2017 Yılı Hasretle ve Duayla Beklenen Bebekler için Bi Aradayız :)

D Deli_manya canım aynı dediğin gibi bacaklarima vuruyor ağrısı. Evde bir testim daha vardi onu aldım yanıma tekrarliycam testi inşallah koyulasir.

Yok canım malesef, başkasının işi, kolay kolay izin vermiyorlar:-( doktoru aradım kan sayımı yaptı r sağlık ocağında pazartesi gel dedi. Şimdi çağırmadı. Rabbim büyük, ama öyle korktum ki, iyi ki sokakta olmadı diyorum, tanıdığım insanlar vardı en azndan yanında diyorum, beni doktora götürdüklerinde kızım okulda onlarla kalmış, sokakta olsa nolurdu kimbilir, buna şükrediyorum şimdi.

Ayyy maşallah canım, ne güzel çıkmış. Tebrik ederim, çoook mutlu oldum. Yaa bu formda kim hamile haberi verse tüylerim diken diken oluyor, gözlerim doluyor hemen, Rabbim tamamına erdirsin inşallah. Canım dış gebelik getirme aklına hemen. Bende de şüpheşenilmişti yaa doktorum dış gebelikte tek taraflı ağrı olur, dayanamazsın demişti. Öyle adet ağrısı normal. Bemde hala oluyor adet ağrısı, şu anda bile var

Çok sağol canım benim amin inşallah hepimiz bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alalım. Geçmiş olsun canım bayilmissin galiba inşallah bi sıkıntın yoktur.

Çok sağol canım benim amin inşallah hepimiz bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alalım. Geçmiş olsun canım bayilmissin galiba inşallah bi sıkıntın yoktur.
Amin canım amin inşallah kucağımıza bi alsak sağlıkla. Ewt canım tansiyon düşmüş, ayakta fazla kaldım, açtım da sanırım ondan oldu. Okulda bekliyorsun çocuğu ayakta, oturacak yer yok. Beden kaldırmadı artık. Rabbim beterinden korusun. Çok korktum dün, neler geldi aklıma. O an bile kalkıyor bibakayım kanama varmı diye ağlıyorum, kim bilir millet ne dedi bana.

Amin inşallah canım moral oldun ne güzel söylemişsin öyle. Bebegimi kaybettigimde de çok destek olmuştun unutamam asla rabbim hepimizin yüzünü güldürsün dualarimizi kabul etsin inşallah.
Amin inşallah canım benim. olacam tabiki canım aşkolsun lafı bile olmaz aramızda bu tür şeylerin yeter ki iyi ol kuzu

Bayıldın mı sen canım iyi misin ne zaman oldu benim sayfa sıkıntılı mevzulara fransız kalıyorum hep ya gıcık oluyorum artık bu duruma bişeyin yoktur inşallah

İste anne olmak bu canım dikkat et kendine çok aç kalmamaya çalış

Bayıldın mı sen canım iyi misin ne zaman oldu benim sayfa sıkıntılı mevzulara fransız kalıyorum hep ya gıcık oluyorum artık bu duruma bişeyin yoktur inşallah
Ewt canım dün oldu. Kan tahlili yaptırıp sonuçları alsam, iyi olduğumu duysam ancak o zaman rahatlayacam

P pastadelisi Canım benim panikleme çok normal.. kiminde düşüş kiminde yükseliş olabiliyor korkma güzel kalbini ferah tut hem karnındakini hem yanındakini hemde kendini üzme nolursun.. Allah böyle bir musibetle aç kalmaman gerektiğini hatırlatmış sana.. o tarafından bak emi? Kan sayımını da yaptır için rahatlasın
beren20 şemsimeeeee o kadar sevindim ki anlatamam ilaç oldun bana.. korkuyordum hamile haberi alınca krize girer miyim diye ama sevinçten ağladım bile.. Rabbim sağlıkla kavuştursun canım benim hayırlı uğurlu olsun
A anneveoglusu fulyam.. benim güzel arkadaşım.. benimde aklım seninle valla.. yarından mis gibi haberleri alacağımız için hazırım ben.. heyecandan da ölüyorum..

Selam kızlar. Bugün doktora kalp atışı için gitmiştik ama bebeği doktor çok zor görebildi kalp atışı yok. Kese baya büyümüş ama bebeğin gelişimi durmuş bi yerde. Pazartesi ye kadar bekleyelim dedi tekrar bakıcak ama umut kalmadı pek. Muhtemelen kürtaj olucam. İyi değilim dualarınızı eksik etmeyin.
beren20 Canım senin adına çok sevindim. Rabbim sağlıcakla kucağına almayı da nasip etsin.

Canım çok üzüldüm. İnşallah bir mucize olur p.tesi. Rabbim hayırlısı ile karşılaştırsın.

ebru_can_ebru sağol canim rabbim sana da nasip etsin inşallah tez zamanda

ardemir arzucum amin inşallah çok sağol. Rabbim benim yüzümü güldürdü mayısta bebegimi kaybetmek çok zor gelmişti ama rabbim daha kötüleriyle sinamasin . Bu sefer ki saglikli gebeliktir inşallah.
Rabbim sana da sağlıklı gebelik sağlıklı hayırlı uzun ömürlü evlat nasip etsin canım.

MeLMuR_2016 amin canım benim... Yüce Allahimin mucizesiyle pazartesi kalp atışını duyarsın inşallah canım. Dualarimdasin....

Saol canım benim, ona bişi olacak diye korktum, hiç böyle olmamıştı çünkü. O yüzden çok panik oldum. İnsan hiççç kendini düşünmüyor ki.

Kuzumm benim inşallah bi mucize olur,, Rabbim büyük

Panik yapma canım gitmedin mi doktora
Kan sayımı yaptır gel dedi. Pazartesi yaptır, Salı gel dedi. Dün götürdükleri hastanedeki doktor baktı, benim doktorun da arkadaşıymış şanstan, ilgilendi. Kendi doktorumşa telde görüştüm, Salı gidecem. Dağlık ocağında sonuçlar çıkınca inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…