2017 Yılı Hasretle ve Duayla Beklenen Bebekler için Bi Aradayız :)

Çok şükür canım toparlamaya çalışıyorum işte.. direniyorum.. sen nasılsın güzelim?

Sağol canım.. sen nasılsın var mı bulantı halsizlik vs?

İyiyim canım ya benim hiç bulantı falan yok ya bugünlerde biraz halsizlik var. Koyu kahve lekelenmelerim oluyor bi bugün olmadı. Cuma kontrol var kalp atışı için gidicez. Çok heyecanlıyım o yüzden.

arkadaşlar iç hastalıklar drna gittim remzi beyin isteği ile
orda tekrar testler yapıldı ilaç etkisini göstermiş hemen inanamadım TSH 4,6 iken 2,047 olmuş
Anti TPO 186 iken 86 ya düşmüş B12 ve d vitamini tedavisi görüyordum en son mayısta iğne ve d vitamin yağ vermişti dr onları kullanmıştım zaten bu ay onlarında kontrolü vardı hepsi iyi çıktı AMH değerim 3,47 çıkmış nasıl arkadaşlar
inşallah hep böyle güzel haberler veririm sizlere
dr ilaca devam dedi

Aksatma ablacım ilacını düzenli kullan seni merak ettim bi bakayım dedim bende aktara falan gidip geldim

Kızlar merhaba dün adetim başladı gece dr gittin beta 6 çıktı kimyasal gebelik dedi dr çok ağrım var dünden beri artık çok şükür iyiyim A anneveoglusu değerlerin iyi çıkmasına çok sevindim ablacım herşey çok güzel olacak

Canım benim ne güzel haberler verdin moral oldu darısı bebişine inşallah

canım yaa üzüldüm ama kimyasal gebelik olmasına inşallah tez zamanda hayırlı haberlerinide alacağız bir tanem. çok teşekkür ederim

Günaydınlarrr herkese

Canım iyiyiz çok şükür ben çok giremiyorum kayınvalidem bende yatılı bir yandan okulda seminer oluyo eve geç geliyorum bi yandan gebelik şikayetleri kafamı kaldıramıyorum siz nasılsınız?? Senin tedavi sürecin başladı mı

Canm ben 12. Haftada baya rahatladı kusmalarm.midem bulanıyo tabiki ama senn aynı mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…