- Konu Sahibi Deli_manya
-
- #3.781
Özlemişim sizi.. hadi izinler tatiller bittiyse dönün gelin konuşalım hepinizden güzel güzel haberler alayım da şifa olsun bana
canım beni sormuşsun geçen mesajında bende troid çıktı tüp bebek merkezinin istediği tahlilleri yaptırdığımda bu gün dahileye gidiyorum orda tekrar bakılacak endekrolojiye gönderir sanırım.Günaydın kuzular
Canm inan ben diğer listeyi yeni okumaya başlıyorm anca anca biras kndime geldim.Ama sizler istersenz yapalım listeyi ama benm öncekileri okumam lazm.D Deli_manya Canım yeniden zikir sıralaması yapalım diyorum ne diyorsunuz? Herkes yine batlarını yazsın başlasın güzel dua zincirimiz.
Özlemişim sizi.. hadi izinler tatiller bittiyse dönün gelin konuşalım hepinizden güzel güzel haberler alayım da
canım nasıl oldunGünaydııınnnn
Günaydın güzellikler güzel bir hafta olsun inşallah
Günaydııınnnn
iyiyim canım sen nasılsın görüşmeyeliGünaydn canlar naslslnz nbrsnz
Bnde şükür fulişim iyiym halsizlkti falan geçiyo şükür günler.kntrole gtcem bu hafta inşallahiyiyim canım sen nasılsın görüşmeyeli
sağlık haberlerini alalım inşallah hamişimBnde şükür fulişim iyiym halsizlkti falan geçiyo şükür günler.kntrole gtcem bu hafta inşallah
İnşallah ablam inşallah hepimznde güzel haberlerini alalım inşallahsağlık haberlerini alalım inşallah hamişim
İyi sonuçlarla dönersin inşallah ablam evet misafirim var benimde doktor dönüşü beni etiketle olur mu benim sayfa bayağıdır bi sıkıntılı biliyorsun esk mesajların hepsini her zaman göremiyırum maalesef ki 45 gün falan oldu adet söktürücü ilaç başlama zorunda kaldım abla daha dayanamadım yani kötü ediyorcanım beni sormuşsun geçen mesajında bende troid çıktı tüp bebek merkezinin istediği tahlilleri yaptırdığımda bu gün dahileye gidiyorum orda tekrar bakılacak endekrolojiye gönderir sanırım.
Seninde misafirler varmış kolay gelsin bir tanem, adet olamamışsın kaç gün geçti canım yaa
dr gittin mi
Çok şükür canım toparlamaya çalışıyorum işte.. direniyorum.. sen nasılsın güzelim?canım benim nasılsın bizde seni özledik
Sağol canım.. sen nasılsın var mı bulantı halsizlik vs?
daha iyi olacaksın yeniden umutlarımız yeşerecek bak gör bizim süreç zorlu ve meşakatli ama güzel olacak allahın izniyleÇok şükür canım toparlamaya çalışıyorum işte.. direniyorum.. sen nasılsın güzelim?
Sağol canım.. sen nasılsın var mı bulantı halsizlik vs?
M miyaz gittim canım dr kan verdim cek-uptan geçtim anlayacağın 3te çıkacakmış tekrar yazarım canım,İyi sonuçlarla dönersin inşallah ablam evet misafirim var benimde doktor dönüşü beni etiketle olur mu benim sayfa bayağıdır bi sıkıntılı biliyorsun esk mesajların hepsini her zaman göremiyırum maalesef ki 45 gün falan oldu adet söktürücü ilaç başlama zorunda kaldım abla daha dayanamadım yani kötü ediyor
canım bence yapma normal değil o kadar kanamaHayırlı günler arkadaşlar soğan kürü yaptım geçen ay adetim erken geldi Ama nasıl bir adet çok kanamam oldu ped yetmedi o kadar soyleyim şimdi bu ay yapiyimmi yapmayım mı bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?