- Konu Sahibi Deli_manya
-
- #3.841
Oyy canın mı çektiŞekerpare miiiii:)
Abla pko için bie adeti düzenlemedi için iki ayrı şişede bitki karışımı verdiler tahliler falan bakıkdı gittiğim aktar bitki doktoruymuş çevre illerden bile bayağı bi geleni varmış bi abla söyledi banada işte çok insana vesile olmuş adam inşallah banada olurallah razı olsun canım sen ne aldın aktardan faydasını görürsün inşallah
Canm ben 12 ye girince baya azaldı ben çok kusuyodum ya ama tabiki yine bulandığı oluyo azalacak ama inşallah.Canım benim mide ağrım oluyo bi iki gündür bulantı azaldı ama bitmedi canım tam anlamıylayemeklerden sonra yine bulantı tutuyor ben 11+5 oldum bakalım inş 2 haftaya şikayetlerim azalır
Abla ben çok severm de şimdi çokta yiyemem heralde pek :)) sen yapabiliyon mu bakim şekerpareOyy canın mı çekti
Hiç yapmadım canım valla :)Canm ben 12 ye girince baya azaldı ben çok kusuyodum ya ama tabiki yine bulandığı oluyo azalacak ama inşallah.
Abla ben çok severm de şimdi çokta yiyemem heralde pek :)) sen yapabiliyon mu bakim şekerpare
Kız benimki de yapar normalde ama kadının uykudan gözünü açamıyor kaç Gündür artık bugün dayanamadım anne sen mi hamilesin ben mi bilemedim dedim gülerek buraya geldim geleli bi uykuya dayanamıyor bu da benim şansım herhaldecanım seninkide sen hamilesin yemeği kendi yapsa olmuyormu ?
benim kyvde prenses canım geçen kış dış gebelikte yanımda idi sonrasında ayağım alçıya alındı hanımefendi oturdu tüm gün o yüzden yararı olmaz ama böyle hormon yüklemesi yapılacak zamanda gelmeleri pis oldu daha haziranda görüştük ne çabuk özlediler kasım aralığı bekleselerdi iyi olurdu
Kız benimki de yapar normalde ama kadının uykudan gözünü açamıyor kaç Gündür artık bugün dayanamadım anne sen mi hamilesin ben mi bilemedim dedim gülerek buraya geldim geleli bi uykuya dayanamıyor bu da benim şansım herhalde))) seninkilerin gelmesi çok ters zaman olmuş gerçekten keşke iş yoğunluğu var sizinle ilgilenemem anne erteleyin falan deseydin
Abla pko için bie adeti düzenlemedi için iki ayrı şişede bitki karışımı verdiler tahliler falan bakıkdı gittiğim aktar bitki doktoruymuş çevre illerden bile bayağı bi geleni varmış bi abla söyledi banada işte çok insana vesile olmuş adam inşallah banada olur
canım yaaa seni merak ediyordum hadi bakalım 12. sonra inşallah güzel haberlerini alalım dualarımda olacaksıngunaydin kizlarr nasilinizzz ben dun trasnferimi oldum bekliyorum bakalim
sagol cnm benim insaallah darisi sana yaaa hersey guzel gecti insaallah sonuda guzel olur yaacanım yaaa seni merak ediyordum hadi bakalım 12. sonra inşallah güzel haberlerini alalım dualarımda olacaksın
Kardeş candır canım o bilsede oluroda nazlanıyor desene :)) iyi demişsin. vallahi ağustos ayından beri planlıyorlar ben söyleyemem eşimde bende söyleyemem dedi. kızkardeşim var istanbulda kurum içi eğitim var deyip izin alıp kontrol sürecini kızkardeşimde kalarak geçireceğim sanırım eşimle öyle karar verdik ama kızkardeşimde iğneleri nasıl gizli yapacağım bilemiyorum ona söylemek zorunda kalacağım sanırım
Canm biliyor musun bende duaları okuyamamltm ya bugün senn duaya başlamştm şmdi yazdığını görnce mutlu oldum tevafuk olmasına yaaaagunaydin kizlarr nasilinizzz ben dun trasnferimi oldum bekliyorum bakalim
gunaydin kizlarr nasilinizzz ben dun trasnferimi oldum bekliyorum bakalim
ayyyy agzina saglik cnm yaaa insaallh dualrin bna tutynmasina yardimci olur cnm :)Hatta inan şmdi ne geldi aklıma ben bu listeye başlamştm sennkini okumuştum snrasına daha devam edememştm ve hiç hatrlamadan ikinciye başlamşm sana nede güzel olmuş be yaaa
İnşallah canm benm olacak Allahn izniyle.ayyyy agzina saglik cnm yaaa insaallh dualrin bna tutynmasina yardimci olur cnm :)
Vee az önce kırmızılar geldi cumaya dra gidiyoruz rabbim sen hakkimda hayırlısını nasip et. İçimde çok güzel duygular var. Artık tedavi başlıyor
ya bu msjını şuan görüyorum gözümden kaçmışcanım nasıl oldun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?