- Konu Sahibi Deli_manya
-
- #3.721
Gün sayma canım gün sayarsan geçmek bilmez sen bol su iç sık idrara çıkmak şişliği hafifletir bide sade maden suyuda içebilirsin şişliğe iyi geliyor göğüsteki hassasiyet benim adetle biraz rahatlıyordu ki notmalinde göğüs hassasiyetim çok fazla olmaz bende özellikle uclar çok kötüydüBugün 6. Günüm iğneden sonraki.resmen gün sayıyorum.yarın 1 hafta olacak belki biraz rahatlarım.
Hamdolsun iyiyim cbm sen nasılsın..Günaydn nazocm naslsn.
aynı dualarımda aynı düşüncelerdeyim rabbim hepimize hayırlısı ile nasip etsin inşallahcanım ablacım hep dualarımdasınız inş herşey sorunsuz geçer de meleğine kavuşursun kendim için ne kadar istiyorsam aynı sizin içinde diliyorum Allahtan..bana gelince nasip beklentim yok, artık kendimi dinlemiyorum en azından bu ay için böyle oldu..adetle aşılamaya başlıycaz tekrar, planımız bu yönde..
maşallah paşama sağlıkla gelsin canımHamdolsun iyiyim cbm sen nasılsın..
Bugün kontrolüm vardı cok şükür hersey yolunda...
Bolbol gazım varmış..bu gaz olayına be iyi gelir ki
Amin canım amin inan çok sevindim..Rabbim ne büyük istediği zaman önünde hiç bişey duramıyor o yüzden hiç kafaya takmamak lazım aslında..
canım bakıldı ise ben bilmiyorum kendi adıma ama tsh ilk kez bu kadar yüksek çıktı benim
usg ne için sen ilaç kullanıyormusun bunun için hangi bölüme gidiyorsun
Canım prolaktin de yüksek biraz. 26 küsür son sınırı. Ben de vardı prolaktin yüksekliği doktor ilaç vermişti düştü onu kullanınca. Ve adetlerim düzene girdi.
endokrin uzmanına gidiyorum ablacım. her sabah kahvaltıdan en az yarım saat önce ilacımı alıyorum. Triodde nodül var mı ve homojenize görünüş var mı şekil boyutları vs bunlar için ultrason isteyebilir endokrin.randevu alırsın ondancanım bakıldı ise ben bilmiyorum kendi adıma ama tsh ilk kez bu kadar yüksek çıktı benim
usg ne için sen ilaç kullanıyormusun bunun için hangi bölüme gidiyorsun
canım sen anlıyormusun benim adet düzensizliğim hiç yok hep 28-29 günde bir adet olurum
sende hastanedemi çalışıyormusun
randevu aldım görüneceğim canım pazartesine en erken randevu buldum bakalım ne diyecekendokrin uzmanına gidiyorum ablacım. her sabah kahvaltıdan en az yarım saat önce ilacımı alıyorum. Triodde nodül var mı ve homojenize görünüş var mı şekil boyutları vs bunlar için ultrason isteyebilir endokrin.randevu alırsın ondan
Doktora 12. Günden sonra gidebilirim diye gün sayıyorum yoksa gebelikten yana çok ümidim yok. Ama belkide gerek kalmaz şişlikler giderse hayırlısı bakalım bekliyoruz.Gün sayma canım gün sayarsan geçmek bilmez sen bol su iç sık idrara çıkmak şişliği hafifletir bide sade maden suyuda içebilirsin şişliğe iyi geliyor göğüsteki hassasiyet benim adetle biraz rahatlıyordu ki notmalinde göğüs hassasiyetim çok fazla olmaz bende özellikle uclar çok kötüydü
maşallah paşama sağlıkla gelsin canım
Ümidini yitirme canım umut etmedende olmaz ben her anlamda diyorum güne takılınca geçmek bilmiyor yaşadım ilk ay zaman geçmedi sonraki ay tınlamadım tamam tutmadı ama enazından zaman geçti sıkıntıda olunca ne zaman bitecek diye sayıp düşünüp duruyor insanDoktora 12. Günden sonra gidebilirim diye gün sayıyorum yoksa gebelikten yana çok ümidim yok. Ama belkide gerek kalmaz şişlikler giderse hayırlısı bakalım bekliyoruz.
Cuma günü kuzumu alıyorlar gelişimi tamamen durmuş ne yazık ki.. bugün başka bir hoca gördü.. çok üzgünüm.. çok..
Allah ım sabrını arttırsın güç kuvvet versin inşallah. Dualarımızdasın canım.Cuma günü kuzumu alıyorlar gelişimi tamamen durmuş ne yazık ki.. bugün başka bir hoca gördü.. çok üzgünüm.. çok..
Cuma günü kuzumu alıyorlar gelişimi tamamen durmuş ne yazık ki.. bugün başka bir hoca gördü.. çok üzgünüm.. çok..
cnm Allah sabır versin size.. çok zor bir durum.. Allah tekrarını yaşatmasın.. tez zamanda yüzünüzü güldürsün inşallah...Cuma günü kuzumu alıyorlar gelişimi tamamen durmuş ne yazık ki.. bugün başka bir hoca gördü.. çok üzgünüm.. çok..
Söyleyecek hiçbişey bulamıyorum inan, çoook üzgünüm çoookk. Elbet bunda da var bir hayır, biz herzaman yanındayız, Rabbim en güzelini nasip etsin inşallahCuma günü kuzumu alıyorlar gelişimi tamamen durmuş ne yazık ki.. bugün başka bir hoca gördü.. çok üzgünüm.. çok..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?