak iyi haberlerini alacağız
Alykmselam abla naslsn nasıl gidiyKızlar selam benim tatil hâlâ devam ediyor ama bu ay çok erken adet oldum hayırlısı inşaallah
Evet sirekli oturup düşünmekle takıyosn ama kusma falan çok olnca iş falan düşüneck halinde kalmıyo canım ya.İnşallah azalttık baya diye ümit ediyorm.herkes geçecek diyo.Evet antibiyotikler b grubndanmiş araştrdkta Allahtan hayrlısı canm snçta enfeksiyonda kötü bişey.Rabbim bütün hastalra şifalar versn.Canım ben evde sürekli kendimi dinliyorum bunalıma giriyorum benim çalışmam lazım kafam meşgul olmalı sürekli kusma yok bende sadece sürekli kusacak gibi bir his var oda geriyor beni.. Antibiyotiklerin bazıları zarar vermiyormuş canım stres yapma
Sağolasın canım iyiyim iyi gidiyor sen nasılsınAlykmselam abla naslsn nasıl gidiylsun abla cann saolsn olacak Allahn iznyle.
Evet sirekli oturup düşünmekle takıyosn ama kusma falan çok olnca iş falan düşüneck halinde kalmıyo canım ya.İnşallah azalttık baya diye ümit ediyorm.herkes geçecek diyo.Evet antibiyotikler b grubndanmiş araştrdkta Allahtan hayrlısı canm snçta enfeksiyonda kötü bişey.Rabbim bütün hastalra şifalar versn.
Bnde şükür iyi ablcmSağolasın canım iyiyim iyi gidiyor sen nasılsın
Allahm yarabbim sakinoş ya :)) olsn cinsiyetini önmli deil kuzu kimisi zor gösteriyo sağlıklı olsnda bu arada miden nasıl düzeldn mi sen yaKızlar nasılsınız, ben şimdi doktordan geldim yine, cinsiyet yine belli değil. Bundan 1 ay önce acile gitmiştim hani oradaki doktor %80 erkek demişti hatırlarsınız, bugün gittim doktorum izinli biliyorum ama eşimde işbaşı yapmadan gelmek istedi o yüzden gittik. Nöbetçi olarak dalga bey varmış. Neyse muayeneye girdik. Çok şükür bi sıkıntı yok. Yanlız doktor beni çok panik gördü ne bu g halin dedi. Ben ve paniklik bilirsiniz beni hiççç panik değilimdir halbukicinsiyet göremiyorum dedi. Çünkü bebekler normalde rahmin alt duvarı ya da tan tarafında durur, o zaman aşağıdan bakarız dedi. Ama sizin ki üst duvara dönmüş yani alttan bakmak imkansız dedi. Biraz uğraştı falan dönmedi. Yani öyle olunca bebeğin eşi kapatıyorum bacak arasını. Yani yandan kemik yapısına göre kız gibi dedi.ama yine de yanılma payım var dedi. Çünkü yandan erkekte olsa bacaktan gözükmez dedi. Yani anlayacağınız bizin işler iyice karıştı. Ne işin var rahmin üst duvarında millet gibi dursana olman gereken yerde yine de çok şükür bu günleri gördüm, doktora da dedim hala inanamıyorum hala korkuyla geliyorum hala kanama vear mı diye kontrol ediyorum hergün kaç defa dedim. Biraz rahatlattı beni sağolsun.rabbim isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın, tüm kalbimle istiyorum bunu.
İyiyz nazoo sen naslsn bakimSlm kızlar naparsınjz ne var ne yok
Canım yaa inan cinsiyetin ne olduğunun önemi yokBnde şükür iyi ablcm
Allahm yarabbim sakinoş ya :)) olsn cinsiyetini önmli deil kuzu kimisi zor gösteriyo sağlıklı olsnda bu arada miden nasıl düzeldn mi sen ya
İyiyz nazoo sen naslsn bakim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?