2017 Yılı Hasretle ve Duayla Beklenen Bebekler için Bi Aradayız :)

Op

Maaşallah canım yaş maaşallah bize duaların gücüne inanıyorum hepimiz hamile kalıp bebeklerimizi kucagimiza alacağız canım doktora git bir daha kan ver ağrıları söyle gözün aydın
Evet canım rabbim dualarimizi kabul edip bir gün hepimiz anne olacağız inşallah birazdan yola cikicam kan verme imkani olur mu bilmiyorum canım

Ay canm testin baya çıkmş ya bende üç gün geçnce yapmştm daha silikti hemen bi kan veeerrrrr
Hala çok şaşkınım canım hiç pozitif göreceğimi düşünmemiştim ama hep adet ağrım var senin de olmus muydu? Kan vermeye gelince aksam yola cikicam kuzenimin düğünü var verebilir miyim bilmiyorum.

canım yaa çok sevindim hayırlı olsun rabbim bekletmeden gönderdi meleğini sağlıkla kucağına alırsın inşallah
canım kan testi versene çok belirgin gelmiş kuzun

canım allah korusun yoktur öyle şeyler aklına bile getirme düşmanıma vermesin o süreci rabbim
benim ağrım hiç olmadı canım benim düzensiz artan kan değerlerim ile anlaşıldı canım

Öyle bir etkisi olduğunu bilmiyordum canım belkide iyice söktürmüştür adetini ama gebeliğe faydası olduğunu düşünüyorum

İ
Canm tabiki bişey yoktur ya tansiyonn düşmüş yada şekern aç kalma tabiki yanına tatlı bişyler al dıları çıkrken.bu kadr telaş yapma bileyn yok Allahn izniyle
İnşallah canım, öyle korktum ki tahmin edersiniz, şekerime baktılar hemen 99 çıktı iyi dediler. Doktoru aradım şimdi kan sayımı yaptır sağlık ocağında getir, korkma normal bişey bu gebelikte dedi. Tam kan sayımı yaptır gel dedi

Ayy kız çok sevindim maşallah maşallah hadi gözünaydın hayırla büyüsün doğsun annesi aklına kötü şeyler getirme hiç kan verdin mi

Verdi 2 ay kullandık ama hız ve morfoloji de hiç bir değişme olmadı malesef. Promotil ve trental kullandı 3 ay. Varikosel yok. Şimdi birde dna hasar testi yaptıralım diyoruz.

canım her testi yaptır aşılama öncesi bence boşuna o sürece girmeyin bunlar tamamlanmadan hakkınızda hayırlısı olsun seninde güzel haberlerini alalım inşallah tez zamanda

Galiba mııı ne galibası ay bal gibide hamilesin heyecan yaptım ay çok sevindim ben

canım çok geçmiş olsun merak etme kalp atışı duymuşsun bir sıkıntısı yoktur paşamın annesi endişelenip kendini ve kuzumu strese sokma. dr git için rahatlar çok sıcak canım ilkokula başlama süreci sıkıntılı gerçekten ilk günler orda olmak gerekir ama eşin yürütemezmi bu süreci

Sağol canım benim amin rabbim bu bebegime sağlık versin inşallah. Tedavin olumlu geçer de inşallah sen de kavuşursun bebegine.

Agrim olduğu için korkuyorum ama bazılarında hep olmus ağrı. Buraya yeni taşındım hastaneler uzak aksama da yila cikicam kan veremem belki pazartesiyi beklerim artik.

Ayy kız çok sevindim maşallah maşallah hadi gözünaydın hayırla büyüsün doğsun annesi aklına kötü şeyler getirme hiç kan verdin mi
Amin inşallah canım çok sağol rabbim sağlıkla vermiştir inşallah bebegimi adet ağrım var suanda. Kan vermeye firsatim yok pazartesi veririm galiba canım

Tabikide sağlıklı inşallah canım ilacın olacak bu bebek inanıyorum buna canı gönülden hayırlı sağlıklı sıhhati gelecek allahın izniyle
Amin inşallah canım moral oldun ne güzel söylemişsin öyle. Bebegimi kaybettigimde de çok destek olmuştun unutamam asla rabbim hepimizin yüzünü güldürsün dualarimizi kabul etsin inşallah.

Hala çok şaşkınım canım hiç pozitif göreceğimi düşünmemiştim ama hep adet ağrım var senin de olmus muydu? Kan vermeye gelince aksam yola cikicam kuzenimin düğünü var verebilir miyim bilmiyorum.
Tabiki olur canm benmde kasık ağrım olmuştu bacağıma kadar vuran.neyse kan veremesende test al bida yap iki gün snra

Evet şekern iyiymş canm olur öyle şeyler dikkat et ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…