2017 Yılı Hasretle ve Duayla Beklenen Bebekler için Bi Aradayız :)

Canm doktor gelişimi durmuş mu dedi

Canım kalp atışını çok geç duyanlar oluyo ümidini yitirme ama herşeye de hazırlıklı ol tabiki inş meleğin seninledir sen bebeğini gördün mü yoksa benim ki gibi boş gebelikmiymiş doktor ne dedi

Canım baş dönmesi arada bende de oluyo panik olma hemen bebeğin etkilenmemiştir annesi çünkü o senden her türlü besini oksijeni alıyo senin direncin düşmüş asıl.. İçini rahat tut yanında sürekli şekerli bişeyler bulundur kan şekerin düşerse diye tansiyon oynamaları gebelikte çok normal dua et yükselmesin o daha sıkıntı doktorunla konuşursun gerekirse bi önlem alırsınız ama asla kendini aç bırakmayın ben çantamda daima muz elma bulunduruyorum çünkü nerde acıkıp halsizleşeceğim belli olmuyo

Yüreğine serinlik versin Rabbim kuzum benim çok üzüldüm ama Allah yardımcımız olsun genede umudunu kaybetme emi? Ya sabır..

Selam kızlar nasılsınız
İyiyiz canım bugün turşu kurduk annemle çok şükür bitti yorulduk ama kışlık turşu tamamdır.. Bi yandan buluntular geçti diyordum yine başlar gibi oldu birde dişim ağrıyor hafiften doktorumdan tedavi olabilir diye kağıt aldım bi kaç hafta sonra dişçiye gitcem kaplama yapılacak yani başımız boş kalmıyor sen napıyorsun

Al benden de o kadar bende yarın markete gidip kışlık bişeyler atacam buzluğa benimde adet teşrif etmedi hala iki ay oluyor nerdeyse sinirim bozuluyor elindekinin kıymetini bilmezsen olacağı bu ay çok dert yandım :) yine bin şükür halimize rabbim daha beterlerinden sakınsın cümlemizede. Bende temizliğe başladım canım üç odamın duvarlarını sildim kanepe pencereler kapı bide mutfağımls kiler niyetine kullandığım bi odsm var onuda halledersem tamamdır inşallah

Benim evi pislik götürüyor tabiri caizse eline süpürge alıyor musun diye sor valla yemeği yapıp akşamı zor ediyorum.. Artık ne zaman iyi olursam o zaman temizlik olacak.. İyi yapmışsın canım sende temizliği bitirmekle eline sağlık biten işi severim ben kaygısı gider. Çokda yorma kendini adaçayı iç bol bol adeti söktürür inşallah faydası olur

Merhaba hanımlar
Sabah merkeze gittim Doktor muayene etti sağ tarafta 8 sol tarafta 9 yumurta gördü
kaçının büyüp toplanacagini kestirmek zor su anda dedi her şeyi yumurta toplamada belli olacak dedi
iki tane iğne yazdı ganol f 225 doz ve mineoral 75 doz vurulacak göbekten Perşembe günü 6. gün tekrar kontrole çağırdı
Ekimde miyon operasyonu olacakmis Ocak Şubat gibi rahim hazır olunca transfer dedi

Canım benim çok üzüldüm İnşallah Rabbim Pazartesi mucizesini gösterir o minik kalbin attığını duyarsın ancak olumsuz olsa da bunların geçici olduğunu düşün ve güzel günlerin geleceğini bil

Ayyy hadi bakalım hayırlısı, bugünü heyecanla bekliyordum valla, gece rüyamda bile gördüm. bahçeçi tüp bebek merkezi inin önündeyim, yanımdaki senmişsin güya, konuşuyoruz, hadi alalım bebeği girelim diyoruz. Ben kafayı yiyorum sanırım

Kuzu sadece adaöayı mı civan perçemi maydonoz içtim adaçayıda içtim bana mısın demedi ya

Çok iyi ablacım umarım istediğin gibi olur herşey

Canım karından görünmedi alttan bakınca göründü ama çok küçüktü. Boş gebelik değil.

Yüreğine serinlik versin Rabbim kuzum benim çok üzüldüm ama Allah yardımcımız olsun genede umudunu kaybetme emi? Ya sabır..

Rabbim büyük canım. Sabır ve duadan başka elden bişey gelmiyor.

Canım karından görünmedi alttan bakınca göründü ama çok küçüktü. Boş gebelik değil.

Rabbim büyük canım. Sabır ve duadan başka elden bişey gelmiyor.
Ya benimkine boş gebelik teşhisi konulmadan önce bi profesöre gitmiştim diğer doktorlar kürtaj demesine rağmen o aspirin ve folbiol vermişti ve gelişimi geriden geliyo olabilir 1 hafta daha bekleyelim demişti küçüktü bayağı ama bir hafta sonra iyice ultrasonda baktığında kesenin boş olduğunu gördü daha önce onu görmemişti.. İnşallah hakkında hayırlısı olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…