2017 Yılı Hasretle ve Duayla Beklenen Bebekler için Bi Aradayız :)

Canm ben 12. Haftada baya rahatladı kusmalarm.midem bulanıyo tabiki ama senn aynı mı

anladım canım kyvde nerde yaşıyor normalde canım
benimkilerde geliyormuş gelecek hafta pazartesi tam tedavi zamanı
karı koca kimseye söylemeden halletmek istiyoruz nasıl olacak onlar varken inan bilmiyorum
birde geldiklerinde makul süre kalıp gitmiyorlar illa 1 ay kalıyorlar oda sıkıyor bir noktadan sonra
ben adet olmayı bekliyorum bugün yarın canım daha başlamadı

sonuçların çok güzel çıkmış cnm maşallah..bu değerlerle normal yolla da olabilir.. hayırlısı inşallah

Günaydın canım, çok şükür iyiyim. Kızım 1.sınıfa başlıyor bu yıl. Bu hafta onların uyum haftası yaa. O yüzden hiç vakit bulamadım. Biraz zorlanacaz sanırım
ooyyy mini mini birinci sınıflar. Allah kızçeme zihin açıklığı versin sana bolll bolll sabır canım
normal nasıl sensiz kalıyormu sınıfta

miyon olmasa olacakta olmuyor işte rabbim uygun görmedi demek vakti daha

sen nasılsın canım
ben de iyiyim cnm şükür bu ay klomen kullanmıyorum.. Adet tarihimde doktora gidemedim. eşim tekrar sperm analizi verecek. önmüzdeki ay aşılama denesem mi diye düşünüyorum. Ama aşılama ile hamile kalan yok denecek kadar az.. kararsızım yani bi diyorum direkt tüp bebek mi denesek öyle çabalıyorum sürekli....

inşallah eşinin sonuçları güzel gelir canım. canım aşılama ile gerçekten zor sonuç alınıyor ama yinede bir kez dene derim ben

Ayy hadi hayırlısı inşallah tedavin çok güzel geçer ve bebisin seninle olur canım bende iyiyim çok şükür Tetanoz asım var bugün vurulcsm

teşekkür ederim hamişim allah razı olsun

hadi bakalım tetenoz oğlanda benim kolumda ağrı hafif şişlik yapmıştı
sanada geçmiş olsun canım

Benimki Antalyada oturuyor normalde ama bir haftalığına geldi canım çok uzun kalmaz sıkıntı vermez ama yemeği tek çeşit yapamıyorum çorbası salatası öğlen yine yemek oluyo akşam çayı meyvesi derken hışım çıkıyo demek seninkide geliyo belki ev işine biraz destek olur yükün hafifler diycem inş.. Süreçten bizi haberdar et canım inşallah emekleriniz boşa çıkmaz kimsenin haberi olmadan sessizce halledersiniz bunu

canım seninkide sen hamilesin yemeği kendi yapsa olmuyormu ?
benim kyvde prenses canım geçen kış dış gebelikte yanımda idi sonrasında ayağım alçıya alındı hanımefendi oturdu tüm gün o yüzden yararı olmaz ama böyle hormon yüklemesi yapılacak zamanda gelmeleri pis oldu daha haziranda görüştük ne çabuk özlediler kasım aralığı bekleselerdi iyi olurdu

P pastadelisi çok normal canım ilk 10 -15 gün biraz sancılı ilk okulun ilk günlerinde :)
Öyle diyorlar canım bakalım. Artık, bi de şimdiye kadar hep dipdibeydik biz. Yani burda kimsem olmadığı için heryere beraber giderdik, ekmeğe bile şimdi o dursa ben duramam sanki:-( ne fena bişey şu annelik ya:-(

Hiç sevmediğim bi süreç, Allah sabır versin. 1 ay nedir yahu. 2 gün kalıyorlar da kafayı yiyorum valla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…