2017 Yılı Hasretle ve Duayla Beklenen Bebekler için Bi Aradayız :)

Ben 28 yaşındayım, 3 yıllık evliyim canım geçen sene Eylül ayında düşünmeye başlamıştık bebek için. Korunmayı bıraktıktan 2 ay sonra hamile kalmıştım ama nasip değilmiş, olmadı Kürtajdan sonra hormonlarım değişti, prolakti yükseldi, düştü.. En son fsh 9 küsürlerdeydi şu an durum nedir hiç bilmiyorum ama stres çok etkiliyor hormonları. Ovülasyon testi yada yumurtlama takibi yaptırdın mı hiç canım?

Ovulasyon testi yaptım sonra bir sene dolunca doktora gitmeye başladım o zaman da yumurta takibi yapıldı ilaç tedavisi gördüm 6 ay kadar ardından hamile kalmıştım. Şimdi yine aldım ovu testi doktor 3 ay görüşmeyelim kendiniz deneyin dedi. Ben de bu ay sogan suyu iciyorum iltihap varsa diye bir de hayit suyu içiyorum hormonlar için. Hormonlar düşükse yükseltiyor yüksekse düşürüyor. İşte böyle canım 3 ay bekleyip sonra tekrar doktora gidicem. Gönlümden geçen tedavisiz hemen olmasi...

Ben de okumak isterim ama reglim. Zikir ise eğer çekebilirim diye biliyorum. Nasıl oluyor kaç adet dua gerekiyor?

Canm eğer okumak istersen sende katılabilrsn bize.bu topicin 1 . Sayfasını aç ilk msjda yazıyo detaylar.Hepimz birbirimize ya Evvel çekiyoruz 1000 tane sıraya koyduk bat a göre herkes aynı gün aynı kişiye okuyo.Regl olman önemli deil Esmaül Hüsna dan okuyorz zaten.

İnşallah gönlünden geçeni verir Rabbim. Allah büyük canım kimsenin kucağını boş bırakmasın. Hayıtı duydum 3 ay önce yapmıştım ama devam etmedim. Soğan suyunu bu ay ben de yapacağım reglim biter bugün, muhtemelen yarın başlarım. Bir de maydonoz ve süt buharı var hiç duydun mu bilmiyorum onun da faydasını görenler var, onu da yapacağım bu ay. Bir araştır istersen sende :)

Duydum canim ayrıntılarını bilmiyorum arastiririm olmazsa ki inşallah bu ay hamiş olurum ağustosta da onu yaparim

Merhaba canım aramıza hoşgeldin dün attığın mesajı şimdi gördüm :) bende 7 ay önce kürtaj oldum bi daha kalamadım gecen ay aşılama oldum bu ay soğan kürü yapıyorum bakalım nasip.. Prolaktin benimse 40-50 civarı seyrediyor genelde doktorum DOSTİNEX verdi çok faydasını gördüm doktora danışıp içebilirsin benimde FSH 9.5 civarı falan iniş çıkışlar oldu öyle olunca doktor AMH testi istedi çok şükür yumurta rezervi iyi çıktı eğer sende FSHı kafaya takıyorsan doktoruna danış AMH testi iste daha net sonuç veriyor :) bu yollardan geçtiğim için fikir vermek istedim kafan rahatlasın

Hoşbuldum canım :) Prolaktin için ilaç vermemişti doktorum, hamileliğin etkisiyle çıkmış olabileceğini söyledi düşmesini bekledik. En son 26'ya düşmüştü. Fsh için de (9.7'lerde bir değerdi) kritik bir değer değil dedi ve herhangi birşeye gerek duymadı. Amh testini daha önce duymuştum keşke isteseydim en azından aklımda soru işaretleri kalmazdı.

Günaydın kızlaaarrr :)) hayırlısıyla biran önce olur inşallah ablacım... tüp bebek denediniz mi hiç ya da bir yerle görüştünüz mü hormonlar normal mi
Canım hormonlar normal rahim filmi çektirdim. Eşim sperm testine girdi normal doktor senin niye çocuğun olmuyor diye bana soruyor anla yani o kadar sebebsiz infertilite

Canım hormonlar normal rahim filmi çektirdim. Eşim sperm testine girdi normal doktor senin niye çocuğun olmuyor diye bana soruyor anla yani o kadar sebebsiz infertilite
Anladım cnm benim de genel olarak aynıydı beklemek istemediğim için tedaviye başlayacağım artık olursa.. hayırlısı

İstanbul ve ankarada kliniklerde yapılıyo diye biliyorum şart değil ama benim kafam çok rahatlamıştı onu yaptırınca tabiki karar senin

Merhaba izinde iken giremiyorum pek duayı yapamadım bu akşam İnşallah
Cumaya Dr kontrolüm vardı bugün ovide çift çizgi gördüm Dr gittim erkenden sol tarafran yurtlama olmuş 22 mm büyüklüğünde dedi bu akşam ve cumartesi ilişki önerdi rabbim doğum günum olan bu gunde bana hayırlı ve sağlıklı Salih bir evlad nasip eder inşallah hediyem gelir bu ay insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…