2017 Yılı Hasretle ve Duayla Beklenen Bebekler için Bi Aradayız :)

Çok şükür canım yumurta durumun iyi inşallah iğnelerde güzelce büyütürler de kaliteli olurlar. İğneleri hergün aynı saatte vurmaya çalış. İnşallah herşey güzel olacak

Maşallah canım inşallah yumurtalarının hepsi gelişir ve kaliteli olur. Ne güzel yeni yılda bebegine kavusacaksin canim benim inşallah zaman su gibi akar geçer de transfer zamanı geliverir hemen.

Karından boş gibi görünüyordu alttan bakınca yolk kesesine yapışmış ufacık bebeği gördü. Bakalım yarın ne diyecek canım.

Maşallah canım inşallah yumurtalarının hepsi gelişir ve kaliteli olur. Ne güzel yeni yılda bebegine kavusacaksin canim benim inşallah zaman su gibi akar geçer de transfer zamanı geliverir hemen.
Kan verdin mi canım hamile.misin :)

Kan verdin mi canım hamile.misin :)
Allahın izniyle hamileyim canım ama kan vermedim sali günü vericem randevu aldım. Cuma günü ve bugün test yaptım bu şekilde çıktı. Üstteki cuma alttaki bugün yaptığım

Ayy evet var canım sonucu mutlaka yaz ama belli :)çok sevindim hayırlı olsun şimdiden

çok teşekkür ederim hamışım allah razı olsun sen dr gidebildin mi nasılsın

A anneveoglusu canım gözünaydın yumurta rezervinin gayet iyi demekki inş ameliyatlar bitince önünde hiçbir engel kalmayacak umarım. Kaliteli embriyolar oluşur da ikizlerin olur
evet yaşıma göre dr rezervin çok iyi dedi arkadaşım inşallah önemli olması sayıdan çok kaliteli olmazsı

Çok şükür canım yumurta durumun iyi inşallah iğnelerde güzelce büyütürler de kaliteli olurlar. İğneleri hergün aynı saatte vurmaya çalış. İnşallah herşey güzel olacak

aynı szaatte yapmaya dikkat ediyorum canım çok teşekkür ederim inşallah senden de güzel haberler alırız

A anneveoglusu fulyam Çok güzel haber.. evet yumurta rezervin çok olması önemli değil diyebilirsin ama 4 yumurtada 2si kaliteli olursa 15 yumurtada 7-8i kaliteli olur şansımız çoğalır.. Rabbim gönlünün güzelliğine göre versin..

kız seninle tanışmak istiyorum ama bu aralar iyi değilsin ben perşembeden itibaren gelecek hafta cumaya kadar yumurta toplamaya kadar istanbuldayım. keske nasip olsa görüşsek çok isterim ama seni sıkıntıya sokmak istemem.

İnşallah meleğim içime konulup çıkacağım ordan ve bir ömür boyu benimle olacak sağlıkla hayırlısı ile

evet bu açıdan bakarsak öyle arkadaşım sen nasılsın bir tanem dr kontrolün oldumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…