2017 Yılı Hasretle ve Duayla Beklenen Bebekler için Bi Aradayız :)

allah razı olsun canım sen ne aldın aktardan faydasını görürsün inşallah
Abla pko için bie adeti düzenlemedi için iki ayrı şişede bitki karışımı verdiler tahliler falan bakıkdı gittiğim aktar bitki doktoruymuş çevre illerden bile bayağı bi geleni varmış bi abla söyledi banada işte çok insana vesile olmuş adam inşallah banada olur

Canım benim mide ağrım oluyo bi iki gündür bulantı azaldı ama bitmedi canım tam anlamıyla yemeklerden sonra yine bulantı tutuyor ben 11+5 oldum bakalım inş 2 haftaya şikayetlerim azalır
Canm ben 12 ye girince baya azaldı ben çok kusuyodum ya ama tabiki yine bulandığı oluyo azalacak ama inşallah.

Oyy canın mı çekti
Abla ben çok severm de şimdi çokta yiyemem heralde pek :)) sen yapabiliyon mu bakim şekerpare

Kız benimki de yapar normalde ama kadının uykudan gözünü açamıyor kaç Gündür artık bugün dayanamadım anne sen mi hamilesin ben mi bilemedim dedim gülerek buraya geldim geleli bi uykuya dayanamıyor bu da benim şansım herhalde ))) seninkilerin gelmesi çok ters zaman olmuş gerçekten keşke iş yoğunluğu var sizinle ilgilenemem anne erteleyin falan deseydin

oda nazlanıyor desene :)) iyi demişsin. vallahi ağustos ayından beri planlıyorlar ben söyleyemem eşimde bende söyleyemem dedi. kızkardeşim var istanbulda kurum içi eğitim var deyip izin alıp kontrol sürecini kızkardeşimde kalarak geçireceğim sanırım eşimle öyle karar verdik ama kızkardeşimde iğneleri nasıl gizli yapacağım bilemiyorum ona söylemek zorunda kalacağım sanırım

inşallah sanada faydası olsun arkadaşım güzel haberlerini alalım inşallah

Kardeş candır canım o bilsede olur hemde sana destek olur istirahat edersin orda bol bol.. İnş iyi sonuçlar alacaksın canım bayağı bilinen kaliteli bir yerde tedavi görüyorsun Rabbimin izniyle herşeyi güzel olacak canım..

canım nasıl oldun
ya bu msjını şuan görüyorum gözümden kaçmış yarın yada cuma test yaptırayım artık diyorum. birde idrar yolu enfeksiyonu oldum wc den çıkamıyorum ve ağrı oluyor birde onun için doktora gitmem gerek.
şimdi sayfaları okudum ilaçlar cevap vermiş değerlerin güzel çıkmış çok mutlu oldum canım. hissediyorum inşallah çok güzel devam edecek tedavin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…