- 11 Eylül 2015
- 3.773
- 4.051
- 133
- Konu Sahibi Deli_manya
-
- #3.901
Evet canım rabbim dualarimizi kabul edip bir gün hepimiz anne olacağız inşallah birazdan yola cikicam kan verme imkani olur mu bilmiyorum canımOp
Maaşallah canım yaş maaşallah bize duaların gücüne inanıyorum hepimiz hamile kalıp bebeklerimizi kucagimiza alacağız canım doktora git bir daha kan ver ağrıları söyle gözün aydın
Hala çok şaşkınım canım hiç pozitif göreceğimi düşünmemiştim ama hep adet ağrım var senin de olmus muydu? Kan vermeye gelince aksam yola cikicam kuzenimin düğünü var verebilir miyim bilmiyorum.Ay canm testin baya çıkmş ya bende üç gün geçnce yapmştm daha silikti hemen bi kan veeerrrrr
Kızlar merhaba uzun zamandır memleketteydim sonra taşınma telaşı derken uzak kaldım. 4 gündür adet ağrısı çekiyorum bir türlü adet gelmedi kist falan olmuştur diye düşündüm ama bişey dürttü test yaptım şimdi galiba HAMİLEYİMEki Görüntüle 2044962
@anneveoglusu canım sen dış gebelik geçirmiştin benim 4 gündür adet ağrım var korkuyorum belirtileri tam olarak nedir?
Öyle bir etkisi olduğunu bilmiyordum canım belkide iyice söktürmüştür adetini ama gebeliğe faydası olduğunu düşünüyorumMaaşallah ya benim öyle akıntının olmadı yanlız 3 gün önce adet oldum Ama öyle böyle değil çok afedersin ama damar kesilmiş durduramadım her yere geçti adetden sonra kasıklarım çok ağrıdı
İnşallah canım, öyle korktum ki tahmin edersiniz, şekerime baktılar hemen 99 çıktı iyi dediler. Doktoru aradım şimdi kan sayımı yaptır sağlık ocağında getir, korkma normal bişey bu gebelikte dedi. Tam kan sayımı yaptır gel dediCanm tabiki bişey yoktur ya tansiyonn düşmüş yada şekern aç kalma tabiki yanına tatlı bişyler al dıları çıkrken.bu kadr telaş yapma bileyn yok Allahn izniyle
Ayy kız çok sevindim maşallah maşallahKızlar merhaba uzun zamandır memleketteydim sonra taşınma telaşı derken uzak kaldım. 4 gündür adet ağrısı çekiyorum bir türlü adet gelmedi kist falan olmuştur diye düşündüm ama bişey dürttü test yaptım şimdi galiba HAMİLEYİMEki Görüntüle 2044962
@anneveoglusu canım sen dış gebelik geçirmiştin benim 4 gündür adet ağrım var korkuyorum belirtileri tam olarak nedir?
Verdi 2 ay kullandık ama hız ve morfoloji de hiç bir değişme olmadı malesef. Promotil ve trental kullandı 3 ay. Varikosel yok. Şimdi birde dna hasar testi yaptıralım diyoruz.
Galiba mııı ne galibası ay bal gibide hamilesin heyecan yaptım ay çok sevindim benKızlar merhaba uzun zamandır memleketteydim sonra taşınma telaşı derken uzak kaldım. 4 gündür adet ağrısı çekiyorum bir türlü adet gelmedi kist falan olmuştur diye düşündüm ama bişey dürttü test yaptım şimdi galiba HAMİLEYİMEki Görüntüle 2044962
Kızlar moralim bozuk yaa dün kötü bi olay yaşadım, girip haberde edemedim. Dün kızı okula götürdüm, yine orda bekliyorum tabi bu arada aç kaldım ve ayakta bekliyorsun orda. Neyse bi süre sonra benim bacaklar uyuşmaya başladı, sonra bi anda öyle bi ter geldi ki, hayatımda böyle twrlediğimi hatırlamıyorum. Anladım bişey olacak normal değil. Hemen eşimi aradım, ben iyi değilim diyebildim, sonra gözüm kaydı, başım sönmeye başladı. Bayılmışım. Kendime geldiğimde yere yatırmışlar, ayaklarımı havaya kaldırmışlar. Öyle korktum ki noluyor bana diyorum, tansiyondur korkma diyorlar ama ne mümkün. Daha öncede düşüyordu ama hiç böyle olmadım dedim, korkuyorum, hamileyim dedim.biraz kendibe gel yakında bi acile gidelim dediler.. Neyse bi süre sonra gittik acile hemen serum bağladılar, vitamin verelim