- 19 Kasım 2014
- 3.221
- 2.960
- 333
- Konu Sahibi Deli_manya
-
- #3.861
canım k.bakma görmemişim msjlarıGünaydn canlar naslslnz nbrsnz
inşallah güzel olacak herşey canım dua edeceğim.Vee az önce kırmızılar geldi cumaya dra gidiyoruz rabbim sen hakkimda hayırlısını nasip et. İçimde çok güzel duygular var. Artık tedavi başlıyor
İnşallah ablacıminşallah sanada faydası olsun arkadaşım güzel haberlerini alalım inşallah
ya bu msjını şuan görüyorum gözümden kaçmışyarın yada cuma test yaptırayım artık diyorum. birde idrar yolu enfeksiyonu oldum wc den çıkamıyorum ve ağrı oluyor birde onun için doktora gitmem gerek.
şimdi sayfaları okudum ilaçlar cevap vermiş değerlerin güzel çıkmış çok mutlu oldum canım. hissediyorum inşallah çok güzel devam edecek tedavin.
günaydın güzelim nasılsınGünaydın kızlar
İyiyim ablacım ama çok yorgunum sen nasılsıngünaydın güzelim nasılsın
gittimi misafirlerin canım bende adet oldum sancım varİyiyim ablacım ama çok yorgunum sen nasılsın
allah razı olsun canıminşallah güzel olacak herşey canım dua edeceğim.
Canım sana bir şey soracağım sen yanlış hatırlamıyorsam soğan kürü yaptım demiştin .bende geçen ay yaptım erken adet oldum birde çok kanama oldu sendede böyle bir şey olmuş muydu ve sadece bir aymı yaptınKardeş candır canım o bilsede olurhemde sana destek olur istirahat edersin orda bol bol.. İnş iyi sonuçlar alacaksın canım bayağı bilinen kaliteli bir yerde tedavi görüyorsun Rabbimin izniyle herşeyi güzel olacak canım..
Bugün eşinin akrabasına gitti abla yarın gelir mi bilmiyırum zaten evine sönecek yarında vedalaşma amaçlı gelirse gelir yani abla şu vicks kremler varya karnına sürüp masaj yap sıcağına dayanabileceksen hafifletiyor bayağı ilaçtan iyidir diye düşünüyorum ama aşağıdan yukarıya doğru çok bastırmadan yapacaksın ısıtıcı etkisi var iyi geliyor azda ayak altına sür çorabınıda giy rahatlarsıngittimi misafirlerin canım bende adet oldum sancım var
çalıştığım yerde odalar değişiyor heryer heryerde
O yoksa biberiye kekik illaki vardır heralde onlark demle iç canımgittimi misafirlerin canım bende adet oldum sancım var
çalıştığım yerde odalar değişiyor heryer heryerde
Evde olsam yapardım eve gelene kadar azaldı sancı teşekkür ederim canımBugün eşinin akrabasına gitti abla yarın gelir mi bilmiyırum zaten evine sönecek yarında vedalaşma amaçlı gelirse gelir yani abla şu vicks kremler varya karnına sürüp masaj yap sıcağına dayanabileceksen hafifletiyor bayağı ilaçtan iyidir diye düşünüyorum ama aşağıdan yukarıya doğru çok bastırmadan yapacaksın ısıtıcı etkisi var iyi geliyor azda ayak altına sür çorabınıda giy rahatlarsın
Canım ben soğan kürünü 1 kere yaptım yaptığım ay hamile kaldım.. Yumurtlama döneminde çok fazla akıntım olmuştu en belirgin özelliği o olmuştuCanım sana bir şey soracağım sen yanlış hatırlamıyorsam soğan kürü yaptım demiştin .bende geçen ay yaptım erken adet oldum birde çok kanama oldu sendede böyle bir şey olmuş muydu ve sadece bir aymı yaptın
Çok şükür o zaman ablacım azalmasına sevindim bunlar yinede aklında bulunsun lazım olunca yaparsın inşallah hiç ağrı sızı çekmezsin tabideEvde olsam yapardım eve gelene kadar azaldı sancı teşekkür ederim canım
Maaşallah ya benim öyle akıntının olmadı yanlız 3 gün önce adet oldum Ama öyle böyle değil çok afedersin ama damar kesilmiş durduramadım her yere geçti adetden sonra kasıklarım çok ağrıdıCanım ben soğan kürünü 1 kere yaptım yaptığım ay hamile kaldım.. Yumurtlama döneminde çok fazla akıntım olmuştu en belirgin özelliği o olmuştu
Ne yazmış bu telefon yaaa canım sanki Ana damar kesilmiş gibiydi demek istedimMaaşallah ya benim öyle akıntının olmadı yanlız 3 gün önce adet oldum Ama öyle böyle değil çok afedersin ama damar kesilmiş durduramadım her yere geçti adetden sonra kasıklarım çok ağrıdı
İyi yapmışsın canım. Ne kadar az kişi bilirse o kadar daha rahat olur kafan. Çünkü olmayınca bu defa tek tek bilen kişilere olmadı demek zorunda kalıyor insan. İnşallah herşey güzel olacak canım. Moralini yüksek tut, nasıl daha mutlu hissedeceksen öyle davran bu ay.canım yumurtaların çok gelişmiş demek ondan sıkıntı oldu sanırım, inşallah hayırlı haberlerini alırız canım. sonucu bildir beni etiketle oldumu
ben aşılamada sorun yaşamadım öyle aman aman. ama şimdi yumurta gelişsin ve artsın diye aşılamaya göre 2-3 katı doz verecekler forum sayfalarında okuyorum yumurta toplanana kadar kasıkları duman kızların bakalım benim ne olucak.
İş yerindekilere son noktaya kadar söylemek istiyorum onun cumartesi yani adetin 3. gününe randevu aldım. izin sorun olmaz böylece.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?