2017 Yılı Hasretle ve Duayla Beklenen Bebekler için Bi Aradayız :)

Bugün 6. Günüm iğneden sonraki.resmen gün sayıyorum.yarın 1 hafta olacak belki biraz rahatlarım.
Gün sayma canım gün sayarsan geçmek bilmez sen bol su iç sık idrara çıkmak şişliği hafifletir bide sade maden suyuda içebilirsin şişliğe iyi geliyor göğüsteki hassasiyet benim adetle biraz rahatlıyordu ki notmalinde göğüs hassasiyetim çok fazla olmaz bende özellikle uclar çok kötüydü

aynı dualarımda aynı düşüncelerdeyim rabbim hepimize hayırlısı ile nasip etsin inşallah

canım bakıldı ise ben bilmiyorum kendi adıma ama tsh ilk kez bu kadar yüksek çıktı benim
usg ne için sen ilaç kullanıyormusun bunun için hangi bölüme gidiyorsun

Canım prolaktin de yüksek biraz. 26 küsür son sınırı. Ben de vardı prolaktin yüksekliği doktor ilaç vermişti düştü onu kullanınca. Ve adetlerim düzene girdi.

Canım prolaktin de yüksek biraz. 26 küsür son sınırı. Ben de vardı prolaktin yüksekliği doktor ilaç vermişti düştü onu kullanınca. Ve adetlerim düzene girdi.

canım sen anlıyormusun benim adet düzensizliğim hiç yok hep 28-29 günde bir adet olurum
sende hastanedemi çalışıyormusun

canım bakıldı ise ben bilmiyorum kendi adıma ama tsh ilk kez bu kadar yüksek çıktı benim
usg ne için sen ilaç kullanıyormusun bunun için hangi bölüme gidiyorsun
endokrin uzmanına gidiyorum ablacım. her sabah kahvaltıdan en az yarım saat önce ilacımı alıyorum. Triodde nodül var mı ve homojenize görünüş var mı şekil boyutları vs bunlar için ultrason isteyebilir endokrin.randevu alırsın ondan

canım sen anlıyormusun benim adet düzensizliğim hiç yok hep 28-29 günde bir adet olurum
sende hastanedemi çalışıyormusun

Canım hastanede çalışmadım ama gidip gelirken ve araştıra araştıra öğrendim baya şey. Prolaktin yüksekliği de gebeliğe engel oluyor süt hormonun o. Bende düzensizliğe sebep olmuştu herkes de aynı olcak diye bişey yok ama düşmesi iyi olur vücut kendini hamile gibi algılıyor hani eskiler der ya süt korur diye o hesap.

randevu aldım görüneceğim canım pazartesine en erken randevu buldum bakalım ne diyecek

Doktora 12. Günden sonra gidebilirim diye gün sayıyorum yoksa gebelikten yana çok ümidim yok. Ama belkide gerek kalmaz şişlikler giderse hayırlısı bakalım bekliyoruz.

Doktora 12. Günden sonra gidebilirim diye gün sayıyorum yoksa gebelikten yana çok ümidim yok. Ama belkide gerek kalmaz şişlikler giderse hayırlısı bakalım bekliyoruz.
Ümidini yitirme canım umut etmedende olmaz ben her anlamda diyorum güne takılınca geçmek bilmiyor yaşadım ilk ay zaman geçmedi sonraki ay tınlamadım tamam tutmadı ama enazından zaman geçti sıkıntıda olunca ne zaman bitecek diye sayıp düşünüp duruyor insan

Kızlar iyi akşamlar ardemir bugünde hiç girmemiş, dünden beri aklım onda, gece bile uyanıp aklıma düştü. Numarası olan, özelden görüşüyordınuz yaa WhatsApp dan, nasıl iyi mi, bişey söyleyin yaa çok merak ediyorum

Cuma günü kuzumu alıyorlar gelişimi tamamen durmuş ne yazık ki.. bugün başka bir hoca gördü.. çok üzgünüm.. çok..

Cuma günü kuzumu alıyorlar gelişimi tamamen durmuş ne yazık ki.. bugün başka bir hoca gördü.. çok üzgünüm.. çok..

Canım belki bişey yazmışsındır diye yatmadan bakmak istedim. Çok üzüldüm şuan. Rabbim tekrarını yaşatmasın çok güzel bir kalbin var çünkü. Bu durumda ne denir ne iyi gelir bilemiyorum insanın boğazı düğümleniyor. Ama şunu bilki dualarımızdasın. Bunda da vardır bir hayır Rabbim daha güzelini nasip edecek inşallah. Seni sevdiğimizi unutma olur mu?

canım ne diyeceğimi inan bilemiyorum sözün bittiği noktadayım... özlemle istenilen bir bebekti rabbim inşallah sağlıkla tekrarını nasip eder sağlıkla inşallah. seni seviyorum kardeşim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…