- 20 Mart 2017
- 2.492
- 2.801
- 83
- 32
- Konu Sahibi Deli_manya
-
- #3.641
Canım yaa inan cinsiyetin ne olduğunun önemi yokinsan meral editorediyor, bilmek istiyor, değişik bi his yani midem çok daha iyi canım ama hala tam düzelmedi. Yani bugün bile yedikten sonra çıkardım malesef ama ilk zamanlara göre iyiyim çok şükür,
Kızlar nasılsınız, ben şimdi doktordan geldim yine, cinsiyet yine belli değil. Bundan 1 ay önce acile gitmiştim hani oradaki doktor %80 erkek demişti hatırlarsınız, bugün gittim doktorum izinli biliyorum ama eşimde işbaşı yapmadan gelmek istedi o yüzden gittik. Nöbetçi olarak dalga bey varmış. Neyse muayeneye girdik. Çok şükür bi sıkıntı yok. Yanlız doktor beni çok panik gördü ne bu g halin dedi. Ben ve paniklik bilirsiniz beni hiççç panik değilimdir halbukicinsiyet göremiyorum dedi. Çünkü bebekler normalde rahmin alt duvarı ya da tan tarafında durur, o zaman aşağıdan bakarız dedi. Ama sizin ki üst duvara dönmüş yani alttan bakmak imkansız dedi. Biraz uğraştı falan dönmedi. Yani öyle olunca bebeğin eşi kapatıyorum bacak arasını. Yani yandan kemik yapısına göre kız gibi dedi.ama yine de yanılma payım var dedi. Çünkü yandan erkekte olsa bacaktan gözükmez dedi. Yani anlayacağınız bizin işler iyice karıştı. Ne işin var rahmin üst duvarında millet gibi dursana olman gereken yerde yine de çok şükür bu günleri gördüm, doktora da dedim hala inanamıyorum hala korkuyla geliyorum hala kanama vear mı diye kontrol ediyorum hergün kaç defa dedim. Biraz rahatlattı beni sağolsun.rabbim isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın, tüm kalbimle istiyorum bunu.
Aminnn inş kuzumGünaydın canlar
Bayramınız mübarek olsun inşallah bir dahaki bayramdayavrularimiz kucaklarimizda olur.
yarın güzel haberlerini bekliyoruz meleğimmmmRabbim hayırlısını versin kuzucum ne gelirse yapacak bir şey yok artık.. sabırla bekleyeceğiz salı gününü.. kurban olduğum mevlam hayırlısını versin hepimize..
İniallah kuzum benim çabalar boşa değil olacak olacak o bebiş gönüle girecekGünaydın kızlar.. memleketten döndük iş başı yaptık...giremedim geçmiş bayramınız kutlu olsun Allah yenilerine erdirsin inşallah.. Çatlatma iğnesinin 14.günü adet oldum hayırlısı bakalım çabalamaya devam :)
İnşallah duyarsın canım, herkes yaşasın, çok zor geçti son 3 yıl benim için, sanki bi daha hiç bebeğim olmayacak gibi hissetmiş, artık kabullenmeye başlamıştım. Şimdi çok şükür, Rabbim nasip etti. Şimdi de sanki hiç o zor günleri yaşamamışım gibi hissediyorum, hepsi geçti gitti. Rabbim inşallah sağ salim sağlıklı bi şekilde kucaklarımıza almayı nasip etsin. Ve isteyen herkese nasip etsin inşallahCanım inşallah biz de yaşarız o günleri çok heyecanlı olmalı. Benim lekelenme şeklinde koyu kahve akıntım oluyor. O bikaç gündür huzursuz etti beni. Acile gittim progestan verdi onu kullanıyorum yine var lekelenme. Acildeki doktor da kese 4 haftalık dedi. İnşallah kendi doktoruma gittiğimde büyümüş olur ve kalp atışını duyabiliriz
Günaydın, nasılsın canımGünaydın canlar
Günaydın canım nasılsınGünaydın kk güzel kadınları
İnşallah duyarsın canım, herkes yaşasın, çok zor geçti son 3 yıl benim için, sanki bi daha hiç bebeğim olmayacak gibi hissetmiş, artık kabullenmeye başlamıştım. Şimdi çok şükür, Rabbim nasip etti. Şimdi de sanki hiç o zor günleri yaşamamışım gibi hissediyorum, hepsi geçti gitti. Rabbim inşallah sağ salim sağlıklı bi şekilde kucaklarımıza almayı nasip etsin. Ve isteyen herkese nasip etsin inşallah
Günaydın kk güzel kadınları
Günaydın canlar
Günaydın kızlarGünaydın kızlar. Çatlatma iğnesinden bu yana resmen ben ben değilim. Karnım patlayacak gibi bugün 5. Gün.
İnşallah canım. Ben de ne bulantı, ne baş dönmesi, ne bişey isteği ne de tiksinti var. Böyle olması normal mi onu da bilmiyorum. Rabbim yardımcımız olsun doktora gidene kadar bu stres bitmeyecek.
İnşallah güzel haberler verebilirim
Kızlar nasılsınız, ben şimdi doktordan geldim yine, cinsiyet yine belli değil. Bundan 1 ay önce acile gitmiştim hani oradaki doktor %80 erkek demişti hatırlarsınız, bugün gittim doktorum izinli biliyorum ama eşimde işbaşı yapmadan gelmek istedi o yüzden gittik. Nöbetçi olarak dalga bey varmış. Neyse muayeneye girdik. Çok şükür bi sıkıntı yok. Yanlız doktor beni çok panik gördü ne bu g halin dedi. Ben ve paniklik bilirsiniz beni hiççç panik değilimdir halbukicinsiyet göremiyorum dedi. Çünkü bebekler normalde rahmin alt duvarı ya da tan tarafında durur, o zaman aşağıdan bakarız dedi. Ama sizin ki üst duvara dönmüş yani alttan bakmak imkansız dedi. Biraz uğraştı falan dönmedi. Yani öyle olunca bebeğin eşi kapatıyorum bacak arasını. Yani yandan kemik yapısına göre kız gibi dedi.ama yine de yanılma payım var dedi. Çünkü yandan erkekte olsa bacaktan gözükmez dedi. Yani anlayacağınız bizin işler iyice karıştı. Ne işin var rahmin üst duvarında millet gibi dursana olman gereken yerde yine de çok şükür bu günleri gördüm, doktora da dedim hala inanamıyorum hala korkuyla geliyorum hala kanama vear mı diye kontrol ediyorum hergün kaç defa dedim. Biraz rahatlattı beni sağolsun.rabbim isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın, tüm kalbimle istiyorum bunu.
naber nasılsın?canım maşallah kuzuna sağlık haberlerini alalım inşallah benim içinden erkek geçiyor sakine senin kuzu için sağlıkla gelsin kuzum
naber nasılsın?
gecenlerde yazdım sana ama atladın sanırım:)
dr a gttiniz mi cuma günü
ne dedi dr ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?