2017 Yılı Hasretle ve Duayla Beklenen Bebekler için Bi Aradayız :)

Cuma günü kuzumu alıyorlar gelişimi tamamen durmuş ne yazık ki.. bugün başka bir hoca gördü.. çok üzgünüm.. çok..
Canım benim Allahim sabır versin dayanma gücü versin. Gerçekten çok zor bir durum. Rabbim inşallah daha hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eylesin tez vakitte.

Cuma günü kuzumu alıyorlar gelişimi tamamen durmuş ne yazık ki.. bugün başka bir hoca gördü.. çok üzgünüm.. çok..
Canım Rabbim sabrını bol versin inşallah zor bir durum kürtaja girmek o psikoloji nedir çok iyi bilirim ama bide şöyle düşün sağlıksız bir bebek olup gözünün önünde eriyip gitmesi seni daha çok yaralamaz mı.. Rabbim en kısa sürede eminim bu mutluluğu tekrar yaşatacak

fulya ablacim benimde tsh 5 le basladim tuo bebege 2 ayda normal degerlere geldi ama biraz fazla ugrastim ben gecen cok dustu mesela allaha sukur bu ay normal ama tup bebek doktoru embroyunun bir ara gelisimi durdu dedi cozuldugunde gelismeyebilir dedi bozulabilirmi dedim cok dusuk ihtimal ama gelisimini sordugumda bi durakladi flan genede koyalim dedi sanirim benim buda olamayacak simdi saliyi bekliyorum transfer olucam o gun insaallah olursa

canım ilaç kullanıyormusun peki sen bana dr ilaç yazdı gebelik olursa ilaç dozacı artacak
canım gelişimi durması ne demek çözdürdükten sonra 5. güne gitmesimi istendi
kaçıncı gün emriyosu 3. gün emriyosuna bir işlem yapılmadığı sürece çözüldüğünde bozulma olmaz onların bir hatası olmadığı sürece
ben bazen duyuyorum 3. gün emriyorusu çözdürdükten sonra 5. güne gitmesi için işlem görüyormuş ben olsam 3. günde kalmasını 5. güne gitmesini istemezdim canım

olumsuz düşünme canım inşallah olumlu olur güzel düşün rabbimin mucizesi eksik etmesin inşallah

ablam 5. gune gitmeyecek bi saatte gelisimi durmus o yuzden doktor cozuldugunde gelismeyebilir dedi bide gelisimi yavas oldugu icin kalitesiz diye geciyor sanirim pazartesi aksam cozdurecekler sali trasnfer olucam allahin izniyle yaaa bana dua edin gelisimi cok cok iyi olsun cozuldugunde sen nerd3 yaptiriyorsun bende ismsiden basladim yer bakmaya istanbulami ankarayami gitsem bilemedim yaaa

İnşallah şu mübarek vakit hürmetine Rabbim kavuştursun evladına ve herşey gönlünce olsun canım

canım inşallah sana sıkı sıkı tutunur
ben istahbul bahçecide tedaviye başladım

ardemir nasılsın canım seni merak ediyorum allah yar ve yardımcın olsun tez zamanda rabbim sağlıklı ve hayırlı bir gebelik nasip etsin inşallah

amin amin arkadaşım. rabbim öncelikle arzuya sonrasında da tüm arkadaşların yar ve yardımcısı olsun yüzünü güldürsün inşallah

D Deli_manya nerdesin canım görünmüyorsun iyimisin

Fulişim napıym ya tabiki arzu ablann durm beni üzdü birde tatil dönüşü eve geldim iki aydr da rahatszm ya kopmuştm evden falan iyice biras düzelince adapte olmaya çalşıyorm toparlıyorm evi ocağı.iş yeride yoğn falan.senn tahlilleride soramadm doktor gtmş izne.
Sen naslsn ne alemdesn Troid işini ne yaptn

hiç sorma bende çok üzüldüm allah ona ve eşine sağlık versin rabbim tekrarını nasip etsin sağlıkla inşallah
önemli değil canım benim tüp bebek dr aradı konuştuk canım ilaç başlattı transfere kadar iner o merak etme yumurta toplama için engel değil bu dedi ömür boyu bu ilacı kullanacakmışım endekrolojiyede görünmemi kendisinin yazdığı ilacı göstermemi istedi. gebelik oluncada ilaç arttırılacakmış canım

sende kendine dikkat et yorma canım

Oh oh hadi fulişm inşallah bak var tedvisi şükür herşey yolunda gider inşallah ablacm.Yok kndimi yormuyom abla ufak tefek işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…