- 20 Mart 2017
- 2.492
- 2.801
- 83
- 32
- Konu Sahibi Deli_manya
-
- #3.941
Selam kızlar. Bugün doktora kalp atışı için gitmiştik ama bebeği doktor çok zor görebildi kalp atışı yok. Kese baya büyümüş ama bebeğin gelişimi durmuş bi yerde. Pazartesi ye kadar bekleyelim dedi tekrar bakıcak ama umut kalmadı pek. Muhtemelen kürtaj olucam. İyi değilim dualarınızı eksik etmeyin.
@beren20 Canım senin adına çok sevindim. Rabbim sağlıcakla kucağına almayı da nasip etsin.
Canım kalp atışını çok geç duyanlar oluyo ümidini yitirme ama herşeye de hazırlıklı ol tabikiSelam kızlar. Bugün doktora kalp atışı için gitmiştik ama bebeği doktor çok zor görebildi kalp atışı yok. Kese baya büyümüş ama bebeğin gelişimi durmuş bi yerde. Pazartesi ye kadar bekleyelim dedi tekrar bakıcak ama umut kalmadı pek. Muhtemelen kürtaj olucam. İyi değilim dualarınızı eksik etmeyin.
@beren20 Canım senin adına çok sevindim. Rabbim sağlıcakla kucağına almayı da nasip etsin.
Canım baş dönmesi arada bende de oluyo panik olma hemen bebeğin etkilenmemiştir annesi çünkü o senden her türlü besini oksijeni alıyo senin direncin düşmüş asıl.. İçini rahat tut yanında sürekli şekerli bişeyler bulundur kan şekerin düşerse diye tansiyon oynamaları gebelikte çok normal dua et yükselmesin o daha sıkıntı doktorunla konuşursun gerekirse bi önlem alırsınız ama asla kendini aç bırakmayın ben çantamda daima muz elma bulunduruyorum çünkü nerde acıkıp halsizleşeceğim belli olmuyoKızlar moralim bozuk yaa dün kötü bi olay yaşadım, girip haberde edemedim. Dün kızı okula götürdüm, yine orda bekliyorum tabi bu arada aç kaldım ve ayakta bekliyorsun orda. Neyse bi süre sonra benim bacaklar uyuşmaya başladı, sonra bi anda öyle bi ter geldi ki, hayatımda böyle twrlediğimi hatırlamıyorum. Anladım bişey olacak normal değil. Hemen eşimi aradım, ben iyi değilim diyebildim, sonra gözüm kaydı, başım sönmeye başladı. Bayılmışım. Kendime geldiğimde yere yatırmışlar, ayaklarımı havaya kaldırmışlar. Öyle korktum ki noluyor bana diyorum, tansiyondur korkma diyorlar ama ne mümkün. Daha öncede düşüyordu ama hiç böyle olmadım dedim, korkuyorum, hamileyim dedim.biraz kendibe gel yakında bi acile gidelim dediler.. Neyse bi süre sonra gittik acile hemen serum bağladılar, vitamin verelim dediler. Aç kalınır mı bu kadar dediler. Bebeğime bakın diyorum kimse bakmıyor. Önce sen bi kendine gel sonra rahat bakarız ultrasona dediler. O serum o kadar uzun geldi ki bitmek bilmedi. Nasıl ağlıyorum bebeğime bişey olmasın diye. Sonra çıkardılar ultrasona kalp atışını duydum çok şükür bi sıkıntı yok dedi oradaki doktor, normal bu, aç kalma, güneşte fazla kalma,ayakta çok durma dedi. Ama çok kısa baktı, bişey yoktur gerçekten demi. Öyle korktum ki nerden çıktı şimdi bu tansiyon. Hala toparlanabilmiş değilim. Yatıyorum şu an. Saat 13:30 da çocuğu okula götürmem lazım, ama hiç kalkasım yok, offf üzülüyorum onun adına da. Dua edin kızlar bana. Kendi doktorumu aradım o sıra müdahale de dediler. Şimdi tekrar arıyacam. Çarşamba günü gitmiştim ona da. Bi sıkıntı yoktu çok şükür, bakalım ne diyecek. Dünden beri kanama var mı yok mu diye kontrol etmekten kafayı yedim. Aklım çıkıyor, bundan etkilenmiş midir bebeğim ya da etkilenir mi.
Yüreğine serinlik versin Rabbim kuzum benim çok üzüldüm ama Allah yardımcımız olsun genede umudunu kaybetme emi? Ya sabır..Selam kızlar. Bugün doktora kalp atışı için gitmiştik ama bebeği doktor çok zor görebildi kalp atışı yok. Kese baya büyümüş ama bebeğin gelişimi durmuş bi yerde. Pazartesi ye kadar bekleyelim dedi tekrar bakıcak ama umut kalmadı pek. Muhtemelen kürtaj olucam. İyi değilim dualarınızı eksik etmeyin.
