- 11 Nisan 2017
- 5.857
- 7.961
- 118
- Konu Sahibi Deli_manya
-
- #3.661
inşallah güzel sonuclanıriyiyim canım görmedim bende seni merak ediyordum
gittik canım dr eylülde yumurtaları toplayıp embriyoları donduracak
sonra miyon için operasyon rahim hazır olduğunda da transfer biraz süreç sürecek yılbaşına kadar sonuçlanır diye umid ediyorum
Seninde geçmiş bayramın mübarek olsun sen nasılsın aşılama yapıyormusun bu ay
abla nasılsın ne zamandır aktif değildim burada tatilden ötürü..bu ay tüp bebeğe başlıyormuşsun sanırım hadi bakalım hayırlısı olsun süreç kolayca geçsin sonu olumlu olsun inşallah
Günaydın kızlar.. memleketten döndük iş başı yaptık...giremedim geçmiş bayramınız kutlu olsun Allah yenilerine erdirsin inşallah.. Çatlatma iğnesinin 14.günü adet oldum hayırlısı bakalım çabalamaya devam :)
Günaydın kızlar. Çatlatma iğnesinden bu yana resmen ben ben değilim. Karnım patlayacak gibi bugün 5. Gün.
canım hamile misin çok sevindim Allahım tamamına erdirsin..ne zamandır giremiyordum şimdi gördüm tedavi görüyor muydun sen
İyiyim kuzu sen nasılsınGünaydın, nasılsın canım
allah razı olsuninşallah güzel sonuclanır
hersey su gbi akıp gider
senin de mubarek olsun
evet benım adetım 15 eylul
16 eylulde gıdeceğim dr a asılama için yenıden
bugun çakşır kökü suyu aldım aktardan
senin eşin de kullanıyordu değil mi?
tüp bebek asaması aşılamadan daha uzun mu sürüyorallah razı olsun
benimde 13 eylül erken yumurtladım bu ay yine adetlerimiz yakın :)
canım kullanıyor benim eşim bu ay hep içti
sende hayıt suyu içtim adetin 15. gününe kadar içiliyormuş bende 14. gün bıraktım tüp bebek öncesi takviye olsun diye
Merhabalar hanımlar
sayfa yeniden canlanmış izinler bitince
arzudanardemir den haber varmı çok merak ediyorum onu inşallah hayırlı haberler ile gelir
MeLMuR_2016 canım yorma kendini benim oğlumda 5-7 haftalar arası bordoya dönen lekelenmelerim olurdu progestranı iç düzenli kendini iyi bak allahın izniyle senden de güzel haberler alalım inşallah
canım benim miyon operasyonuda olacak ya transfer hemen olmayacak onun için öyle dedimtüp bebek asaması aşılamadan daha uzun mu sürüyor
yolbasına kadar sonuclanır demişsin
bir aylık döönem içinde yapılıp sonuclanmıyor sanırım
relaks ol güzel düşün güzel olsun ben hep oğlumla konuştum o dönemde beni bırakma oğlum diye :)Amin canım ya inşallah öyle stresliyim ki rahatlamaya ihtiyacım var. Galiba biraz kafamı dağıtmam lazım. Arzu'yu da merak ettim çok.
hım şimdi anladım :)canım benim miyon operasyonuda olacak ya transfer hemen olmayacak onun için öyle dedim
rahim operasyon sonrası ne zaman hazır olursa o zaman transfer olacak
yoksa aşılama ile süreleri hemen hemen aynı aşılama yapılan gün yumurtalar toplanıyor
döllenen yumurta 2-3 gün içinde rahim hazırolduığunda transfer oluyor 12. gün test günü oluyor tüp bebekte
relaks ol güzel düşün güzel olsun ben hep oğlumla konuştum o dönemde beni bırakma oğlum diye :)
ardemir arzuyu bende merak ediyorum
Canım merak ettim ikili test falan yaptırdın mı senKızlar nasılsınız, ben şimdi doktordan geldim yine, cinsiyet yine belli değil. Bundan 1 ay önce acile gitmiştim hani oradaki doktor %80 erkek demişti hatırlarsınız, bugün gittim doktorum izinli biliyorum ama eşimde işbaşı yapmadan gelmek istedi o yüzden gittik. Nöbetçi olarak dalga bey varmış. Neyse muayeneye girdik. Çok şükür bi sıkıntı yok. Yanlız doktor beni çok panik gördü ne bu g halin dedi. Ben ve paniklik bilirsiniz beni hiççç panik değilimdir halbukicinsiyet göremiyorum dedi. Çünkü bebekler normalde rahmin alt duvarı ya da tan tarafında durur, o zaman aşağıdan bakarız dedi. Ama sizin ki üst duvara dönmüş yani alttan bakmak imkansız dedi. Biraz uğraştı falan dönmedi. Yani öyle olunca bebeğin eşi kapatıyorum bacak arasını. Yani yandan kemik yapısına göre kız gibi dedi.ama yine de yanılma payım var dedi. Çünkü yandan erkekte olsa bacaktan gözükmez dedi. Yani anlayacağınız bizin işler iyice karıştı. Ne işin var rahmin üst duvarında millet gibi dursana olman gereken yerde yine de çok şükür bu günleri gördüm, doktora da dedim hala inanamıyorum hala korkuyla geliyorum hala kanama vear mı diye kontrol ediyorum hergün kaç defa dedim. Biraz rahatlattı beni sağolsun.rabbim isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın, tüm kalbimle istiyorum bunu.
Benim 4 haftalıkken lekelenme oldu aradan 3-4 günngeçti bu sefer taze kırmızı kan geldi koştur koştur hastaneye gittim acilde progesterın iğne yaptılar ve düzenli ilacını içiyorum çok şükür bi daha olmadı ama benimkide beni çok korkuttu.. Endişe etme bunlar hamileliğin kanunu gibiAmin inşallah canım evet hamileyim. Doktor akışına bırakmıştı kendiliğinden oldu canım mucize gibiydi çünkü bu ay yumurtlama zamanı başka bir doktora gitmiştim baktırmaya yumurta ne alemde diye bana yumurtan yok demişti. Hamile olmam mucize gibi oldu o yüzden. Rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı da nasip etsin sizlere de nasip etsin inşallah
Benim 4 haftalıkken lekelenme oldu aradan 3-4 günngeçti bu sefer taze kırmızı kan geldi koştur koştur hastaneye gittim acilde progesterın iğne yaptılar ve düzenli ilacını içiyorum çok şükür bi daha olmadı ama benimkide beni çok korkuttu.. Endişe etme bunlar hamileliğin kanunu gibi
Valla o kadar fenayım ki hergün gitsem mi acaba doktora diyorum ama gitsem ne yapacak deyip sabrediyorum. Bayramı evde yatarak geçirdim resmen. Yemeği zorla yapıyorum. Belim koptu kopacak, karnım patlayacak, göğüsler desen değemiyorum hele wc den hiç çıkamıyorum 10 dk da bir gidiyorum. İğnenin etkisi 12 gün de filan geçerse diye dayanmaya çalışıyorum. Aman k.bakma canım 1 dokun bin ah işit modundayım resmen nasıl geçecek günler bilmiyorumcanım bende hiç öyle olumsuz bir etkisi olmamıştı inşallah hayırlı haberlerini alırız inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?