- 28 Mayıs 2012
- 3.972
- 2.656
- 373
- Konu Sahibi Deli_manya
-
- #3.761
Bununla geçmiş olsun canım Rabbim bunu aratacak Acı yaşatmasın.. Kendine dikkat et artık enfeksiyon olayına ve bol bol istirahat et. İnş bu günleri unutacaksın Rabbim cennetinde kavuştursun yavruna ben öyle inanıp içimi rahatlatmıştım inşallah orda göreceğim yavrumu diyeKızlar evime geldim şimdi.. tahliye edildi bebeğim ama şükürler olsun iyiyim.. Tek tek hepinizi öpüyorum Allah sizlerin ve ailemin yokluğunu göstermesin bana.. dualarınızla ayaktayım.. Allah bin kere razı olsun hepinizden.. çocuğunuzdan eşinizden yana mükafatlandırsın sizi.. Hepinizi çok seviyorum..
Rabbim bir daha yaşatmasın inşallah canım. Ve en kısa zamanda hayırlı sağlıklı bir bebekle müjdelesin inşallah.Kızlar evime geldim şimdi.. tahliye edildi bebeğim ama şükürler olsun iyiyim.. Tek tek hepinizi öpüyorum Allah sizlerin ve ailemin yokluğunu göstermesin bana.. dualarınızla ayaktayım.. Allah bin kere razı olsun hepinizden.. çocuğunuzdan eşinizden yana mükafatlandırsın sizi.. Hepinizi çok seviyorum..
Boşuna sana melek ablam demiyorum senin varlığına da binlerce kez şükürler olsun inşallah son üzülmen olsun ablam seni seviyorumKızlar evime geldim şimdi.. tahliye edildi bebeğim ama şükürler olsun iyiyim.. Tek tek hepinizi öpüyorum Allah sizlerin ve ailemin yokluğunu göstermesin bana.. dualarınızla ayaktayım.. Allah bin kere razı olsun hepinizden.. çocuğunuzdan eşinizden yana mükafatlandırsın sizi.. Hepinizi çok seviyorum..
Canım üzülme her üzüntüden sonra bir ferahlık vardır inşaallah fazla Zaman geçmeden yeniden hamile kalırsın bebeğini kucağına alırsınKızlar evime geldim şimdi.. tahliye edildi bebeğim ama şükürler olsun iyiyim.. Tek tek hepinizi öpüyorum Allah sizlerin ve ailemin yokluğunu göstermesin bana.. dualarınızla ayaktayım.. Allah bin kere razı olsun hepinizden.. çocuğunuzdan eşinizden yana mükafatlandırsın sizi.. Hepinizi çok seviyorum..
Hayırlı sabahlar canımGünaydın hayırlı sabahlar
İyiyim abla sen napıyorsun nasılsınMerhaba kuzular nasılsınız
Bununla geçmiş olsun canım, Rabbim bir dahayaşatmasın. İnşallah en kısa zamanda, en güzelinş nasip etsin Rabbim. Sen çok güçlü, çokk iyi bi insansın. Rabbim mükafatkandırsın inşaAllahKızlar evime geldim şimdi.. tahliye edildi bebeğim ama şükürler olsun iyiyim.. Tek tek hepinizi öpüyorum Allah sizlerin ve ailemin yokluğunu göstermesin bana.. dualarınızla ayaktayım.. Allah bin kere razı olsun hepinizden.. çocuğunuzdan eşinizden yana mükafatlandırsın sizi.. Hepinizi çok seviyorum..
İyiyim kuzu misafir iş güç uğraşıyoruz işteİyiyim abla sen napıyorsun nasılsın
Canım özledik seni misafirler il dışından mi baban nasıl olduİyiyim kuzu misafir iş güç uğraşıyoruz işte
Evet ablacım tatilden döndüğümden beri gelen giden eksilmedi kalıcı misafir bide şikayetçi değilimde çok bi uyuyamıyorum adette gelmedi hala sıkıntı yapıyor o zorluyor biraz babam iyi çok şükür köye gittiğim dönem biraz ağrısı vardı geçti çok şükür sen nasılsın ablam ne durumdasın herşey yolunda mı? Bende sizi özledimCanım özledik seni misafirler il dışından mi baban nasıl oldu
Kızlar evime geldim şimdi.. tahliye edildi bebeğim ama şükürler olsun iyiyim.. Tek tek hepinizi öpüyorum Allah sizlerin ve ailemin yokluğunu göstermesin bana.. dualarınızla ayaktayım.. Allah bin kere razı olsun hepinizden.. çocuğunuzdan eşinizden yana mükafatlandırsın sizi.. Hepinizi çok seviyorum..
Evet canım başlayalım bencede Rabbimin zikrinden başka herşey boşD Deli_manya Canım yeniden zikir sıralaması yapalım diyorum ne diyorsunuz? Herkes yine batlarını yazsın başlasın güzel dua zincirimiz.
Selam arkadaşlar nasılsınız benim köy maceram bitti.geldim çok şükür artık daha fazla girebilirim .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?