Günaydn canımGünaydın canlar ☺
İyiyiz canım bugün turşu kurduk annemle çok şükür bittiSelam kızlar nasılsınız
Al benden de o kadar bende yarın markete gidip kışlık bişeyler atacam buzluğa benimde adet teşrif etmedi hala iki ay oluyor nerdeyse sinirim bozuluyor elindekinin kıymetini bilmezsen olacağı bu ay çok dert yandım :) yine bin şükür halimize rabbim daha beterlerinden sakınsın cümlemizede. Bende temizliğe başladım canım üç odamın duvarlarını sildim kanepe pencereler kapı bide mutfağımls kiler niyetine kullandığım bi odsm var onuda halledersem tamamdır inşallahİyiyiz canım bugün turşu kurduk annemle çok şükür bittiyorulduk ama kışlık turşu tamamdır.. Bi yandan buluntular geçti diyordum yine başlar gibi oldu birde dişim ağrıyor hafiften doktorumdan tedavi olabilir diye kağıt aldım bi kaç hafta sonra dişçiye gitcem kaplama yapılacak yani başımız boş kalmıyor sen napıyorsun
Benim evi pislik götürüyor tabiri caizseAl benden de o kadar bende yarın markete gidip kışlık bişeyler atacam buzluğa benimde adet teşrif etmedi hala iki ay oluyor nerdeyse sinirim bozuluyor elindekinin kıymetini bilmezsen olacağı bu ay çok dert yandım :) yine bin şükür halimize rabbim daha beterlerinden sakınsın cümlemizede. Bende temizliğe başladım canım üç odamın duvarlarını sildim kanepe pencereler kapı bide mutfağımls kiler niyetine kullandığım bi odsm var onuda halledersem tamamdır inşallah
Canım benim çok üzüldüm İnşallah Rabbim Pazartesi mucizesini gösterir o minik kalbin attığını duyarsın ancak olumsuz olsa da bunların geçici olduğunu düşün ve güzel günlerin geleceğini bilSelam kızlar. Bugün doktora kalp atışı için gitmiştik ama bebeği doktor çok zor görebildi kalp atışı yok. Kese baya büyümüş ama bebeğin gelişimi durmuş bi yerde. Pazartesi ye kadar bekleyelim dedi tekrar bakıcak ama umut kalmadı pek. Muhtemelen kürtaj olucam. İyi değilim dualarınızı eksik etmeyin.
Ayyy hadi bakalım hayırlısı, bugünü heyecanla bekliyordum valla, gece rüyamda bile gördüm.Merhaba hanımlar
Sabah merkeze gittim Doktor muayene etti sağ tarafta 8 sol tarafta 9 yumurta gördü
kaçının büyüp toplanacagini kestirmek zor su anda dedi her şeyi yumurta toplamada belli olacak dedi
iki tane iğne yazdı ganol f 225 doz ve mineoral 75 doz vurulacak göbekten Perşembe günü 6. gün tekrar kontrole çağırdı
Ekimde miyon operasyonu olacakmis Ocak Şubat gibi rahim hazır olunca transfer dedi
Kuzu sadece adaöayı mı civan perçemi maydonoz içtim adaçayıda içtim bana mısın demedi yaBenim evi pislik götürüyor tabiri caizseeline süpürge alıyor musun diye sor valla yemeği yapıp akşamı zor ediyorum.. Artık ne zaman iyi olursam o zaman temizlik olacak.. İyi yapmışsın canım sende temizliği bitirmekle eline sağlık biten işi severim ben kaygısı gider. Çokda yorma kendini adaçayı iç bol bol adeti söktürür inşallah faydası olur
Merhaba hanımlar
Sabah merkeze gittim Doktor muayene etti sağ tarafta 8 sol tarafta 9 yumurta gördü
kaçının büyüp toplanacagini kestirmek zor su anda dedi her şeyi yumurta toplamada belli olacak dedi
iki tane iğne yazdı ganol f 225 doz ve mineoral 75 doz vurulacak göbekten Perşembe günü 6. gün tekrar kontrole çağırdı
Ekimde miyon operasyonu olacakmis Ocak Şubat gibi rahim hazır olunca transfer dedi
Canm doktor gelişimi durmuş mu dedi
Canım kalp atışını çok geç duyanlar oluyo ümidini yitirme ama herşeye de hazırlıklı ol tabikiinş meleğin seninledir sen bebeğini gördün mü yoksa benim ki gibi boş gebelikmiymiş doktor ne dedi
Yüreğine serinlik versin Rabbim kuzum benim çok üzüldüm ama Allah yardımcımız olsun genede umudunu kaybetme emi? Ya sabır..
Canım benim çok üzüldüm İnşallah Rabbim Pazartesi mucizesini gösterir o minik kalbin attığını duyarsın ancak olumsuz olsa da bunların geçici olduğunu düşün ve güzel günlerin geleceğini bil
Ya benimkine boş gebelik teşhisi konulmadan önce bi profesöre gitmiştim diğer doktorlar kürtaj demesine rağmen o aspirin ve folbiol vermişti ve gelişimi geriden geliyo olabilir 1 hafta daha bekleyelim demişti küçüktü bayağı ama bir hafta sonra iyice ultrasonda baktığında kesenin boş olduğunu gördü daha önce onu görmemişti.. İnşallah hakkında hayırlısı olsun canımCanım karından görünmedi alttan bakınca göründü ama çok küçüktü. Boş gebelik değil.
Rabbim büyük canım. Sabır ve duadan başka elden bişey gelmiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?