- 11 Eylül 2015
- 3.773
- 4.051
- 133
- Konu Sahibi Deli_manya
-
- #4.021
Hadi bakalım canım gözünaydın hayırlısı olsun inşallah kat kat artar degerin bebişin sımsıkı tutunur sanaKızlar kan sonucum çıktı degerim 944 müş. Doktor cumartesi kese için çağırdı. Rabbim bu gebeligimi en hayirlisindan en sagliklisindan nasip etsin. Sağlıklı hayırlı uzun ömürlü evlatlarımız olsun inşallah.
Ha haaa çok sevindim canım amin inşallah rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin sağlıklı sıhhatli inşallah valla çok sevindim çoknşükür gözümüz aydınKızlar kan sonucum çıktı degerim 944 müş. Doktor cumartesi kese için çağırdı. Rabbim bu gebeligimi en hayirlisindan en sagliklisindan nasip etsin. Sağlıklı hayırlı uzun ömürlü evlatlarımız olsun inşallah.
Kız 13 haftalık mı oldu kuzu sende maşaölah büyüttün kuzuyu ay çok şükür daha dün gibi zaman geçiyorHadi bakalım canım gözünaydın hayırlısı olsun inşallah kat kat artar degerin bebişin sımsıkı tutunur sana
Amin canım benim inşallahHadi bakalım canım gözünaydın hayırlısı olsun inşallah kat kat artar degerin bebişin sımsıkı tutunur sana
Amin canım benim çok sağol rabbim sana da melegini göndersin arka arkaya kucagimiza alalım inşallahHa haaa çok sevindim canım amin inşallah rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin sağlıklı sıhhatli inşallah valla çok sevindim çoknşükür gözümüz aydın
Çoook sevindim canın, inşallah Rabbim tamamına erdirsinKızlar kan sonucum çıktı degerim 944 müş. Doktor cumartesi kese için çağırdı. Rabbim bu gebeligimi en hayirlisindan en sagliklisindan nasip etsin. Sağlıklı hayırlı uzun ömürlü evlatlarımız olsun inşallah.
Amin kuzu senin adına cidden çok sevindim çok bekletmedi yaradan elhamdülillah inşallah yaralarını bu bebişle pışpışlaya pışpışlaya saracanAmin canım benim çok sağol rabbim sana da melegini göndersin arka arkaya kucagimiza alalım inşallah
Sinir bozucu değil mi canım girip bakıyorum geçmiş mesajların hepsi görünmüyor görünende mevzuyu tam anlayamıyorum fransız kalıyorum sağolsun kızlar bişey oldu mu watsaptan yazıyorlar da bilgim oluyor az çok allah razı olsun
Fulişim bu bakıcılar nedir böyle ablamn ilk bakıcıda sornluydu.Sennkide harbiden kazık atmş azıcık vicdan lazım ya.
Anladım canım, ben Bahçelievlerdeyim, ama olsun,no problem. Sen yorma kendini, uzak diye gelemesen de yakınlara gelirim ben. İnşallah denk gelir de görüşürüz, çoook isterim
Kızlar kan sonucum çıktı degerim 944 müş. Doktor cumartesi kese için çağırdı. Rabbim bu gebeligimi en hayirlisindan en sagliklisindan nasip etsin. Sağlıklı hayırlı uzun ömürlü evlatlarımız olsun inşallah.
Rabbimin verdiği son acı olsun diyelim canım sen hangi hastaneye başlıyorsun?Canım neler yasamissin rabbim bir daha yasatmasin. Sağlıklı hayırlı uzun ömürlü evlatlar nasip etsin inşallah.
Bal teyze yeriz seni.. inşallah..Merhaba kızlar A anneveoglusu ablacım hayırlı haberler gelecek inşallah senden buna inanıyorum yürektenardemir arzuşum kuzun kendiliğinden gelecek inşallah. rabbim bir daha yaşatmasın doldu yine gözler iyi günler bekliyor seni inşallah yüreğin gibi güzel olacak bundan sonra herşey
He valla canım çok zor oldu ama şükürler olsun bugüne.. amin inşallah..ardemir canım zor günler geçirmişsin ama çok şükür altından kalktın hemde daha güçlü bi şekilde :) Rabbim bundan sonra mükafatını versin inşallah
Meltemim Rabbim serinlik versin güzel kalbine..sweetdreams1985 ardemir A anneveoglusu
Kızlar yazdıklarınızı okudum iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Ama bugün hem devlet hastanesindeki kontrolde hem de kendi doktorumdaki kontrolde kalp atışı duyulamadı. Kürtaj kararı verildi. 5.30 gibi beni aldılar 7 ye doğru da çıktım. Ömrü bu kadarmış. Bir süre bakamam buralara dualarınızı eksik etmeyin.
Seni germemek için içimde tuttum hep..Abla neler yaşadn şuan ben şoklardaym
Allah yardmcn olsn meltem.şmdi ne desemde anlamsz biliyorm
Önceden de demiştim peş peşe olsa keşke diye.. Rabbim yasak bitişinde kavuştursun bizi emi? Seviyorum seni canım arkadaşım..canım hayretler içinde okudum neler yaşamış ve geride bırakmışsın anlamadığım o kadar seninle ilgili ve zor günlerini yaşamış dr bunları nasıl atlar ve senin özel durumunu bildiği için neden daha dikkatli olup seni yönlendirmez
çok geçmiş olsun bir tanem. allah seni sevdiklerine bağışlasın tekrardan sağlıklı ve hayırlı gebelik nasip etsin inşallah
canım testlerini ihmal etme yaptır aklında ilerde soru işaretleri olmasın. bak senin yasak bittiğinde benim transfer zamanı geliyor o zaman birlikte gebe kalırız inşallah sağlıkla hayırlısı ile
İyiyim hamdolsun arzucuğum sen nasılsın unutma her zorluktan sonra bir kolaylık vardır Rabbim kalbine ferahlık versin inşallahGüzeller nasılsınız bakiiim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?