2017 Yılı Hasretle ve Duayla Beklenen Bebekler için Bi Aradayız :)

inşallah güzel sonuclanır
hersey su gbi akıp gider
senin de mubarek olsun

evet benım adetım 15 eylul
16 eylulde gıdeceğim dr a asılama için yenıden
bugun çakşır kökü suyu aldım aktardan
senin eşin de kullanıyordu değil mi?

abla nasılsın ne zamandır aktif değildim burada tatilden ötürü..bu ay tüp bebeğe başlıyormuşsun sanırım hadi bakalım hayırlısı olsun süreç kolayca geçsin sonu olumlu olsun inşallah

evet canım tüp bebek sürecine girdik eylül adetimle inşallah hayırlısı ne ise o nasip olsun
benim uzun bir süreç olacak eylülde embriyolar dondurulacak miyon operasyonu olacak
rahim hazır olduıunda transfer olacak canım

senin durum ne tedavi varmı gündemde seni merak ediyordum bende

Merhabalar hanımlar
sayfa yeniden canlanmış izinler bitince

arzudan ardemir den haber varmı çok merak ediyorum onu inşallah hayırlı haberler ile gelir

MeLMuR_2016 canım yorma kendini benim oğlumda 5-7 haftalar arası bordoya dönen lekelenmelerim olurdu progestranı iç düzenli kendini iyi bak allahın izniyle senden de güzel haberler alalım inşallah

canım sen nasılsın tedavi için yol haritası belirledin mi arkadaşım

canım hamile misin çok sevindim Allahım tamamına erdirsin..ne zamandır giremiyordum şimdi gördüm tedavi görüyor muydun sen

Amin inşallah canım evet hamileyim. Doktor akışına bırakmıştı kendiliğinden oldu canım mucize gibiydi çünkü bu ay yumurtlama zamanı başka bir doktora gitmiştim baktırmaya yumurta ne alemde diye bana yumurtan yok demişti. Hamile olmam mucize gibi oldu o yüzden. Rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı da nasip etsin sizlere de nasip etsin inşallah

allah razı olsun

benimde 13 eylül erken yumurtladım bu ay yine adetlerimiz yakın :)
canım kullanıyor benim eşim bu ay hep içti
sende hayıt suyu içtim adetin 15. gününe kadar içiliyormuş bende 14. gün bıraktım tüp bebek öncesi takviye olsun diye

tüp bebek asaması aşılamadan daha uzun mu sürüyor
yolbasına kadar sonuclanır demişsin
bir aylık döönem içinde yapılıp sonuclanmıyor sanırım

Amin canım ya inşallah öyle stresliyim ki rahatlamaya ihtiyacım var. Galiba biraz kafamı dağıtmam lazım. Arzu'yu da merak ettim çok.

tüp bebek asaması aşılamadan daha uzun mu sürüyor
yolbasına kadar sonuclanır demişsin
bir aylık döönem içinde yapılıp sonuclanmıyor sanırım
canım benim miyon operasyonuda olacak ya transfer hemen olmayacak onun için öyle dedim
rahim operasyon sonrası ne zaman hazır olursa o zaman transfer olacak
yoksa aşılama ile süreleri hemen hemen aynı aşılama yapılan gün yumurtalar toplanıyor
döllenen yumurta 2-3 gün içinde rahim hazırolduığunda transfer oluyor 12. gün test günü oluyor tüp bebekte

Amin canım ya inşallah öyle stresliyim ki rahatlamaya ihtiyacım var. Galiba biraz kafamı dağıtmam lazım. Arzu'yu da merak ettim çok.
relaks ol güzel düşün güzel olsun ben hep oğlumla konuştum o dönemde beni bırakma oğlum diye :)

ardemir arzuyu bende merak ediyorum

hım şimdi anladım :)

P pastadelisi @Ss
Canım merak ettim ikili test falan yaptırdın mı sen

Benim 4 haftalıkken lekelenme oldu aradan 3-4 günngeçti bu sefer taze kırmızı kan geldi koştur koştur hastaneye gittim acilde progesterın iğne yaptılar ve düzenli ilacını içiyorum çok şükür bi daha olmadı ama benimkide beni çok korkuttu.. Endişe etme bunlar hamileliğin kanunu gibi

Sağol canım ya aynen yaşayanlar bahsettikçe ben de rahatlıyorum.

canım bende hiç öyle olumsuz bir etkisi olmamıştı inşallah hayırlı haberlerini alırız inşallah
Valla o kadar fenayım ki hergün gitsem mi acaba doktora diyorum ama gitsem ne yapacak deyip sabrediyorum. Bayramı evde yatarak geçirdim resmen. Yemeği zorla yapıyorum. Belim koptu kopacak, karnım patlayacak, göğüsler desen değemiyorum hele wc den hiç çıkamıyorum 10 dk da bir gidiyorum. İğnenin etkisi 12 gün de filan geçerse diye dayanmaya çalışıyorum. Aman k.bakma canım 1 dokun bin ah işit modundayım resmen nasıl geçecek günler bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…