- 28 Ocak 2017
- 627
- 898
- 53
- 52
- Konu Sahibi Deli_manya
-
Amin canım rabbim cümlemize hayırlı evlat versinSelam kızlarnasılsınız? @ucurtma_avcisi aramıza hoş geldin canım. Bugün H Humyuk hümeyranın günü hımm Halim rabbime malum canım Rabbim hayırlısıyla nasip eder inşallah. Sana 2.yi bize ilkini Rabbim daha fazla aratmasın inşallah. Dualarımızı eksik etmeyelim birbirimizden.
Doğum günün kutlu olsun canım Rabbim bu sene istediğin hayırlı dileklerini kabul etsin inşallahMerhaba izinde iken giremiyorum pek duayı yapamadım bu akşam İnşallah
Cumaya Dr kontrolüm vardı bugün ovide çift çizgi gördüm Dr gittim erkenden sol tarafran yurtlama olmuş 22 mm büyüklüğünde dedi bu akşam ve cumartesi ilişki önerdi rabbim doğum günum olan bu gunde bana hayırlı ve sağlıklı Salih bir evlad nasip eder inşallah hediyem gelir bu ay insallah
Çok teşekkür ederim canım bende 40 yaşına basıyorum allah razı olsunDoğum günün kutlu olsun canım Rabbim bu sene istediğin hayırlı dileklerini kabul etsin inşallah
Doğum günün kutlu olsun canım inşallah doğum günü hediyen bebişin olur.Merhaba izinde iken giremiyorum pek duayı yapamadım bu akşam İnşallah
Cumaya Dr kontrolüm vardı bugün ovide çift çizgi gördüm Dr gittim erkenden sol tarafran yurtlama olmuş 22 mm büyüklüğünde dedi bu akşam ve cumartesi ilişki önerdi rabbim doğum günum olan bu gunde bana hayırlı ve sağlıklı Salih bir evlad nasip eder inşallah hediyem gelir bu ay insallah
evet ilk çocuk için olursa bakalım nasipİlk çocuğun mu
Doğum günün kutlu olsun ablacımm nice sağlıklı yıllara eşinle çocuklarınla sevdiklerinleeMerhaba izinde iken giremiyorum pek duayı yapamadım bu akşam İnşallah
Merhaba izinde iken giremiyorum pek duayı yapamadım bu akşam İnşallah
Ayy hadi inşallahhhh rabbim gönlünün istediğini hayırlısıyla nasibin etsin inşallaaahhh canı gönülden diliyorum bunuMerhaba izinde iken giremiyorum pek duayı yapamadım bu akşam İnşallah
Abla sen aslanpençesi yaptın değil miÇok teşekkür ederim canım bende 40 yaşına basıyorum allah razı olsun
Amin allah razı olsun canım okuruz tabi neden olmasın bu vesileyle ruhumuzda şenlenir hem
Saol kuzum, çok sevindim, çok mutlu oldum. Allah razı olsun.P pastadelisi kuzum 1000 tane Ya Musavvir okudum rabbim sağlıklı bir gebelik sağlıklı hayırlı imanli bir evlat nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?