2017 Yılı Hasretle ve Duayla Beklenen Bebekler için Bi Aradayız :)

Günaydın kuzular
canım beni sormuşsun geçen mesajında bende troid çıktı tüp bebek merkezinin istediği tahlilleri yaptırdığımda bu gün dahileye gidiyorum orda tekrar bakılacak endekrolojiye gönderir sanırım.

Seninde misafirler varmış kolay gelsin bir tanem, adet olamamışsın kaç gün geçti canım yaa

dr gittin mi

D Deli_manya Canım yeniden zikir sıralaması yapalım diyorum ne diyorsunuz? Herkes yine batlarını yazsın başlasın güzel dua zincirimiz.
Canm inan ben diğer listeyi yeni okumaya başlıyorm anca anca biras kndime geldim.Ama sizler istersenz yapalım listeyi ama benm öncekileri okumam lazm.

İyi sonuçlarla dönersin inşallah ablam evet misafirim var benimde doktor dönüşü beni etiketle olur mu benim sayfa bayağıdır bi sıkıntılı biliyorsun esk mesajların hepsini her zaman göremiyırum maalesef ki 45 gün falan oldu adet söktürücü ilaç başlama zorunda kaldım abla daha dayanamadım yani kötü ediyor

Çok şükür canım toparlamaya çalışıyorum işte.. direniyorum.. sen nasılsın güzelim?

Sağol canım.. sen nasılsın var mı bulantı halsizlik vs?
daha iyi olacaksın yeniden umutlarımız yeşerecek bak gör bizim süreç zorlu ve meşakatli ama güzel olacak allahın izniyle

bende tüp bebek merkezinden istenilen tahlilleri tıp fakultasinde yaptırdım troid sorunu çıktı canım haşimoto rahatsızıyım artık dr öyle dedi ilaç başladı değerlerin düşmesi gerek dedi dr. transfere kadar vakit var düşer dedi.

Bugün devlet hastanesine gittim iç hastalıklarına orda tekrar tahlillerim yenileniyor dr üçte çıkar gel bakalım dedi. d vitamini ve b12yede baktı sağolun anlayacağın cek-up tan geçiyorum

M miyaz gittim canım dr kan verdim cek-uptan geçtim anlayacağın 3te çıkacakmış tekrar yazarım canım,
canım yaa adet olamamakta ne sıkıntı verir tahmin edebiliyorum

Hayırlı günler arkadaşlar soğan kürü yaptım geçen ay adetim erken geldi Ama nasıl bir adet çok kanamam oldu ped yetmedi o kadar soyleyim şimdi bu ay yapiyimmi yapmayım mı bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…