2017 Yılı Hasretle ve Duayla Beklenen Bebekler için Bi Aradayız :)

Abla neler yaşadn şuan ben şoklardaym

Allah yardmcn olsn meltem.şmdi ne desemde anlamsz biliyorm

Canım acini anlayabiliyorum ben de ilk bebegimi kaybettim rabbim inşallah tez zamanda hayırlı sağlıklı uzun ömürlü evlatlar nasip etsin kucaginda.

M miyaz Sevgülüm günaydın canım

canım hayretler içinde okudum neler yaşamış ve geride bırakmışsın anlamadığım o kadar seninle ilgili ve zor günlerini yaşamış dr bunları nasıl atlar ve senin özel durumunu bildiği için neden daha dikkatli olup seni yönlendirmez

çok geçmiş olsun bir tanem. allah seni sevdiklerine bağışlasın tekrardan sağlıklı ve hayırlı gebelik nasip etsin inşallah

canım testlerini ihmal etme yaptır aklında ilerde soru işaretleri olmasın. bak senin yasak bittiğinde benim transfer zamanı geliyor o zaman birlikte gebe kalırız inşallah sağlıkla hayırlısı ile

allah razı olsun M miyaz desteğin hep güç veriyor bir tanem
rabbim o güzel gönlüne göre versin

Ayyy ne iyi olur tanışsak, nerde olacaksın sen semt olarak.iyi okurum hemen o kadar iyi geldi ki bu mesaj. Sabahtan beri güzel olan tek şey. Ayy hadi inşallah heyecanlandım

canım benim merkez beşiktaşta fulya'da

kızkardeşin evi Haliçte Minatürk'e yakın sen nerde oturuyorsun

canım çok geçmiş olsun allah tez zamanda sağlıkla ve hayırlısı ile tekrarını nasip etsin çok üzüldüm...

Oh oh yan etkilerlerle birlkte büyüsün yumoşlarımzda inşallah en kalitelileri oluşsn Allahn iznyle bnde idare ediyorm abla mide bulantısıyla işte kilo veriyorm malesef
ben iyiyim canım merkez iğneler ile birlikte antibiyotik verdi cumartesi gece içtim pazardan beri afedersin ishal oldum
ilaç yan etkisi sanırım karnıma fena ağrı giriyor

sen nasılsın canım

Kızkar sizede birley soracağm Kastamonu Cide de bi tanıdığı bildiği olan biri bar mı ya.Ablam orada yeni işr başladı ama öok fazla bakıcı skntısı çekiyo nası bulacak bilmiyorm.

Canım hakkında hayırlısı olsun Rabbim inş gönlüne göre versin her çıkışın bir inişi var elbet için ferah tut kürtaj olduktan sonra bende bi süre neden bu benim başıma geldi diye üzüldüm ama demekki sağlıksız bi bebekti ki Rabbim nasip etmedi

Kızkar sizede birley soracağm Kastamonu Cide de bi tanıdığı bildiği olan biri bar mı ya.Ablam orada yeni işr başladı ama öok fazla bakıcı skntısı çekiyo nası bulacak bilmiyorm.

canım rabbim yar ve yardımcısı olsun bakıcı ile çocuk büyütmek tam bir sınav anne için
inşallah iyi bir insana denk gelir ablan
benim bakıcı cuma günü bana kazık attı ve pazartesi işe gelmiyorum dedi
şimde oğlum sınıf arkadaşının annesinde okul çıkışı allah o arkadaştan razı olsun
allahtan yarın kyvdeler geliyor o zamana bakalım nasıl yapacağız oğlanı

Fulişim bu bakıcılar nedir böyle ablamn ilk bakıcıda sornluydu.Sennkide harbiden kazık atmş azıcık vicdan lazım ya.

Canım acini anlayabiliyorum ben de ilk bebegimi kaybettim rabbim inşallah tez zamanda hayırlı sağlıklı uzun ömürlü evlatlar nasip etsin kucaginda.

M miyaz Sevgülüm günaydın canım
Merhaba canım geç oldu biraz ama kusura bakma ne yaptın verdin mi tahlil benim su vanası akıtıyordu öğlene kadar uğraştırdı bizi ya anca bakabildim dayımlar burdaydı yeni gitti yengemle kuzenim vanayı dayım yaptı sağolsun yoruldum ama

allah razı olsun M miyaz desteğin hep güç veriyor bir tanem
rabbim o güzel gönlüne göre versin
Aminn cümlemizden ablacım bi nebze serinletebiliyorsam ne mutlu bana burda güzel bi gönül bağı var insana huzur veriyor biliyorsun ki üzülünce birileri kolundan tutuyor düşmüyorsun ve bedenen olmasada gönülden yanındalar elhamdülillah

Canım ne desek boş biliyorum ama vardır bi bildiği rabbim hayırlısıyla bu günlerini unutturacak sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin inşallah

canım benim merkez beşiktaşta fulya'da

kızkardeşin evi Haliçte Minatürk'e yakın sen nerde oturuyorsun
Anladım canım, ben Bahçelievlerdeyim, ama olsun,no problem. Sen yorma kendini, uzak diye gelemesen de yakınlara gelirim ben. İnşallah denk gelir de görüşürüz, çoook isterim

Şimdi verdim canım 3 saate çıkar dediler doktora gosteremiycem galiba sonucu da hastaneye gelip ogrenebiliyormussun öyle internetten telefondan öğrenme yok. Ne garip hastane!!!

Senin ev hiç boş kalmıyor maşallah canım akrabalarin seviyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…