2017 Yılı Hasretle ve Duayla Beklenen Bebekler için Bi Aradayız :)

Canım inşallah biz de yaşarız o günleri çok heyecanlı olmalı. Benim lekelenme şeklinde koyu kahve akıntım oluyor. O bikaç gündür huzursuz etti beni. Acile gittim progestan verdi onu kullanıyorum yine var lekelenme. Acildeki doktor da kese 4 haftalık dedi. İnşallah kendi doktoruma gittiğimde büyümüş olur ve kalp atışını duyabiliriz

Günaydın canlar

Bayramınız mübarek olsun inşallah bir dahaki bayramda yavrularimiz kucaklarimizda olur.
Aminnn inş kuzum
Rabbim hayırlısını versin kuzucum ne gelirse yapacak bir şey yok artık.. sabırla bekleyeceğiz salı gününü.. kurban olduğum mevlam hayırlısını versin hepimize..
yarın güzel haberlerini bekliyoruz meleğimmmm

İniallah kuzum benim çabalar boşa değil olacak olacak o bebiş gönüle girecek

İnşallah duyarsın canım, herkes yaşasın, çok zor geçti son 3 yıl benim için, sanki bi daha hiç bebeğim olmayacak gibi hissetmiş, artık kabullenmeye başlamıştım. Şimdi çok şükür, Rabbim nasip etti. Şimdi de sanki hiç o zor günleri yaşamamışım gibi hissediyorum, hepsi geçti gitti. Rabbim inşallah sağ salim sağlıklı bi şekilde kucaklarımıza almayı nasip etsin. Ve isteyen herkese nasip etsin inşallah

İnşallah canım. Ben de ne bulantı, ne baş dönmesi, ne bişey isteği ne de tiksinti var. Böyle olması normal mi onu da bilmiyorum. Rabbim yardımcımız olsun doktora gidene kadar bu stres bitmeyecek.

İnşallah canım. Ben de ne bulantı, ne baş dönmesi, ne bişey isteği ne de tiksinti var. Böyle olması normal mi onu da bilmiyorum. Rabbim yardımcımız olsun doktora gidene kadar bu stres bitmeyecek.

canım hamile misin çok sevindim Allahım tamamına erdirsin..ne zamandır giremiyordum şimdi gördüm tedavi görüyor muydun sen

canım maşallah kuzuna sağlık haberlerini alalım inşallah benim içinden erkek geçiyor sakine senin kuzu için sağlıkla gelsin kuzum

naber nasılsın?
gecenlerde yazdım sana ama atladın sanırım:)
dr a gttiniz mi cuma günü
ne dedi dr ?

iyiyim canım görmedim bende seni merak ediyordum
gittik canım dr eylülde yumurtaları toplayıp embriyoları donduracak
sonra miyon için operasyon rahim hazır olduğunda da transfer biraz süreç sürecek yılbaşına kadar sonuçlanır diye umid ediyorum

Seninde geçmiş bayramın mübarek olsun sen nasılsın aşılama yapıyormusun bu ay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…