2017 Yılı Hasretle ve Duayla Beklenen Bebekler için Bi Aradayız :)

Günaydn canlar naslslnz nbrsnz
canım k.bakma görmemişim msjları ben yarın yada cuma test yapacağım inşallah ama adet olacak gibiyim. iğneli tedavi zor geldi bana doktor bu ay da aşılama yapalım dedi ama psikolojik olarak hiç hazır değilim. yine de konuşacağım tekrar doktorla. sen nasılsın ?

canım yumurtaların çok gelişmiş demek ondan sıkıntı oldu sanırım, inşallah hayırlı haberlerini alırız canım. sonucu bildir beni etiketle oldumu
ben aşılamada sorun yaşamadım öyle aman aman. ama şimdi yumurta gelişsin ve artsın diye aşılamaya göre 2-3 katı doz verecekler forum sayfalarında okuyorum yumurta toplanana kadar kasıkları duman kızların bakalım benim ne olucak.
İş yerindekilere son noktaya kadar söylemek istiyorum onun cumartesi yani adetin 3. gününe randevu aldım. izin sorun olmaz böylece.

Canım sana bir şey soracağım sen yanlış hatırlamıyorsam soğan kürü yaptım demiştin .bende geçen ay yaptım erken adet oldum birde çok kanama oldu sendede böyle bir şey olmuş muydu ve sadece bir aymı yaptın

gittimi misafirlerin canım bende adet oldum sancım var
çalıştığım yerde odalar değişiyor heryer heryerde
Bugün eşinin akrabasına gitti abla yarın gelir mi bilmiyırum zaten evine sönecek yarında vedalaşma amaçlı gelirse gelir yani abla şu vicks kremler varya karnına sürüp masaj yap sıcağına dayanabileceksen hafifletiyor bayağı ilaçtan iyidir diye düşünüyorum ama aşağıdan yukarıya doğru çok bastırmadan yapacaksın ısıtıcı etkisi var iyi geliyor azda ayak altına sür çorabınıda giy rahatlarsın

Evde olsam yapardım eve gelene kadar azaldı sancı teşekkür ederim canım

Canım ben soğan kürünü 1 kere yaptım yaptığım ay hamile kaldım.. Yumurtlama döneminde çok fazla akıntım olmuştu en belirgin özelliği o olmuştu

Canım ben soğan kürünü 1 kere yaptım yaptığım ay hamile kaldım.. Yumurtlama döneminde çok fazla akıntım olmuştu en belirgin özelliği o olmuştu
Maaşallah ya benim öyle akıntının olmadı yanlız 3 gün önce adet oldum Ama öyle böyle değil çok afedersin ama damar kesilmiş durduramadım her yere geçti adetden sonra kasıklarım çok ağrıdı

İyi yapmışsın canım. Ne kadar az kişi bilirse o kadar daha rahat olur kafan. Çünkü olmayınca bu defa tek tek bilen kişilere olmadı demek zorunda kalıyor insan. İnşallah herşey güzel olacak canım. Moralini yüksek tut, nasıl daha mutlu hissedeceksen öyle davran bu ay.
Ben de bugün doktora gittim idrar yaparken ağrı olduğu için. İdrar testi istedi onu vermek için wc ye girdiğim de adetimin başlamış olduğunu gördüm malesef. Yani çatlatma iğnesinin 14. Günü sabahında adet oldum. Neyse en azından beklemedim diyorum. Doktor bu ay aşılama yapalım dedi ama kendimi buna hiç hazır hissetmiyorum. 1 ay hiç biri şey yapmadan dinlenmek istiyorum. Zaten eşimin ileri hareketlisi sıfır olunca aşılamadan da umudum yok. Hayırlısı bakalım.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…