- 24 Şubat 2016
- 533
- 623
- 103
- Konu Sahibi Deli_manya
-
- #3.801
Çok şükür canım toparlamaya çalışıyorum işte.. direniyorum.. sen nasılsın güzelim?
Sağol canım.. sen nasılsın var mı bulantı halsizlik vs?
Gördüm ablacım iyi olmasına sevindim gözümüz aydın inşallah bebeğinde hayırlısıyla gelecek
Aksatma ablacım ilacını düzenli kullan seni merak ettim bi bakayım dedim bende aktara falan gidip geldimarkadaşlar iç hastalıklar drna gittim remzi beyin isteği ile
orda tekrar testler yapıldı ilaç etkisini göstermiş hemen inanamadım TSH 4,6 iken 2,047 olmuş
Anti TPO 186 iken 86 ya düşmüş B12 ve d vitamini tedavisi görüyordum en son mayısta iğne ve d vitamin yağ vermişti dr onları kullanmıştım zaten bu ay onlarında kontrolü vardı hepsi iyi çıktı AMH değerim 3,47 çıkmış nasıl arkadaşlar
inşallah hep böyle güzel haberler veririm sizlere
dr ilaca devam dedi
arkadaşlar iç hastalıklar drna gittim remzi beyin isteği ile
orda tekrar testler yapıldı ilaç etkisini göstermiş hemen inanamadım TSH 4,6 iken 2,047 olmuş
Anti TPO 186 iken 86 ya düşmüş B12 ve d vitamini tedavisi görüyordum en son mayısta iğne ve d vitamin yağ vermişti dr onları kullanmıştım zaten bu ay onlarında kontrolü vardı hepsi iyi çıktı AMH değerim 3,47 çıkmış nasıl arkadaşlar
inşallah hep böyle güzel haberler veririm sizlere
dr ilaca devam dedi
Kızlar merhaba dün adetim başladı gece dr gittin beta 6 çıktı kimyasal gebelik dedi dr çok ağrım var dünden beri artık çok şükür iyiyim A anneveoglusu değerlerin iyi çıkmasına çok sevindim ablacım herşey çok güzel olacak
Uzun zamandır giremiyorum selam kızlar ne var ne yok
Aksatma ablacım ilacını düzenli kullan seni merak ettim bi bakayım dedim bende aktara falan gidip geldim
Canım iyiyiz çok şükür ben çok giremiyorum kayınvalidem bende yatılı bir yandan okulda seminer oluyo eve geç geliyorum bi yandan gebelik şikayetleri kafamı kaldıramıyorum siz nasılsınız?? Senin tedavi sürecin başladı mı
Günaydn ablacm evet ya harbiden kızlar görünmüyo
Canım iyiyiz çok şükür ben çok giremiyorum kayınvalidem bende yatılı bir yandan okulda seminer oluyo eve geç geliyorum bi yandan gebelik şikayetleri kafamı kaldıramıyorum siz nasılsınız?? Senin tedavi sürecin başladı mı
merak ettim vallahi hergün bir haber etsinler yaaGünaydn ablacm evet ya harbiden kızlar görünmüyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?