2017 Yılı Hasretle ve Duayla Beklenen Bebekler için Bi Aradayız :)

Kızlar kan sonucum çıktı degerim 944 müş. Doktor cumartesi kese için çağırdı. Rabbim bu gebeligimi en hayirlisindan en sagliklisindan nasip etsin. Sağlıklı hayırlı uzun ömürlü evlatlarımız olsun inşallah.

Hadi bakalım canım gözünaydın hayırlısı olsun inşallah kat kat artar degerin bebişin sımsıkı tutunur sana

Ha haaa çok sevindim canım amin inşallah rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin sağlıklı sıhhatli inşallah valla çok sevindim çoknşükür gözümüz aydın

Ha haaa çok sevindim canım amin inşallah rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin sağlıklı sıhhatli inşallah valla çok sevindim çoknşükür gözümüz aydın
Amin canım benim çok sağol rabbim sana da melegini göndersin arka arkaya kucagimiza alalım inşallah

Ç
Çoook sevindim canın, inşallah Rabbim tamamına erdirsin

Ayy kızlar bi özledim sizi buraları, şu okul işi ne zormuş, inanın vakit bulamıyorum. Herşeyden geri kalıyorum böyle. Ayy M miyaz ne haklıymışsın canım ya

Amin canım benim çok sağol rabbim sana da melegini göndersin arka arkaya kucagimiza alalım inşallah
Amin kuzu senin adına cidden çok sevindim çok bekletmedi yaradan elhamdülillah inşallah yaralarını bu bebişle pışpışlaya pışpışlaya saracan

Ayy kızlar bi özledim sizi buraları, şu okul işi ne zormuş, inanın vakit bulamıyorum. Herşeyden geri kalıyorum böyle. Ayy M miyaz ne haklıymışsın canım ya
Sinir bozucu değil mi canım girip bakıyorum geçmiş mesajların hepsi görünmüyor görünende mevzuyu tam anlayamıyorum fransız kalıyorum sağolsun kızlar bişey oldu mu watsaptan yazıyorlar da bilgim oluyor az çok allah razı olsun

Fulişim bu bakıcılar nedir böyle ablamn ilk bakıcıda sornluydu.Sennkide harbiden kazık atmş azıcık vicdan lazım ya.

HEPSİ PARA GÖZ CANIM YAA
BİZ 15 GÜN ÖNCE İKİ KUŞ ALDIK BİRİ BİZİ BENİMSEDİ DİĞERİ HALEN ÇEKİNGEN EŞİM BENİ KIZDIRMAK İÇİN VERELİM BUNU OLMAZSA DİYOR HAYIR DİYORUM ODA ALIŞACAK BİR KUŞA BU KADAR BAĞLANAN BEN 1 YIL AYNI ÇOCUĞA BAKACAM VE BU KADAR KOLAY BU İŞ BİTTİ DİYECEM BU BENİM KİTABİMDA YOK

ALLAH VİCDANLI İNSANLARA DENK GETİRSİN KUZULARI

Anladım canım, ben Bahçelievlerdeyim, ama olsun,no problem. Sen yorma kendini, uzak diye gelemesen de yakınlara gelirim ben. İnşallah denk gelir de görüşürüz, çoook isterim

CANIM EMİNÖNÜNDE BULUŞABİLİRİZ YADA SEN NERDE DERSEN BİRŞEKİLDE GELMEYE ÇALIŞIRIM
BEŞİKTAŞ SAHİLDE DE OLUR NASIL İSTERSEN BEN SANA ÖZELDEN TELİMİ ATIYORUM GÖRÜŞÜRÜZ PAZARTESİ OLMASA AYARLA KENDİNİ SEN UYGUN OLURSA

ARKADAŞIM ÇOK SEVİNDİM MAŞALLAH DEĞERİNE SAĞLIKLA GELİŞSİN EVLADIN KUCAĞINDA SAĞLIKLA GÖR İNŞALLAH

Canım neler yasamissin rabbim bir daha yasatmasin. Sağlıklı hayırlı uzun ömürlü evlatlar nasip etsin inşallah.
Rabbimin verdiği son acı olsun diyelim canım sen hangi hastaneye başlıyorsun?

Bal teyze yeriz seni.. inşallah..
ardemir canım zor günler geçirmişsin ama çok şükür altından kalktın hemde daha güçlü bi şekilde :) Rabbim bundan sonra mükafatını versin inşallah
He valla canım çok zor oldu ama şükürler olsun bugüne.. amin inşallah..
Meltemim Rabbim serinlik versin güzel kalbine..
Abla neler yaşadn şuan ben şoklardaym

Allah yardmcn olsn meltem.şmdi ne desemde anlamsz biliyorm
Seni germemek için içimde tuttum hep..
Önceden de demiştim peş peşe olsa keşke diye.. Rabbim yasak bitişinde kavuştursun bizi emi? Seviyorum seni canım arkadaşım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…