- 15 Mayıs 2010
- 6.716
- 5.836
- 723
- Konu Sahibi Deli_manya
-
- #3.961
Çok şükür canım yumurta durumun iyi inşallah iğnelerde güzelce büyütürler de kaliteli olurlar. İğneleri hergün aynı saatte vurmaya çalış. İnşallah herşey güzel olacakMerhaba hanımlar
Sabah merkeze gittim Doktor muayene etti sağ tarafta 8 sol tarafta 9 yumurta gördü
kaçının büyüp toplanacagini kestirmek zor su anda dedi her şeyi yumurta toplamada belli olacak dedi
iki tane iğne yazdı ganol f 225 doz ve mineoral 75 doz vurulacak göbekten Perşembe günü 6. gün tekrar kontrole çağırdı
Ekimde miyon operasyonu olacakmis Ocak Şubat gibi rahim hazır olunca transfer dedi
Maşallah canım inşallah yumurtalarının hepsi gelişir ve kaliteli olur. Ne güzel yeni yılda bebegine kavusacaksin canim benim inşallah zaman su gibi akar geçer de transfer zamanı geliverir hemen.Merhaba hanımlar
Sabah merkeze gittim Doktor muayene etti sağ tarafta 8 sol tarafta 9 yumurta gördü
kaçının büyüp toplanacagini kestirmek zor su anda dedi her şeyi yumurta toplamada belli olacak dedi
iki tane iğne yazdı ganol f 225 doz ve mineoral 75 doz vurulacak göbekten Perşembe günü 6. gün tekrar kontrole çağırdı
Ekimde miyon operasyonu olacakmis Ocak Şubat gibi rahim hazır olunca transfer dedi
Ya benimkine boş gebelik teşhisi konulmadan önce bi profesöre gitmiştim diğer doktorlar kürtaj demesine rağmen o aspirin ve folbiol vermişti ve gelişimi geriden geliyo olabilir 1 hafta daha bekleyelim demişti küçüktü bayağı ama bir hafta sonra iyice ultrasonda baktığında kesenin boş olduğunu gördü daha önce onu görmemişti.. İnşallah hakkında hayırlısı olsun canım
Kan verdin mi canım hamile.misin :)Maşallah canım inşallah yumurtalarının hepsi gelişir ve kaliteli olur. Ne güzel yeni yılda bebegine kavusacaksin canim benim inşallah zaman su gibi akar geçer de transfer zamanı geliverir hemen.
Hakkında hayırlısı olsun canım, inşallah yarım güzel haberler alır bizi de sevindirirsinKarından boş gibi görünüyordu alttan bakınca yolk kesesine yapışmış ufacık bebeği gördü. Bakalım yarın ne diyecek canım.
Ayy evet var canım sonucu mutlaka yaz ama belli :)çok sevindim hayırlı olsun şimdidenAllahın izniyle hamileyim canım ama kan vermedim sali günü vericem randevu aldım. Cuma günü ve bugün test yaptım bu şekilde çıktı. Üstteki cuma alttaki bugün yaptığım Eki Görüntüle 2045731
Maşallah canım inşallah yumurtalarının hepsi gelişir ve kaliteli olur. Ne güzel yeni yılda bebegine kavusacaksin canim benim inşallah zaman su gibi akar geçer de transfer zamanı geliverir hemen.
evet yaşıma göre dr rezervin çok iyi dedi arkadaşım inşallah önemli olması sayıdan çok kaliteli olmazsıA anneveoglusu canım gözünaydın yumurta rezervinin gayet iyi demekki inş ameliyatlar bitince önünde hiçbir engel kalmayacak umarım. Kaliteli embriyolar oluşur da ikizlerin olur
İnşallah canım pek umut yok gibi. Rabbime sığınıyorum.
Çok iyi ablacım umarım istediğin gibi olur herşey
Çok şükür canım yumurta durumun iyi inşallah iğnelerde güzelce büyütürler de kaliteli olurlar. İğneleri hergün aynı saatte vurmaya çalış. İnşallah herşey güzel olacak
kız seninle tanışmak istiyorum ama bu aralar iyi değilsin ben perşembeden itibaren gelecek hafta cumaya kadar yumurta toplamaya kadar istanbuldayım. keske nasip olsa görüşsek çok isterim ama seni sıkıntıya sokmak istemem.Ayyy hadi bakalım hayırlısı, bugünü heyecanla bekliyordum valla, gece rüyamda bile gördüm.bahçeçi tüp bebek merkezi inin önündeyim, yanımdaki senmişsin güya, konuşuyoruz, hadi alalım bebeği girelim diyoruz. Ben kafayı yiyorum sanırım
A anneveoglusu fulyamÇok güzel haber.. evet yumurta rezervin çok olması önemli değil diyebilirsin ama 4 yumurtada 2si kaliteli olursa 15 yumurtada 7-8i kaliteli olur şansımız çoğalır.. Rabbim gönlünün güzelliğine göre versin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?