2017 Yılı Hasretle ve Duayla Beklenen Bebekler için Bi Aradayız :)

Ablacm senn soğan kürünü M miyaz ablaya soralm ikinci kez yapsn mı diye ama 15 gün yapılıyo diye biliyom
Selam kızlar nasılsınız
İyiym şükür canm sen naslsn nasıl gidiyor

Kızçelerim hayrlı cumalar.Bende kontrole gittim bugün çok şükür skntı yok.Ense kalınlığına normal dedi.Kramplarm var magnezyum yazdı ve cinsiyetine de kız benziyo dedi :))
aayyy vallahi içimden geçen tutu P pastadelisi ne dedim nagehan için kız geçiyor içimden diye

Maşallah kızçeme maşallah

allah razı olsun canım
demek adet oldun bekletmemesi iyi olmuş dediğin gibi ben aşılama 4 gün geciktim acabalarım oldu
canım dinlen tabiki kendini hazır hissetmek çok önemli bu süreç için
canım eşin için dr bir takviye vermiyormu eşimde sorun olmamasına rağmen dr eşime promotil verdi sizde kullansanız

Ablacm senn soğan kürünü M miyaz ablaya soralm ikinci kez yapsn mı diye ama 15 gün yapılıyo diye biliyom

İyiym şükür canm sen naslsn nasıl gidiyor
canım etiketleyemedim sıkıntı var geçmişide göremiyorum yine neyse görür heralde yapılabiliyor iki ay peşpeşe kanamanın çok olmasının sebebi rahmin temizlenmesi kist vs var ise temizlemiştir iyi gelmiş yani akıntı herkeste olmuyor enfeksiyon olayı var ise fazla olabiliyor tsbi neyse adetin 7.ci günü başlanıp 15 gün devam edilecek sabah akşam

Verdi 2 ay kullandık ama hız ve morfoloji de hiç bir değişme olmadı malesef. Promotil ve trental kullandı 3 ay. Varikosel yok. Şimdi birde dna hasar testi yaptıralım diyoruz.

Kızlar moralim bozuk yaa dün kötü bi olay yaşadım, girip haberde edemedim. Dün kızı okula götürdüm, yine orda bekliyorum tabi bu arada aç kaldım ve ayakta bekliyorsun orda. Neyse bi süre sonra benim bacaklar uyuşmaya başladı, sonra bi anda öyle bi ter geldi ki, hayatımda böyle twrlediğimi hatırlamıyorum. Anladım bişey olacak normal değil. Hemen eşimi aradım, ben iyi değilim diyebildim, sonra gözüm kaydı, başım sönmeye başladı. Bayılmışım. Kendime geldiğimde yere yatırmışlar, ayaklarımı havaya kaldırmışlar. Öyle korktum ki noluyor bana diyorum, tansiyondur korkma diyorlar ama ne mümkün. Daha öncede düşüyordu ama hiç böyle olmadım dedim, korkuyorum, hamileyim dedim.biraz kendibe gel yakında bi acile gidelim dediler.. Neyse bi süre sonra gittik acile hemen serum bağladılar, vitamin verelim dediler. Aç kalınır mı bu kadar dediler. Bebeğime bakın diyorum kimse bakmıyor. Önce sen bi kendine gel sonra rahat bakarız ultrasona dediler. O serum o kadar uzun geldi ki bitmek bilmedi. Nasıl ağlıyorum bebeğime bişey olmasın diye. Sonra çıkardılar ultrasona kalp atışını duydum çok şükür bi sıkıntı yok dedi oradaki doktor, normal bu, aç kalma, güneşte fazla kalma,ayakta çok durma dedi. Ama çok kısa baktı, bişey yoktur gerçekten demi. Öyle korktum ki nerden çıktı şimdi bu tansiyon. Hala toparlanabilmiş değilim. Yatıyorum şu an. Saat 13:30 da çocuğu okula götürmem lazım, ama hiç kalkasım yok, offf üzülüyorum onun adına da. Dua edin kızlar bana. Kendi doktorumu aradım o sıra müdahale de dediler. Şimdi tekrar arıyacam. Çarşamba günü gitmiştim ona da. Bi sıkıntı yoktu çok şükür, bakalım ne diyecek. Dünden beri kanama var mı yok mu diye kontrol etmekten kafayı yedim. Aklım çıkıyor, bundan etkilenmiş midir bebeğim ya da etkilenir mi.

Canm tabiki bişey yoktur ya tansiyonn düşmüş yada şekern aç kalma tabiki yanına tatlı bişyler al dıları çıkrken.bu kadr telaş yapma bileyn yok Allahn izniyle

Kızlar merhaba uzun zamandır memleketteydim sonra taşınma telaşı derken uzak kaldım. 4 gündür adet ağrısı çekiyorum bir türlü adet gelmedi kist falan olmuştur diye düşündüm ama bişey dürttü test yaptım şimdi galiba HAMİLEYİM

@anneveoglusu canım sen dış gebelik geçirmiştin benim 4 gündür adet ağrım var korkuyorum belirtileri tam olarak nedir?

A anneveoglusu canım etiketleyememisim seni

Canım galiba değil ya hamilesinnnn çok sevindim gözün aydın adetin geçti mi kan ver hemen :)

Canım galiba değil ya hamilesinnnn çok sevindim gözün aydın adetin geçti mi kan ver hemen :)
Sağol canım benim adetim 3 gün falan geçti.

Ben geçen cuma idrar yollarimda ağrı ve sızı olduğu için ürolojiye gittim o zqman kan da vermistim çıkmadı doktor iki tane ilaç yazdı enfeksiyon için onları kullandım. 4 gündür de adet ağrısı çekiyorum inşallah kötü bişey yoktur.

Op
Maaşallah canım yaş maaşallah bize duaların gücüne inanıyorum hepimiz hamile kalıp bebeklerimizi kucagimiza alacağız canım doktora git bir daha kan ver ağrıları söyle gözün aydın

Miyaz canım sağolasın çok teşekkür ederim ben bir ay yaptım kanama çok olunca korktum yapmadım daha. Şeker hastasıyım kanamalar bizde pek durmaz o yüzden ama bir faydası oldu soğan kurunun uzun sürmedi. 9 güne kadar şimdi 7 gün sürdü çok şükür

Ay canm testin baya çıkmş ya bende üç gün geçnce yapmştm daha silikti hemen bi kan veeerrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…