2017 Yılı Hasretle ve Duayla Beklenen Bebekler için Bi Aradayız :)

evet bu açıdan bakarsak öyle arkadaşım sen nasılsın bir tanem dr kontrolün oldumu
Evet bitanem cumartesi çağırdı doktorumuz.. 41kere maşallah rahim içi tertemiz.. kalıntı kistik yapı vesaire hic birsey yok Çabuk toparladın dedi Şimdi gen testinin sonuçlarına göre histereskopi ve eşimle bana gen testi yapılacak ondan sonra tüp mü normal yol mu bakacağız.. ama 3 ay bebiş yok cezalıyız

Üç ayın sonunda kendisi gelecek meleğinin inşallah ablam benim

testlerini yaptır canım en güzelini yaparsın. bu sürede sonuçlarınızda çıkar ona göre yol haritası oluşur

Üç ayın sonunda kendisi gelecek meleğinin inşallah ablam benim
Ağzın bal yesin kardeşlerin bitanesi
testlerini yaptır canım en güzelini yaparsın. bu sürede sonuçlarınızda çıkar ona göre yol haritası oluşur
Fulyam bu yeni hocamız 3. Bebeği riske atmayalım diye yola çıktı Biz herşeyi yapalım gerisi Allahtan dedi Pişmanlık yasamak istemiyorum diyor Bizde aşırı bir güven oluşturdu o günlerde çok kötü olduğum için açıklayamadım pek.. şimdi kliniğine dışardan anestezi hocası geliyor orda kürtaj işlemi ve küçük islemleri yapıyor ben ayıldım sonra anestezi hocası yanıma geldi arzu hanım bebek hiç zorlamadı ama siz temel hocayı zorladınız ondan 35 dakika sürdü dedi Naaaptım ki dedim rahim içinde yaralar vardı hazır anestezi altındayken temel hoca 25 dakikada temizledi dedi ne ekstra ücret aldı ne de söyledi temel hoca sadece eşim sorgulamış bi sorun var mı diye yok söyleyip vesvese yaptırmayalım zaten kötü bir de bunu düşünmesin demiş Allah bin kere razı olsun

İŞTE BÖYLE DRLARA RABBİM DENK GETİRSİN SEN ŞİMDİ DRU DEĞİŞTİRDİN Mİ CANIM

Ayyyy aynen maşallah valla Allah razı olsun

Ayy evet var canım sonucu mutlaka yaz ama belli :)çok sevindim hayırlı olsun şimdiden
Sağol canım benim yarın 3 te randevum var kan vericem. Buraya da yazarım inşallah güzel haberlerle gelirim.

İŞTE BÖYLE DRLARA RABBİM DENK GETİRSİN SEN ŞİMDİ DRU DEĞİŞTİRDİN Mİ CANIM
Şimdi biraz uzun olacak ama yazayım kuzum dur
Şimdi 28inde eski doktor beni çağırdı hastaneden 25inde taburcu olmuştum ya hani.. gittim kalp atışı yok dedi.. bebek büyümüş mü peki dedim evet dedi şu kadar milim işte dedi.. ne yapacağız dedim bayram sonu göreyim seni ama pek hoş değil dedi bebek 6+1 işte o gün.. çok kısa sürdü muayene ama girmemle çıkmam bir oldu yani sinirlendim ama dedim heralde hormonlardan alınganlık ediyorum
Neyse o 10 günü bayramda içinde tabi.. ağlaya zırlaya bebeğim öldü mü kaldı mı deli divane gibi geçirdik 5inde gittik işte bebek 7+2.. kalbi atmıyor hemen alalım dedi.. bende büyüme var mı dedim gene var dedi yok o zaman beklemek istiyorum ben katil değilim belki yarın atacak kalbi dedim sen bilirsin bekleyelim 1 hafta daha o zaman dedi gene muayene 10 dakikanin altında.. benim zorumla beta hcg istedi dedim düşük ya da ölüm hali varsa hcg düşer heralde soru soruyorum omzunu falan silkeliyor bilmem ifadesi falan yapıyor mimikleriyle o gün tepem iyice attı tabi ama bir sey söyleyip annemi eşimi babamı adamın üstüne salmayayım diye ağlaya ağlaya çıktım hastaneden arabaya binene kadar tek kelime etmedim
Meğer ben kan verirken eşimle annem konuşmuşlar ben arabada ağzımı açınca bunlar bir patladı sayıyorlar ağızlarını doldura doldura.. he bu arada tam odasından çıkarken bana dedi ki arzu belki parsiyel mol gebelik yaşıyor olabilirsin burayı unutmayın birazdan devam edeceğim.. eşim en son dedi ki ben mümkün değil bu hocanın kararıyla sana bir işlem yaptırmam bitti dedi annemde destekliyor.. vicdansız nasıl hafife alır böyle bir hafta sonrasında bebeğin kalbi atsa bu adam prestijim sarsılacak diye söylemez alır belki kim garanti edecek bunu bana bir söyle dedi kilitlendim zaten eşim bunu söyleyince..
Eve geldik kessen kanımız akmaz tabi.. dedim bu ne olabilir demişti parsiyel mol.. bi bakayım hele ne? o an dedim ki yer yarılsın yerin dibine gireyim annemle eşim de yanımda mı gizleyemedim mi? Kanserli bir hücre üremesi.. anında tahliye edilmeli en az 1 yıl süreyle kemoterapi.. Allahım ağlasam ağlayamıyorum korkudan kal geldi hepimize Allahtan babam yoktu
Dedim sakin olun lütfen ama bet beniz gitti tabi ne sakinliği? Sonra kan sonucum mail olarak geliyordu geldi 147000 değer.. normal aralıkta diye mesaj attım buna.. gelen cevap kelimesi kelimesine şu "bence yarın gel boşaltalım"
Hiç cevap vermedim telefonu fırlattım poşet bosaltiyor sanki eleman ya.. lan o benim yavrum ya yavrum
Hemen amcamı aradı annem.. arkadaşım gibidir amcamla aram çok iyidir sağolsun.. neyse işte annem arzuya acil bi hoca bul ölecek yavrum falan diyor donduk kaldık hem sinir hem korku..

