2017 Yılı Hasretle ve Duayla Beklenen Bebekler için Bi Aradayız :)

Atmıyor kalbi.. yaşamıyor küçüğüm doktor alalım dedi Ben beklemek istedim kesesi bozulmamış çünkü.. ruhum çok dar geliyor bugün bana.. affedin nolur.. merak ettiniz hakkınızı helal edin..

Atmıyor kalbi.. yaşamıyor küçüğüm doktor alalım dedi Ben beklemek istedim kesesi bozulmamış çünkü.. ruhum çok dar geliyor bugün bana.. affedin nolur.. merak ettiniz hakkınızı helal edin..
Canım benim gerçekten çok üzüldüm acaba bi doktora daha gitsen mi karar vermeden sonradan pişman olmamak için.. Ama hep ne dedik Rabbim kaldırabileceğimiz kadar yük verir sırtımıza sonuç ne olursa olsun sen güçlü bir kadınsın herşeyden önce bir annesin bunu da atlatacaksın canım çok şükür ki hamile kalabiliyorsun bu bile ne kadar önemli.. İnşallah senin için yeni kapılar açar Rabbim bugünleri unutturur

Bnde şükür iyi ablcm

Allahm yarabbim sakinoş ya :)) olsn cinsiyetini önmli deil kuzu kimisi zor gösteriyo sağlıklı olsnda bu arada miden nasıl düzeldn mi sen ya

İyiyz nazoo sen naslsn bakim

Daim olsun cnm hamdolsun bende agrılar dısında iyiyim

Rabbim hayırlısını nasip etsin cnm..Cok kötü bi durum ama bunda da vardır bi hayır..baska bi dr daha görün istersen..

canım maşallah kuzuna sağlık haberlerini alalım inşallah benim içinden erkek geçiyor sakine senin kuzu için sağlıkla gelsin kuzum
Amin canım önemli olan sağlığı tabi, ama bilmiyorum şimdi gittiğimde ne derlerse yine inanamam valla, arka arkaya aynı şeyi söylesinler ancak o zman inannacam

P pastadelisi @Ss

Canım merak ettim ikili test falan yaptırdın mı sen
Yok canım yaptırmadım, bence bi anlamı yok, aldırmayın düşğnmiyorsan yapılmasına gerek yok o zman dedi doktorda. Çünkü test sonucuna göre yapılacak hiç bişey yokmuş aldırmak dışında. Bende o yüzden yaptırmadım. Rabbim inşallah sağlıklı bi şekilde kucaklarımıza almayı nasip etsin

Kuzumm ne desek ne söylesek şu an boş sana biliyorum. Ama sen çok güçlü birisin ve eminim ki hayırlısının böyle olduğunu bilecek inançta bi insansın. İlla ki çook zor bi durum, Rabbim en güzelini nasip etsin. Yaaa inan ne yazacam bilmiyorum, çünkü böyle beklemiyordum, hep olumlu düşünceler vardı seninle ilgili. Ama biz hayırlısını bilmiyoruz tabi. Yine de tek doktorla kalma canım

Çatlatma iğnesi mi oldun sen canım

Canım benim zor bir durum Allah ım sabrını ve gücünü arttırsın inşallah. Sen yine de başka bir doktora da görün istersen. Allah büyük.

ardemir Canım inan çok üzüldüm bugün ki sessizlikten sonra bu haber üzdü. İnşallah kötü bişey yoktur dedim durdum. Rabbim yardım etsin inşallah çok zor ya ben de 10 gün sonra kalp atışı için gidicem. Korkuyorum çok. 8.haftaya kadar beklenmesi lazım diyorlar sen biraz daha beklesen canım Rabbim belki bir mucize verir.

Evet canım çatlatma iğnesi oldum ovitrelle. Daha önce chrone diye başka bir çatlatma iğnesi oluyordum onda hiçbirşey hissetmiyordum da bu defa çok zor oldu.
O iğne bende de şişlik göğüs hassasiyeti halsizlik bulantı yaptı canım klomende kötü etti beni iki ay kullandım bende kafamı kaldıramıyordum

O iğne bende de şişlik göğüs hassasiyeti halsizlik bulantı yaptı canım klomende kötü etti beni iki ay kullandım bende kafamı kaldıramıyordum
Peki ne kadar zamanda geçiyordu canım? Hergün zor geçiyor. Bilmiyorum bugün gitsem mi doktora yoksa dayanmaya mı çalışsam

Günaydınlarr hanımlar

ardemir ne diyeceğimi bilemeyorum çok beklenen ve özlenen bir bebeğin hakkında bu haberi almak senin için ne kadar zor anlayabiliyorum ama sen inançlı ve güçlü bir kadınsın sen neler yaşadın bunuda atlatacaksın ama çok zor yaşadığın biliyorum allah sana bu yaşadıklarını unutturacak güzellikler görmeyi nasip etsin. üzüntünü en derinden payşalıyorum ama herşeyden önce senin ve eşinin sağlığı bunu unutma druna güvendiğini biliyorum ama bir başka drdan görüş alsan ne dersin dr ne dedi sana canım. Çok geçmiş olsun çokkk üzgünüm

Canım benim çok üzüldüm kendi yaşadıklarım aklıma geldi çok zor gerçekten Allahim sabır versin inşallah. Beklemek zor ama bekle canım ben kese bozulup etrafında kanama oluncaya kadar bekledim. Rabbim o mucizelerinden birini nasip eder küçüğünün kalbi atar inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…