2017 Yılı Hasretle ve Duayla Beklenen Bebekler için Bi Aradayız :)

Fulişim günaydn neden canını sıkıyosun tedavisi olan bişey şükür ki sen ne zamn vermştn ki bu tahlili

CANIM YAA ANNEM FULİŞİM DER BANA O KADAR İYİ GELDİKİ BU HİTABI DUYMAK BANA ALLAH RAZI OLSUN ARKADAŞIM

DÜN VERDİM CANIM TSH VE ONA BAĞLI TROİD HORMONLARI ADET GÜNÜNDEN ÖNCE HER ZAMAN BAKILIYORMUŞ CANIM SEN HASTANEDE İDİN DİMİ BENİM SONUÇLARI GÖSTERECEĞİN BİRİLERİ VARMI

Ayyy yerim seni ben bundan snra hep derim sana Fulişim diyee :)))
Olur abla yani k doğmcu yok ama tsh falan g.cerrahiye gösteririm

canım sen nasılsın tedavi için yol haritası belirledin mi arkadaşım
bu ay görüşmeye gitmeye düşünüyorum aşılama için. birde eşimin tedavi yarım kaldı onun durumun netleşmesini bekleyeceğim abla.. tüp bebeği yıl sonuna doğru düşünüyorum nasip bakalım.. yoruldum kendimi takip etmekten doktora gitmekten...

Amin canım amin inan çok sevindim..Rabbim ne büyük istediği zaman önünde hiç bişey duramıyor o yüzden hiç kafaya takmamak lazım aslında..

uzun bir süreçmiş hiç bilgim yok aslında tüp bebekle ilgili hayırlısıyla sonuçlanır abla inş onun olma olasılığı daha yüksek tabi..mahsuru yoksa toplam ne kadar maliyeti olacak size ..
ben iyiyim çok şükür izne çıktım kafamı dağıttım geldim acayip hafifim..doktora gitmedim bu ay hiç bişey yapmadım da..bir hafta var adete tabi gününde gelirse ilaç kullanadığım için gecikebilir öyle yani adet olursam başlıycam doktora yine..

inşallah hayırlı haberlerini alırız canım

burcu seninde troid sorunu vardı dimi yanlış hatırlıyorum

Canım ilaçla kontrol altına alırlar tüp bebek öncesi diye düşünüyorum. Gönlünü ferah tut canım.

inşallah canım arkadaşlar ile görüştüm 40 yaş ve üstü gebelik isteyenler sayfasında çoğunun buna benzer sorunları varmış ilaçla kontrol altına alınıyormuş bunu duymak rahatlattı

Sen nasıl oldun canım

Ayyy yerim seni ben bundan snra hep derim sana Fulişim diyee :)))
Olur abla yani k doğmcu yok ama tsh falan g.cerrahiye gösteririm

canım benim güzel arkadaşım çok duygusalım vallahi gözler doldu
canım benim değerler şunlar

TSH 4,6
ANTİ TPO 186,7 REFERANS ARALIĞINDA EN YÜKSEK 34 DİYOR
PROLOKTİN 36,4
ANTİ TG 226 BUNUNDA REFERANS ARALIĞI EN YÜKSEK 115 DİYOR

canım istanbul bahçeci fulya da tedavi yapılıyor normalde 10bin TLYİ buluyormuş benim operasyonda olacağından 17bini bulacak

iyi olmana sevindim canım. inşallah bebeğin süpriz yapar ve gelir arkadaşım

bu değerlere daha önce bakmadılar mı? aşılama da veya daha önceki kontrollerde. ilaç ile TSH düşer..Anti Tpo yüksekliği haşimato olabilir usg de önemli. geçmiş olsun yoluna girer değerler hemen

bu değerlere daha önce bakmadılar mı? aşılama da veya daha önceki kontrollerde. ilaç ile TSH düşer..Anti Tpo yüksekliği haşimato olabilir usg de önemli. geçmiş olsun yoluna girer değerler hemen
canım bakıldı ise ben bilmiyorum kendi adıma ama tsh ilk kez bu kadar yüksek çıktı benim
usg ne için sen ilaç kullanıyormusun bunun için hangi bölüme gidiyorsun

canım istanbul bahçeci fulya da tedavi yapılıyor normalde 10bin TLYİ buluyormuş benim operasyonda olacağından 17bini bulacak

iyi olmana sevindim canım. inşallah bebeğin süpriz yapar ve gelir arkadaşım

canım ablacım hep dualarımdasınız inş herşey sorunsuz geçer de meleğine kavuşursun kendim için ne kadar istiyorsam aynı sizin içinde diliyorum Allahtan..bana gelince nasip beklentim yok, artık kendimi dinlemiyorum en azından bu ay için böyle oldu..adetle aşılamaya başlıycaz tekrar, planımız bu yönde..

Malesef aynı günleri çok zor geçiriyorum 12 günün dolmasını bekliyorum doktora gitmek için. Tabi dayanabilirsem.

Canım adet olduktan sonra rahatlıyordum ben ilacın etkisi grçince rahatlıyorsun ama bir haftaya kadar daha bi hafifler inşallah şimdiye göre
Bugün 6. Günüm iğneden sonraki.resmen gün sayıyorum.yarın 1 hafta olacak belki biraz rahatlarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…