Neyse annem telefonu kapatınca aldım bunları karşıma dedim bakın oladabilirim olmayadabilirim lütfen bu kararı bana bırakın ben sakin kalıp bir yol bulucam dedim o arada bu hoca işte temel hoca yeni hoca yani.. amcam ulaşıyor görüşüyorlar adam diyor ki parsiyel olabilir diye bir şey yok ultrason cihazından bu bebek mi parsiyel mol mü anlaşılır korkutmadan kızcağızı getirin bir an evvel diyor
Ertesi gün apar topar gittik adama ama ben 4 sayfa not yazmışım şu oldu bu oldu yolk sak şu kese bu yazdıkça yazmışım sorular falan derken.. ağlaya ağlaya hem anlatıyorum hem cevap arıyorum adamdan.. tamam gel muayene edelim diyor ben krize girip ama büyürse falan diyorum tekrar atak geçiriyorum sabırla tam 55 dakika bütün sorularımı dinledi beni sakinleştirdi aldı muayene odasına kapıyı da kapatmadı eşimle annem duysun konusmalari diye
Öncelikle bu parsiyel falan değil ama bebeğimiz ölü arzu kalbi atmıyor vakit kaybetmeden sana zarar vermeden bu gebeliği sonlandırman gerekiyor dedi
Görüntüyü büyütünce anladım ölmüş deyiverdim Neyse kaldırdılar işte beni.. bebeği genetik teste muhakkak göndermelisiniz ikinci gebelik olduğu için dedi.. tamam dedik çıktık yanından..
Bu sefer aldı mı beni bir telaş gen testleri çok pahalı napacagiz diye.. bir yandan da medicana da operasyon olmak istemiyorum tabi.. annemle hakkuşa dedim ki hocadan nasıl bir elektrik aldınız ikisi de birbirine baktı bayıldık dediler
Dedim bir fiyat alalım patoloji genetik test kürtaj anestezi toplamda neye mal olur diye
Adam bildiğin benim çaresizliğime kıyamamış amcama bir anlatıyor bu kuzu çok hassas bunun yaraları çok derin nolur bir an evvel bir şeyler yapın falan diyor canım yaaa..
Ertesi gün ona yaptırmaya karar verdim zaten
Bide he şey oldu kürtaj olacağım sabah bir minik hap yerleştirdim malum bölgeye muayenehaneye girdik benim için hastaları boşaltmış falan.. tuvaletim geldi tuvalete girdim kanamam başladı bir sey geldiğini hissettim peceteyi çektim çığlığı bastım düşüyor diye.. annem girdi içeri.. eşim kapıdan bakamıyor temel hoca daldı tuvalete korkma bu değil diyor elinde eldiven yok bir sey yok pat diye kanlı halde aldı o parçayı bi daha geliyor dedim ona da açtı avcunu onu da aldı ama bembeyaz oldum tansiyonum düştü.. Hemen kucakladı aldı odaya.. girince sakinleştim biraz sonra çok afedersiniz özür dilerim falan deyip duruyorum anestezi hocası ilk kez görüyor beni.. durdu durdu temel nerden geldi bu hasta ya dedi oda demesin mi iyilik diyarından geldi o diye..
Sonuç itibariyle her şer de bir hayır.. canım hocamla tanışmamıza ve bundan sonra beraber devam etmemize vesile oldu

Son düzenleme:
Canım neler yasamissin rabbim bir daha yasatmasin. Sağlıklı hayırlı uzun ömürlü evlatlar nasip etsin inşallah.

Merhaba kızlar A anneveoglusu ablacım hayırlı haberler gelecek inşallah senden buna inanıyorum yürekten ardemir arzuşum kuzun kendiliğinden gelecek inşallah. rabbim bir daha yaşatmasın doldu yine gözler iyi günler bekliyor seni inşallah yüreğin gibi güzel olacak bundan sonra herşey

M miyaz ım etiketlerim canım ben de arada girmeyince bildirim gelmiyor .
Canım ben girip bakıyorum bildirim yok sayfaya giriyorum yeni mesaj yok yazıyorum mesaj atınca son bi kaç mesaj görünüyor bazen başka geçmişi mesaj çoksa göremiyorum benim nettede sıkıntı var sanırım ki fulya ablanın arzunun bide ebruyla senin mesajları gördüm öncesi var mı bilmiyorum eskiler görünüyor yarım yamalak

Ayyy ne iyi olur tanışsak, nerde olacaksın sen semt olarak.iyi okurum hemen o kadar iyi geldi ki bu mesaj. Sabahtan beri güzel olan tek şey. Ayy hadi inşallah heyecanlandım

sweetdreams1985 ardemir A anneveoglusu

Kızlar yazdıklarınızı okudum iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Ama bugün hem devlet hastanesindeki kontrolde hem de kendi doktorumdaki kontrolde kalp atışı duyulamadı. Kürtaj kararı verildi. 5.30 gibi beni aldılar 7 ye doğru da çıktım. Ömrü bu kadarmış. Bir süre bakamam buralara dualarınızı eksik etmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…