dediler. Aç kalınır mı bu kadar dediler. Bebeğime bakın diyorum kimse bakmıyor. Önce sen bi kendine gel sonra rahat bakarız ultrasona dediler. O serum o kadar uzun geldi ki bitmek bilmedi. Nasıl ağlıyorum bebeğime bişey olmasın diye. Sonra çıkardılar ultrasona kalp atışını duydum çok şükür bi sıkıntı yok dedi oradaki doktor, normal bu, aç kalma, güneşte fazla kalma,ayakta çok durma dedi. Ama çok kısa baktı, bişey yoktur gerçekten demi. Öyle korktum ki nerden çıktı şimdi bu tansiyon. Hala toparlanabilmiş değilim. Yatıyorum şu an. Saat 13:30 da çocuğu okula götürmem lazım, ama hiç kalkasım yok, offf üzülüyorum onun adına da. Dua edin kızlar bana. Kendi doktorumu aradım o sıra müdahale de dediler. Şimdi tekrar arıyacam. Çarşamba günü gitmiştim ona da. Bi sıkıntı yoktu çok şükür, bakalım ne diyecek. Dünden beri kanama var mı yok mu diye kontrol etmekten kafayı yedim. Aklım çıkıyor, bundan etkilenmiş midir bebeğim ya da etkilenir mi.
Sağol canım benim amin rabbim bu bebegime sağlık versin inşallah. Tedavin olumlu geçer de inşallah sen de kavuşursun bebegine.canım yaa çok sevindim hayırlı olsun rabbim bekletmeden gönderdi meleğini sağlıkla kucağına alırsın inşallah
canım kan testi versene çok belirgin gelmiş kuzun
canım allah korusun yoktur öyle şeyler aklına bile getirme düşmanıma vermesin o süreci rabbim
benim ağrım hiç olmadı canım benim düzensiz artan kan değerlerim ile anlaşıldı canım
Amin inşallah canım çok sağol rabbim sağlıkla vermiştir inşallah bebegimi adet ağrım var suanda. Kan vermeye firsatim yok pazartesi veririm galiba canımAyy kız çok sevindim maşallah maşallahhadi gözünaydın hayırla büyüsün doğsun annesi aklına kötü şeyler getirme hiç kan verdin mi
Ayy miyazim hala inanamıyorum inşallah sağlıklı bir gebeliktir. Rabbim sana da nasip edecek tez zamanda inşallah canim.Galiba mııı ne galibası ay bal gibide hamilesin heyecan yaptım ay çok sevindim ben
Tabikide sağlıklı inşallah canım ilacın olacak bu bebek inanıyorum buna canı gönülden hayırlı sağlıklı sıhhati gelecek allahın izniyleAyy miyazim hala inanamıyorum inşallah sağlıklı bir gebeliktir. Rabbim sana da nasip edecek tez zamanda inşallah canim.
Amin inşallah canım moral oldun ne güzel söylemişsin öyle. Bebegimi kaybettigimde de çok destek olmuştun unutamam asla rabbim hepimizin yüzünü güldürsün dualarimizi kabul etsin inşallah.Tabikide sağlıklı inşallah canım ilacın olacak bu bebek inanıyorum buna canı gönülden hayırlı sağlıklı sıhhati gelecek allahın izniyle
İnşallah canım. Sen yarın mı gidecektin doktora?canım her testi yaptır aşılama öncesi bence boşuna o sürece girmeyin bunlar tamamlanmadan hakkınızda hayırlısı olsun seninde güzel haberlerini alalım inşallah tez zamanda
İnşallah canım. Sen yarın mı gidecektin doktora?
Tabiki olur canm benmde kasık ağrım olmuştu bacağıma kadar vuran.neyse kan veremesende test al bida yap iki gün snraHala çok şaşkınım canım hiç pozitif göreceğimi düşünmemiştim ama hep adet ağrım var senin de olmus muydu? Kan vermeye gelince aksam yola cikicam kuzenimin düğünü var verebilir miyim bilmiyorum.
Evet şekern iyiymş canm olur öyle şeyler dikkat et amaİ
İnşallah canım, öyle korktum ki tahmin edersiniz, şekerime baktılar hemen 99 çıktı iyi dediler. Doktoru aradım şimdi kan sayımı yaptır sağlık ocağında getir, korkma normal bişey bu gebelikte dedi. Tam kan sayımı yaptır gel dedi
Sağol canim benim rabbim en kısa zamanda sana da nasip edecek inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?