- 20 Mart 2017
- 2.492
- 2.801
- 83
- 32
- Konu Sahibi Deli_manya
-
- #3.701
canım ben az önce çıkan hormon tahlillerine baktın troid hormonları yüksek çıkmış canım sıkıldı
Fulişim günaydn neden canını sıkıyosun tedavisi olan bişey şükür ki sen ne zamn vermştn ki bu tahlili
CANIM YAA ANNEM FULİŞİM DER BANA O KADAR İYİ GELDİKİ BU HİTABI DUYMAK BANA ALLAH RAZI OLSUN ARKADAŞIM
DÜN VERDİM CANIM TSH VE ONA BAĞLI TROİD HORMONLARI ADET GÜNÜNDEN ÖNCE HER ZAMAN BAKILIYORMUŞ CANIM SEN HASTANEDE İDİN DİMİ BENİM SONUÇLARI GÖSTERECEĞİN BİRİLERİ VARMI
bu ay görüşmeye gitmeye düşünüyorum aşılama için. birde eşimin tedavi yarım kaldı onun durumun netleşmesini bekleyeceğim abla.. tüp bebeği yıl sonuna doğru düşünüyorum nasip bakalım.. yoruldum kendimi takip etmekten doktora gitmekten...canım sen nasılsın tedavi için yol haritası belirledin mi arkadaşım
Canım ilaçla kontrol altına alırlar tüp bebek öncesi diye düşünüyorum. Gönlünü ferah tut canım.canım ben az önce çıkan hormon tahlillerine baktın troid hormonları yüksek çıkmış canım sıkıldı
Amin inşallah canım evet hamileyim. Doktor akışına bırakmıştı kendiliğinden oldu canım mucize gibiydi çünkü bu ay yumurtlama zamanı başka bir doktora gitmiştim baktırmaya yumurta ne alemde diye bana yumurtan yok demişti. Hamile olmam mucize gibi oldu o yüzden. Rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı da nasip etsin sizlere de nasip etsin inşallah
evet canım tüp bebek sürecine girdik eylül adetimle inşallah hayırlısı ne ise o nasip olsun
benim uzun bir süreç olacak eylülde embriyolar dondurulacak miyon operasyonu olacak
rahim hazır olduıunda transfer olacak canım
senin durum ne tedavi varmı gündemde seni merak ediyordum bende
bu ay görüşmeye gitmeye düşünüyorum aşılama için. birde eşimin tedavi yarım kaldı onun durumun netleşmesini bekleyeceğim abla.. tüp bebeği yıl sonuna doğru düşünüyorum nasip bakalım.. yoruldum kendimi takip etmekten doktora gitmekten...
Canım ilaçla kontrol altına alırlar tüp bebek öncesi diye düşünüyorum. Gönlünü ferah tut canım.
Ayyy yerim seni ben bundan snra hep derim sana Fulişim diyee :)))
Olur abla yani k doğmcu yok ama tsh falan g.cerrahiye gösteririm
canım istanbul bahçeci fulya da tedavi yapılıyor normalde 10bin TLYİ buluyormuş benim operasyonda olacağından 17bini bulacakuzun bir süreçmiş hiç bilgim yok aslında tüp bebekle ilgili hayırlısıyla sonuçlanır abla inş onun olma olasılığı daha yüksek tabi..mahsuru yoksa toplam ne kadar maliyeti olacak size ..
ben iyiyim çok şükür izne çıktım kafamı dağıttım geldim acayip hafifim..doktora gitmedim bu ay hiç bişey yapmadım da..bir hafta var adete tabi gününde gelirse ilaç kullanadığım için gecikebilir öyle yani adet olursam başlıycam doktora yine..
evet haşimato var 10 yıldır ama doktorlar aralığında olduğu için onunla ilgili değildir diyorlar bilmiyorum artık neden olmuyorinşallah hayırlı haberlerini alırız canım
burcu seninde troid sorunu vardı dimi yanlış hatırlıyorum
bu değerlere daha önce bakmadılar mı? aşılama da veya daha önceki kontrollerde. ilaç ile TSH düşer..Anti Tpo yüksekliği haşimato olabilir usg de önemli. geçmiş olsun yoluna girer değerler hemencanım benim güzel arkadaşım çok duygusalım vallahi gözler doldu
canım benim değerler şunlar
TSH 4,6
ANTİ TPO 186,7 REFERANS ARALIĞINDA EN YÜKSEK 34 DİYOR
PROLOKTİN 36,4
ANTİ TG 226 BUNUNDA REFERANS ARALIĞI EN YÜKSEK 115 DİYOR
Canım adet olduktan sonra rahatlıyordum ben ilacın etkisi grçince rahatlıyorsun ama bir haftaya kadar daha bi hafifler inşallah şimdiye görePeki ne kadar zamanda geçiyordu canım? Hergün zor geçiyor. Bilmiyorum bugün gitsem mi doktora yoksa dayanmaya mı çalışsam
Ablacım üzme kendini ilacı var eskisi gibi değil ki tıb ilerledi hallolur normale döner inşallah allah şifa versin canım benimcanım ben az önce çıkan hormon tahlillerine baktın troid hormonları yüksek çıkmış canım sıkıldı
canım bakıldı ise ben bilmiyorum kendi adıma ama tsh ilk kez bu kadar yüksek çıktı benimbu değerlere daha önce bakmadılar mı? aşılama da veya daha önceki kontrollerde. ilaç ile TSH düşer..Anti Tpo yüksekliği haşimato olabilir usg de önemli. geçmiş olsun yoluna girer değerler hemen
canım istanbul bahçeci fulya da tedavi yapılıyor normalde 10bin TLYİ buluyormuş benim operasyonda olacağından 17bini bulacak
iyi olmana sevindim canım. inşallah bebeğin süpriz yapar ve gelir arkadaşım
Malesef aynı günleri çok zor geçiriyorum 12 günün dolmasını bekliyorum doktora gitmek için. Tabi dayanabilirsem.inşallah canım arkadaşlar ile görüştüm 40 yaş ve üstü gebelik isteyenler sayfasında çoğunun buna benzer sorunları varmış ilaçla kontrol altına alınıyormuş bunu duymak rahatlattı
Sen nasıl oldun canım
Bugün 6. Günüm iğneden sonraki.resmen gün sayıyorum.yarın 1 hafta olacak belki biraz rahatlarım.Canım adet olduktan sonra rahatlıyordum ben ilacın etkisi grçince rahatlıyorsun ama bir haftaya kadar daha bi hafifler inşallah şimdiye göre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?