- 28 Mayıs 2012
- 3.972
- 2.656
- 373
- Konu Sahibi Deli_manya
-
- #3.681
Canım benim gerçekten çok üzüldüm acaba bi doktora daha gitsen mi karar vermeden sonradan pişman olmamak için.. Ama hep ne dedik Rabbim kaldırabileceğimiz kadar yük verir sırtımıza sonuç ne olursa olsun sen güçlü bir kadınsın herşeyden önce bir annesin bunu da atlatacaksın canım çok şükür ki hamile kalabiliyorsun bu bile ne kadar önemli.. İnşallah senin için yeni kapılar açar Rabbim bugünleri unuttururAtmıyor kalbi.. yaşamıyor küçüğüm doktor alalım dedi Ben beklemek istedim kesesi bozulmamış çünkü.. ruhum çok dar geliyor bugün bana.. affedin nolur.. merak ettiniz hakkınızı helal edin..
Bnde şükür iyi ablcm
Allahm yarabbim sakinoş ya :)) olsn cinsiyetini önmli deil kuzu kimisi zor gösteriyo sağlıklı olsnda bu arada miden nasıl düzeldn mi sen ya
İyiyz nazoo sen naslsn bakim
Atmıyor kalbi.. yaşamıyor küçüğüm doktor alalım dedi Ben beklemek istedim kesesi bozulmamış çünkü.. ruhum çok dar geliyor bugün bana.. affedin nolur.. merak ettiniz hakkınızı helal edin..
Amin canım önemli olan sağlığı tabi, ama bilmiyorum şimdi gittiğimde ne derlerse yine inanamam valla, arka arkaya aynı şeyi söylesinler ancak o zman inannacamcanım maşallah kuzuna sağlık haberlerini alalım inşallah benim içinden erkek geçiyor sakine senin kuzu için sağlıkla gelsin kuzum
Yok canım yaptırmadım, bence bi anlamı yok, aldırmayın düşğnmiyorsan yapılmasına gerek yok o zman dedi doktorda. Çünkü test sonucuna göre yapılacak hiç bişey yokmuş aldırmak dışında. Bende o yüzden yaptırmadım. Rabbim inşallah sağlıklı bi şekilde kucaklarımıza almayı nasip etsin
Kuzumm ne desek ne söylesek şu an boş sana biliyorum. Ama sen çok güçlü birisin ve eminim ki hayırlısının böyle olduğunu bilecek inançta bi insansın. İlla ki çook zor bi durum, Rabbim en güzelini nasip etsin. Yaaa inan ne yazacam bilmiyorum, çünkü böyle beklemiyordum, hep olumlu düşünceler vardı seninle ilgili. Ama biz hayırlısını bilmiyoruz tabi. Yine de tek doktorla kalma canımAtmıyor kalbi.. yaşamıyor küçüğüm doktor alalım dedi Ben beklemek istedim kesesi bozulmamış çünkü.. ruhum çok dar geliyor bugün bana.. affedin nolur.. merak ettiniz hakkınızı helal edin..
Döndüm ablacım. Çok şükür iyiyim sen nasılsıncanım evine döndün mü nasılsın
Çatlatma iğnesi mi oldun sen canımValla o kadar fenayım ki hergün gitsem mi acaba doktora diyorum ama gitsem ne yapacak deyip sabrediyorum. Bayramı evde yatarak geçirdim resmen. Yemeği zorla yapıyorum. Belim koptu kopacak, karnım patlayacak, göğüsler desen değemiyorum hele wc den hiç çıkamıyorum 10 dk da bir gidiyorum. İğnenin etkisi 12 gün de filan geçerse diye dayanmaya çalışıyorum. Aman k.bakma canım 1 dokun bin ah işit modundayım resmen nasıl geçecek günler bilmiyorum
Evet canım çatlatma iğnesi oldum ovitrelle. Daha önce chrone diye başka bir çatlatma iğnesi oluyordum onda hiçbirşey hissetmiyordum da bu defa çok zor oldu.Çatlatma iğnesi mi oldun sen canım
Canım benim zor bir durum Allah ım sabrını ve gücünü arttırsın inşallah. Sen yine de başka bir doktora da görün istersen. Allah büyük.Atmıyor kalbi.. yaşamıyor küçüğüm doktor alalım dedi Ben beklemek istedim kesesi bozulmamış çünkü.. ruhum çok dar geliyor bugün bana.. affedin nolur.. merak ettiniz hakkınızı helal edin..
O iğne bende de şişlik göğüs hassasiyeti halsizlik bulantı yaptı canım klomende kötü etti beni iki ay kullandım bende kafamı kaldıramıyordumEvet canım çatlatma iğnesi oldum ovitrelle. Daha önce chrone diye başka bir çatlatma iğnesi oluyordum onda hiçbirşey hissetmiyordum da bu defa çok zor oldu.
Peki ne kadar zamanda geçiyordu canım? Hergün zor geçiyor. Bilmiyorum bugün gitsem mi doktora yoksa dayanmaya mı çalışsamO iğne bende de şişlik göğüs hassasiyeti halsizlik bulantı yaptı canım klomende kötü etti beni iki ay kullandım bende kafamı kaldıramıyordum
canım ben az önce çıkan hormon tahlillerine baktın troid hormonları yüksek çıkmış canım sıkıldıDöndüm ablacım. Çok şükür iyiyim sen nasılsın
Canım benim çok üzüldüm kendi yaşadıklarım aklıma geldi çok zor gerçekten Allahim sabır versin inşallah. Beklemek zor ama bekle canım ben kese bozulup etrafında kanama oluncaya kadar bekledim. Rabbim o mucizelerinden birini nasip eder küçüğünün kalbi atar inşallah.Atmıyor kalbi.. yaşamıyor küçüğüm doktor alalım dedi Ben beklemek istedim kesesi bozulmamış çünkü.. ruhum çok dar geliyor bugün bana.. affedin nolur.. merak ettiniz hakkınızı helal edin..
Günaydn nazocm naslsn.Günaydın kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?